Colecția de produse cosmetice Mac Make-up: Diane Kendal Spring / vara 2017

purtând nuanțe de la Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me Palete, Mac Studio ascunde & Dreapta X 6: Acoperiți-mă, Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radiance / Shadow și Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă de la noul Mac Make Up Art Cosmetics / Diane Kendal Collection
Mă întreb dacă experiența substanțială a machiajului din spate a lui Diane Kendal a influențat-o parte din noua colecție de produse cosmetice de artă Mac Make-up, deoarece în culise este agitată. E nebun și întotdeauna par să alerge în spatele … Deci cine știe? Poate că dorea o colecție de creme rapide pentru a-și pregăti modelele și pe pistă.

Ei bine … cel puțin, cremele sunt rapide în experiența mea. Sunt mai repede să lucreze cu pulberi. Puteți să le dați doar să le dați și să vă folosiți degetele pentru a le amesteca. Chiar și atunci când făceam acest machiaj, a mers relativ rapid în comparație cu a face un ochi de ochi cu trei sau patru pulberi diferite. Tocmai am folosit cremele din Kendal’s Creme Shadow X 6 în Glamourize Me Palete (40 $), și a fost atât de mult mai repede să lucrați și să amestecați decât să stați acolo și să amestecați o grămadă de pulberi.

PUBLICITATE

Diane Kendal este unul dintre cei trei artiști de machiaj Mac a apărut pentru a face sub-colecții pentru colecția de produse cosmetice de artă Mac de 50 piese, care este disponibilă acum. (Celelalte două sunt James Kaliardos și Kabuki.) Este un artist britanic de machiaj britanic bazat din New York, și înainte de a merge la Mac, ea a ajutat la dezvoltarea produselor pentru Marc Jacobs și Calvin Klein Cosmetics. Ea lucrează în Biz, având în vedere că anii ’80. În acest post vom verifica partea lui Diane în poveste și am lucrat cu opt din cele 11 bucăți în lansare.

Există o mulțime de creme în această lansare, pe care o găsesc … i dunno. Pe măsură ce îmbătrânesc, îmi place mai mult cremele. Sunt ușor de amestecat și nu arată ca fiind grele și evidente și machiaj-y ca pudri. Sunt în Em în Em.

Diane Kendal face thang

Mac Creme Shadow x 6 în Glamourize Me ($ 40)

Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me, $ 40
Atât de delicat! Paleta de îmbrăcăminte de $ 40 Glamourize Me este lucrul meu preferat în lansarea lui Diane. Finisajul lucios mă face să mă iau, dar aceste umbre se scot în jurul valorii de pielea mea după câteva ore … Fii pregătit pentru că probabil vor dori să se descopere în crestă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă ($ 40)

Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă, 40 de dolari
Finisajul satin pare excepțional natural, iar cremele sunt ușor de amestecat pe obraji și buzele mele. Ei au și timp destul de bun. Am primit aproximativ cinci ore pe obraji ca o blush și cam trei ore pe buzele mele. Acesta este al doilea lucru preferat în partea lui Diane a colecției.

Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă, 40 de dolari

Mac Studio ascunde și dreapta X 6: Acoperiți-mă ($ 40)

Mac Studio ascunde și dreapta x 6: acoperiți-mă, 40 de dolari
Acești concealeri au subtilități de piersic și roz, iar numele de umbră nu sunt normale NC sau NW. Acestea sunt oferite ca cele mai ușoare, luminoase, medii, medii, medii, întunecate și cele mai întunecate.

Nu cred că veți avea nevoie de acest lucru dacă sunteți mult mai mult de un iubit de machiaj casual decât un ființă, pentru că există o șansă bună să ajungeți doar folosind una sau două dintre nuanțe.

Mac Studio ascunde și dreapta x 6: acoperiți-mă, 40 de dolari
Kajal Crayon / Diane Kendal (disponibil în patru culori, câte 18 USD)

Trei dintre cele patru Mac Kajals Crayon / Diane Kendal din stânga în Flouring Me Adânc, Floră Me Vibrant, Floră-mă frumos
Acestea se potrivesc cu liniile mele de apă bine, dar fac o mizerie pe liniile mele de gunoi, unde sunt atât de neatimate și greu de amestecat …

Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radiance / Shadow (32 USD)

Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radianță / Shadow
Nu am folosit acest lucru foarte mult, dar formula se topește practic în pielea mea. Partea de contur este o culoare bazată pe gri, iar evidențierea este un alb murdar.

Opulash / Diane Kendal Mascara ($ 18)

Mac Opulah / Diane Kendal Mascara, $ 18
Nu pot vedea cu adevărat burgundia (dar, știi, am gene negre). Cred că formula este mai bună la adăugarea lungimii și a volumului decât deținerea unei curbe (aș începe mai întâi cu un strat de rimel separat impermeabil sau curling).

Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me
Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă
Mac Studio ascunde și dreapta x 6: Acoperiți-mă
Top două swatches, Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în strălucire / umbră; Partea de jos trei swatches, Mac Kajals Crayon / Diane Kendal

PUBLICITATE

Da, aceasta este ediție limitată, deci obțineți-vă la un contor Mac sau trageți în sus pe site-ul Mac, ideal de miau dacă vedeți ceva ce vă place.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.