Archives April 2023

Ați încercat acești bastoane de contur dublu de contur dublu?

Nu sunt cuc pentru contur. Pe mine însumi. Mă simt ca și cum arată puțin peste mine și ori de câte ori o fac, obrajii și nasul meu sfârșesc să mă uit mai ascuțit și mult mai ciudat decât mi-ar plăcea, ceea ce mă face să arăt mai mult, nu știu … Vilno!

Sună-mă nebun, dar aș prefera să am obrajii chubby heruv în orice zi a săptămânii.

PUBLICITATE

Totuși, din când în când (este o ocazie rară), voi “merge acolo” și fac niște contur și când o fac, îmi plac cremele mult mai mult decât pulberile, doar pentru că cred că este un aspect mai moale, mai puțin aparent, Care este efectul pe care îl obțin cu acele stick-uri de contur dublu de 39,50 USD, prin cosmetice PUR PUR.

Din stânga: Duosul luminos, mediu și Tan

Din stânga: întuneric și duos profund
Fiecare baston vine cu două nuanțe – una mai ușoară pentru evidențierea și una mai închisă pentru contur – împreună cu un burete de amestecare, care este, în esență, un beautybleder.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

De cele mai multe ori le-aș folosi pe partea de sus a fundației și a concealerului, așa că aș face mai întâi machiajul de bază, iar apoi, în timp ce era încă umed (pentru a face lucrurile mai simple de amestecat), aș intra cu unul din bastoane. Formula fără ulei se usucă la o finisare a pulberii și are o ușoară, ușor de pornit.

Ei nu arată greu pe pielea mea, care este un alt lucru pe care l-au făcut pentru ei. Există cinci nuanțe disponibile în lumină, mediu, bronz, întuneric și adânc (am purtat bronz), și le puteți găsi acum online și la Ulta și Kohls.

În altă ordine de idei, ce ați vizionat în ultima vreme la televizor? Orice bun? Am fost totul despre …

Jane Virginul

Zombie

Jessica Jones.

Ultimul om de pe pământ

Scream regine

Nebun ex-prietena

PUBLICITATE

Dar întotdeauna caut ceva nou la maraton / ceas.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Noul Tartest Tartest Naudty Naudes linia de vopsea cremoasă Matte Lip, precum și lucrurile pe care le-am făcut în anii ’90 în timp ce folosesc ruj maro

noul toamnă 2016 tartă tartă cea mai tare vopsea mată mată naudty naudes linie ($ 20 fiecare)
Lucrurile pe care le părea că întotdeauna le fac în anii ’90 în timp ce folosesc ruj maro …

Alergând la stația de autobuz (am fost întotdeauna * care închide * să lipsească autobuzul).

Stând în picioare în colțul spațiului la sărbătorile la domiciliu cu o ceașcă roșie în mâna mea.

Verificarea pagerului meu, pe care am păstrat-o în buzunarul frontal al denimului, am folosit rata de actualizare a lucrătorului la avanpostul lui Miller (OMG). Pe lângă am crezut că am fost fierbinte sh * t de când pagerul meu a fost alb, lol!

A adormit în bibliotecă cu capul meu într-o carte de chimie deschisă, precum și trezirea acoperită în Drool.

Mergând la înregistrările Tower (dar nu cumpărați niciodată nimic).

Am primit toate anii ’90 se simte din noile lacuri lichide din tarta cea mai tarziu cremitata mată vopsea obraznic Naudes (20 $ fiecare, oferit in cinci nuances).

PUBLICITATE

Aceste mestețe de acoperire completă vegană se alunecă pe buzele cu o formulă necunoscută, nefavorată, fără cruzime, precum și se simt ca mousse moi. În plus, spre deosebire de numeroasele rujelor lichide disponibile acum, ele rămân umede, precum și maleabile în timp ce le purtați, astfel încât acestea să nu mai uscate toată metoda în jos.

Cele cinci nuanțe confortabile, cremoase, hidratante au chiar și nume inspirate de 90 de ani. Există choker (un maro cald), rave (un greige), grunge (un maro închis), cultură top (un maro mauve), precum și brânză (un maro).

Înțeleg că arată destul de strălucitoare în aceste swatches (cred că este din cauza flash-ului), cu toate acestea, promit mixtape-ul meu preferat de mici dimensiuni, încât sunt pline-on Mattes.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Tartelul cel mai taratic vopsea de buze Naughty nuds se învârte de la stânga în rave, choker, brownie, culturi top, precum și grunge
În general, cred că acestea sunt preluate! Singurul lucru este că ei tind să se miște, așa că aveți grijă, fie că vor să-i prindă în afara liniilor naturale de buze.

Ce ați făcut mereu (sau faceți o mulțime) în anii ’90 în timp ce utilizați ruj maro?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Nu o zi trece când nu spun datorită stelelor de mai sus pentru neexistența rețelei sociale atunci când eram un adolescent, parțial de când eram o mizerie fierbinte, precum și parțial de la simțul meu îndoielnic.

Ați văzut vreodată filmul îngrijorat de Reese Witherspoon?

M-am îmbrăcat cu precizie ca personajul ei.

Neutre sau luminoase? (Presupunând că trebuie să alegeți unul sau altul)

neutre sau luminoase?
Rapid! Doar du-te cu intestinul tău … Nu-l răstoarne, pentru că știi, cu preocupări de machiaj greu, cum ar fi aceasta (total glumit), prima dvs. reacție este, de obicei, cea mai bună, cea mai bună.

Oricum, surpriză! – Va trebui să merg cu neutre, doar parțial de când le-am folosit atât de mult, totuși este doar o fază. Îi fac, de asemenea, purtăm luminozitate, nu la fel de înregitate în ultima vreme.

PUBLICITATE

Trebuie să fiu în starea de spirit, precum și de mentalitatea potrivită pentru strălucire, cu toate acestea, îmi place o lovitură de culoare strălucitoare, în special atunci când este stabilit împotriva neutrelor, ca o căptușeală strălucitoare de teal sau o buză roz fierbinte în combo cu chifle, precum și Browns în altă parte.

Şi tu? Neutre sau luminoase? (Presupunând că trebuie să alegeți unul sau altul.)

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Ok, wow! Aplicațiile dvs. pentru concediul de sarcină MBB / internshipul blogului? Au existat mai mult de 100 de solicitanți până acum (!!!). Vineri (22 ianuarie) este ultima zi pentru depuneri, precum și apoi voi începe să merg cu atenție cu filele, care mă vor lua cel mai probabil o săptămână.

Fac tot acest lucru din moment ce voi avea nevoie de ajutorul dvs. în primele mele câteva luni cu fata de sugari, cu toate acestea, sunt dedicat, de asemenea, să vă ajut, cu toate acestea, în blogging-ul / vlogging eforturile, indiferent dacă înseamnă că vă ajută Vino cu subiecte pentru blogul tău, sfaturi de fotografie, exact cum să afli cu titluri de publicare, discutând truc (nu că sunt secrete) sfaturi de blogging, asistând-ți maximiza veniturile de blogging, răspunzând preocupărilor tehnice pentru dvs. sau doar a fi un a Al doilea punct de vedere – cineva de la care să sări idei.

Timpul meu va fi restricționat mai devreme, totuși vom face să funcționeze, dacă sunteți interesat, precum și sper că sunteți. Îmi pare rău dacă mi-ați pus o preocupare prin e-mail cu privire la cererea dvs., cât și eu nu am răspuns, totuși voi încerca în curând. Dacă pentru orice tip de motiv a existat o problemă cu pachetul de CV / aplicație, ca un atașament care nu obține cu e-mailul meu, nu vă faceți griji. O vom rezolva.

7 modalități de a câștiga un card de 50 de dolari de la Sephora! (Se termină luni)

Oh! Mă uit la unul dintre programele de călătorie ale lui Rick Steve pentru Paris pe PBS, așa cum am introdus acest lucru (el a fost doar la Musee Rodin) și ar iubi atât de mult să-mi suipă cafeaua fierbinte la o cafenea pariziană …

Ar fi frumos.

PUBLICITATE

Ridicați-vă și străluciți, slavă dimineață! Va fi o zi frumoasă. Sper că aveți ceva frumos aliniat sau cel puțin nu aveți o tona de treburi de a face astăzi. Ar trebui să fac o mică curățare și să termin decorarea copacului … dar chiar nu vreau. Prefer să futz și să joc.

Aveți un weekend minunat, OK? Dacă mă uit la acest program, nu voi face niciodată nimic productiv, așa că ar trebui să mă duc mai bine. Treadmill-ul îmi cheamă numele … “Karen!? Nu vrei să fugi pe mine? Trebuia să fugi pe mine astăzi! ”

Haha! M-am făcut să râd.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Unul (1) Sephora Egift Card care conține 50 de dolari trimis câștigătorului prin e-mail (cititori internaționali, puteți opta pentru a primi 50 de dolari trimise prin Paypal în schimb).

Introduceți utilizând Widget-ul Rafflecopter de mai jos.

Deschis la cititorii internaționali și internaționali.

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a intra (sau altfel un adult bazat pe legile dvs. locale).

Comentariul dvs. poate fi deloc despre orice, dar aici sunt câteva idei dacă sunteți blocați:

Când a fost ultima dată când te-ai dus la un muzeu?

Cum spui “frumos” în prima dvs. limbă?

Aveți picturi pe pereții dvs.?

Cele mai frumoase sticle de parfum pe care le-ați văzut vreodată?

Cine face blushul tău preferat / bronzer?

Aveți talente ciudate și neobișnuite?

Puteți intra în până la șapte moduri de a vă stimula șansele de a câștiga.

Giveaway se termină luni, 9 decembrie 2013 la ora 11:59 (Pacific Time).

Termeni și condiții complete sunt disponibile în widget.

PUBLICITATE

o giveiway de raflecopter

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

A rocking Red Carpet makeup look – plus a CoverGirl & Ulta Giveaway

A red carpet rock-inspired makeup look with pops of pink as well as purple
You understand what they say: “Always be prepared…”

…to walk a red carpet with rock stars.

PUBLICITATE

Because seriously, you never know.

In the event you discover yourself together with the left shark Katy P. as her plus one at a elegant awards show, you requirement a makeup look with an edge, perhaps such as this sassy red carpet rock-inspired eye with smoked-out purple liner as well as cool-toned lids.

Here’s a step-by-step in pics (YouTube tutorial coming later this week, as well as there’s likewise a giveaway at the bottom of this post). First, I prepped my skin with some products from Olay, then complied with that up with lip colors as well as eye products from Covergirl (all offered now at Ulta)

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

By the way, Ulta shoppers, from now with February 14, 2015, get any type of Covergirl product, as well as get an additional Covergirl product for 50% off! (Bogo 50% OFF)

A quick step-by-step red carpet rock-inspired makeup look with pops of pink as well as purple

First, gotta prep! I started by washing my deal with with Olay Regenerist Regenerating cream Cleanser before moisturizing with Olay Regenerist Micro-Sculpting cream as well as Olay Regenerist intense repair work Treatment.
Olay Regenerist Regenerating cream Cleanser
Olay Regenerist Micro shaping Cream
Olay Regenerist intense repair work Treatment
Next, I evened out my skin tone as well as structure by applying primer, foundation as well as concealer, then filled in my brows with Covergirl Bombshell Powder Brow liner in Dark Brown.
Covergirl Bombshell Powder Brow liner in Dark Brown
Then, I used the Covergirl Eye shadow Quad in notice Me Nudes.
UPDATE: Come state hi this Thursday night, Feb. 5, at 8 p.m. EST on Twitter, as well as we’ll talk about red carpet looks, among other things…very likely cats (use hashtag #ULTAglam). I hope to see you there!

Covergirl Eye shadow Quad in notice Me Nudes
To provide my eyes a lot more depth as well as drama, I lined my water as well as lash lines with a black eyeliner as well as smudged out my upper lash lines with the darkest shade from sensational Smokeys, one more Covergirl Eye shadow Quad.

Covergirl Eye shadow Quad in sensational Smokeys

Now, a pop of purple. utilizing a wet clean head, I mixed the two purple shades from the Covergirl Eye shadow Quad in Va-Va Violets, then used them on my lower lash line. when dry, I mixed out the edges to smoke ’em out as well as diffuse any type of extreme lines.

Covergirl Eye shadow Quad in Va-Va-Violets
For highlights, I went back in with Covergirl Eye shadow in notice Me Nudes, patting the lightest shade into the inner corners.
To tie the entire eye look together, I thickened my upper as well as lower lashes with three layers of Covergirl autumn Lash Bloom by Lashblast Mascara in Black.
Covergirl autumn Lash Bloom by Lashblast Mascara in Black
After bronzer, blush as well as highlighter on my cheeks, I lined as well as filled in my lips with a hot pink lip liner, on top of which I mixed Covergirl Outlast All-Day Lipcolor in Honeyed. Lastly, for additional oomph, aka “sparkle as well as shine,” I accented the center of my lips with Covergirl Lip Lava Lip Gloss in Ooh La Lava.
Covergirl Outlast all the time Lipcolor in Honeyed
Covergirl Lip Lava Lip Gloss in Ooh La Lava
And here’s the final red carpet rock-inspired look.
Si acum…

YES, BAE! IT’S GIVEAWAY TIME!

Thanks to Ulta appeal as well as Covergirl, one lucky woman (or gent) will win a $50 Ulta gift card as well as a prize pack of stunning goodies.

7 methods to Win a $50 gift Card From Ulta appeal as well as $33.96 in products From Covergirl (Ends Thursday, Feb. 12)

Introduceți utilizarea Widget-ului de la Rafflecopter de mai jos. You can checked out the full terms as well as conditions there, however here’s the gist of it: the giveaway is available to U.S. visitors 18 as well as up (you need to be an adult according to your regional laws) as well as ends at 11:59 p.m. PST on Thursday, February 12, 2015.

One lucky woman or gent will win…

A $50 Ulta appeal gift card

Covergirl full Lash Bloom Mascara in Black, $7.99

Covergirl Bombshell Powder Brow + liner in Black, $8.99

Covergirl Eyeshadow Quad in notice Me Nudes, $7.99

Covergirl Outlast All-Day Lipcolor in Brazen Raisin, $8.99

I hope you enter. great luck!

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. join me for a Twitter celebration (use hashtag #ULTAglam) this Thursday night, Feb. 5, at 8 p.m. EST, as well as we’ll talk about red carpet looks…and most likely likewise cats.

Programul Nou StoryChangers Clinique: liniile mele zâmbete spun povestea vieții mele … și până acum este o poveste destul de mare

Această publică este sponsorizată de Clinique, precum și noul program StoryChangers. “Suntem schimbătoare de poveste. Bucurați-vă, precum și verificați povestiri de la femei ca voi care verificați că atunci când modificați povestea dvs., modificați perspectivele dvs. “. Pentru informații despre politica mea de publicare, vă rugăm să consultați responsabilitatea mea.

Mă uitam cu niște fotografii vechi a doua zi când am întâlnit unul dintre mine, precum și cel mai bun prieten al meu, Jen, în ziua în care am absolvit instituția înaltă (acum 20 de ani!).

În pic, stăm în spațiul meu de locuit în capacele noastre de absolvire, precum și rochii, toate ecstatice, precum și speranță, precum și realitate, cum ar fi un pic despre clueless, lol!

PUBLICITATE

De program a trebuit să scriu o fotografie cu telefonul meu (simt că fac întotdeauna asta, luând poze cu alte fotografii). I-am scris lui Jen cu o notă, “Recunoașteți aceste două tineri?”

Ea a compus înapoi, “Wow. Uită-te la fețele noastre. Am fost copii.

Și da, presupun că eram. Deși în acel moment, țin cont de credința că am fost crescut cu toții de când eram la facultate în câteva luni.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Puțin am recunoscut atunci dificultățile înainte, precum și când mă uit la fotografie acum, la pielea mea netedă, neliniată, precum și obrajii mei squishy pentru copii, văd o femeie tânără care nu are nici un concept de dealuri ” Trebuie să urc, provocările pe care le va cuceri în cele din urmă, greșelile pe care le va face, la fel de bine, precum și din nou, oamenii minunați pe care o va satisface de-a lungul metodei, precum și lecțiile pe care le vor învăța .

Și când mă uit în oglindă acum, aceștia mulți ani mai târziu, văd dovada acestor lecții în liniile mele.

Sigur, porii mei sunt mult mai vizibili, precum și zona mea sub ochi nu este la fel de strălucitoare ca atunci când a fost (ah … a fi 18 din nou, precum și capabil să scape cu nu folosiți sub-ochi concealer! ), cu toate acestea acele linii de zâmbet din jurul ochilor mei care apar când sunt fericiți, precum și liniile care apar în jurul gurii mele când râd, sunt amintiri ale celor mari vremuri pe care le-am avut de-a lungul drumului.

Toți avem poveștile noastre de spus, precum și căile noastre de luat. Deciziile pe care le facem – atât uriașe, cât și puține – diagramă a programului vieții noastre, precum și recursul acestuia este, putem modifica acest curs. E un tip de puternic, într-adevăr, dacă crezi despre asta. Nu înțeleg unde aș fi acum (poate că lucrez încă la o sarcină pe care nu mi-a plăcut) dacă n-aș fi ascultat acea voce nagging în capul meu șapte ani înapoi, care ma împiedicat să încep un blog. Sunt recunoscător că l-am ascultat.

Acest concept pe care îl avem puterea de a modifica propria noastră poveste este coloana vertebrală a noului program StoryChangers, o nouă platformă multimedia pe Clinique.com cu videoclipuri, povestiri, precum și Vlogs de la scriitori de blog (inclusiv cu adevărat!) Care sărbătorește diferitele Metodele de modificare a femeilor proprii, introducând în același timp linia de acnee a Clinique.

Sperăm că una dintre poveștile lor vă influențează (și poate și pielea ta!), O decizie la un moment dat.

În fiecare zi din viața mea, pielea mea se schimbă, precum și așa că sunt eu. Așa cum ești tu. Nu putem opri lucrurile să se schimbe, totuși putem schimba programul de-a lungul drumului.

Dacă aveți vreun fel de preocupări în orice fel despre opțiunile de acnee Clinique, precum și despre care doriți răspunsuri direct de la sursă, au un chat online oferit pe site-ul lor, unde puteți vorbi cu un expert clinic despre un regim ideal pentru dvs. are nevoie.

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S.

Crăciun fericit

Bună dimineața, prietenul meu dulce. Crăciun fericit din Union City, California. Sper să-mi dau niște mâncare în burtă în câteva minute, dar speranța mea pentru tine, altfel decât să ai mâncăruri în burticul tău în acest moment, este că te simți iubit, rănit, sigur, adorat și toți aceia Lucruri bune care vin cu o sărbătoare specială ca aceasta. Sper că nu aveți ruj pe dinți, pentru că nu este niciodată distractiv.

Ce faci? Ați deschis deja cadouri? Este încă dimineața devreme aici la casa părinților mei și chiar nu am părăsit dormitorul, dar am vrut să spun hi înainte să merg. Taburile au fost destul de bune pentru a-mi da ziua liberă.

PUBLICITATE

Aștept cu nerăbdare să împărtășesc acest capitol următor din viața mea cu voi pentru că bărbații sunteți ca surorile și mătușii pe care nu am avut-o niciodată. Întotdeauna îmi țineți mâna și mă instruiți și arătați-mi toate lucrurile despre care nu aveam nici o idee, cum ar fi o mamă unui copil care va deveni în curând într-un copil, care va crește în curând într-un copil foarte bun care nu vorbește niciodată Înapoi și întotdeauna spune: “Da, mamă. Ești așa de bine, mamă, “dar cine am păcălit? Știu că nu se va întâmpla.

Dar vă mulțumesc doar pentru toate cunoștințele voastre, bunătatea voastră și dulceața voastră în acest an. Apreciez în fiecare zi.

PUBLICITATE

Crăciun fericit, sau, așa cum ar spune tab-uri, “Crăciunul meowy”. te iubesc până la Lună și înapoi.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen (și file și fată pentru copii)

10 things I love about Rouge Bunny Rouge

10 things I love about Rouge Bunny Rouge
1. Satin eyeliner in Blue Roan

Don’t get me wrong, I love me some black liquid liner. It’s timeless and classic, never goes out of style, yada-yada-yada-yada, but wearing it day in/day out starts to get repetitive. At least for me it does. This deep blue…sigh! It’s gorgeously rich, with no strange green undertones, and it’s a fun way to switch things up and get out of a black liner rut. Plus, it’s smooth and easy to use. $28, and available now at Rouge Bunny Rouge counters and online.

Wearing my newest liquid liner love, Rouge Bunny Rouge Satin eyeliner in Blue Roan ($28)
2. The exclusivity

I kind of love that you can’t just roll up to any ol’ Macy’s and find RBR in the cosmetics department. There’s an air of exclusivity about it that I dig. It’s the same feeling I get whenever I wear Byredo Parfum’s Gypsy Water fragrance…like I’m in on a secret that only the cool girls know about.

PUBLICITATE

3. speaking of perfume…

Rouge Bunny Rouge has some really interesting and complex scents that aren’t your run-of-the-mill candy-coated pop star sh*t that someone slapped a glittery label on and dropped on a shelf at Sephora. Their scents surprise me all the time, but aren’t so far out and artsy that I can’t relate to them. Tenera ($129) is one of my faves when I’m in the mood for something kinda spicy and comfortable (has notes of black pepper, heliotrope, vanilla pod), and Allegria’s my go-to when I want something much more feminine and soft (grapefruit, mint, basil and tonka bean).

4. The extra touches

I like that the brand does fun little extras, like jewelry trays and tiny ceramic flower room fresheners that you can spritz your favorite RBR fragrances onto, every once in a while when you purchase from their website.

5. Long-Lasting Eye shadow in Rufous-Tailed Weaver

ERHMAYGOODNESS. Don’t even get me started on Rouge Bunny Rouge’s powder eyeshadows because we will be here for DAYS. Their complex, long-lasting, interesting colors and finishes are such a delight to blend. They really do make it SO easy.

I also think RBR does neutrals particularly well. They play with finishes and undertones to create unusual shades that you just don’t see the same way anywhere else.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Rufous-Tailed Weaver’s a favorite of mine. It’s kinda bronzy from some angles, khaki-gold from others. I lurves it. $25, and available at RBR counters and also online.

Rouge Bunny Rouge When Birds Are singing Long-Lasting Eye shadow in Rufous-Tailed Weaver
6. The storytelling

They’re so creative! I love the magical world RBR creates with their products. Their makeup takes me to a fairytale land where, like, bunnies speak with me and pleased birds help me get dressed in the morning.

Every item has an element of fun and whimsy, and the products teleport me to a beautiful place where I never feel sad or blue or awfully stressed out.

Whenever I’m having a bad day, I know that I can escape through RBR makeup to a fantastic world where I can be whatever I want — understated or bold (but always elegant) — even if I’m actually just sitting on my couch in a pair of stretchy pants.

I love that the line isn’t awfully medical or technical or cold, either. It’s approachable yet dreamy, with a sense of wonder.

7. Feline gaze liner in Salome

Mega cat lady points for the name, “Feline Gaze.” Creamy, soft and so extremely easy to smudge, this pencil liner also stays put. Salome is a rich, deep black matte without any blue or green undertones. $20, and available now at Rouge Bunny Rouge counters and also online.

8. Smithereens of stars Eye Gloss

This is one of those cool products that you don’t think you’re going to need until you start using it. It’s a shiny eye gloss that you can wear on your lids or brows for a wet, dewy look (also great for an inner corner highlight).

I like to just plop it on plain lids, and add a couple coats of mascara and a bright lip. completely brightens up my face. $25, and available at Rouge Bunny Rouge counters and online.

9. The sheer Lipsticks

I love these creamy, comfortable, soft and hella moisturizing lipsticks, especially the neutrals, namely Musings and Murmurings. $24 each, and available now at RBR counters and online.

10. Abyssinian Catbird

Another must-have RBR neutral eyeshadow, Abyssinian Catbird is a dreamy, buttery golden brown with a satin finish, and methinks it looks amazeballs on the lids with just a bit of black liner and mascara.

PUBLICITATE

Simple, understated and elegant. very Rouge Bunny Rouge. $25, and available now at Rouge Bunny Rouge counters and online.

Your friendly neighborhood bunny addict,

Karen.

Duminica cu file pisica, machiaj, precum si recursul blog mascot, voi. 395

Dragă jurnal,

Nu veți presupune niciodată ce sa întâmplat! M-am dus cu una din cutiile mele de modelare Kitty, când am descoperit o comoară a fotografiilor de modelare de la câțiva dintre vechile editoriale, precum și campanii de imprimare pe care le-am lucrat. Nu am reușit absolut să-mi amintesc despre acestea!

PUBLICITATE

Mă duc la fel de bine ca și voi alegerea favoriților pentru a adăuga portofoliul meu.

Eu numesc telefonul la această “scări interesată …” Ia-o? De când stau lângă niște scări? Haha.

PUBLICITATE

Acestea sunt într-adevăr ghearele mele naturale în această fotografie următoare. Nu folosesc niciun tip de extensii ghearelor.

Nu vă place când descoperiți comorile vechi pe care nu le-ați amintit absolut? Acum vreau să sapă cu fiecare cutie din casă!

TODODLE,
Tab-uri.

30 Days of NARS: Stella Lip Gloss, Day 9

using NARS Stella Lip Gloss
You gotta do a shout like from A Streetcar named wish when you wear this shimmery raspberry gloss…

PUBLICITATE

STELLA!

PUBLICITATE

“Ever asked yourself why a lady like Stella stays with a guy like Stanley? This’ll tell you why!!”

I such as this one a lot. It’s one of the a lot more pigmented shades in the just recently reformulated NARS Lip Gloss line, as well as it’s offered now, together with the rest of the NARS Lip Gloss crew.

STELLA!
Cele 30 de zile de seria NARS oferă o luciu diferit de bip din Nars în fiecare zi

Dacă ați putea alege doar o luciu de buze de nars pentru a purta în cea mai mare noapte din viața voastră, pe care ați alege-o?
30 de zile de naruri: luciu etern roșu de buze, zi 30
30 de zile de nars: Creșterea luciului de buze Gitane, Ziua 29
30 de zile de naruri: luciu de detarație de buze, ziua 28
30 de zile de nars: Gloss triplu x buze, ziua 27
30 de zile de naruri: GIZA Lip lucios, Ziua 26
30 de zile de nars: Sixties Fan Lip lucios, Ziua 25
30 de zile de nars: întrebarea Lip lucios, Ziua 24
30 de zile de nars: Gloss de buze Quito, Ziua 23
30 de zile de nars: Gloss Lip Salamanca, Ziua 22
30 de zile de nars: Gloss de buze Priscilla, Ziua 21
30 de zile de naruri: lucișul de buze Tasmania, Ziua 20
30 de zile de naruri: Gloss de buze orgasm, Ziua 19
30 de zile de NARS: Vise minunate Lip lucios, Ziua 18
30 de zile de naruri: Izria Lip Gloss, Ziua 17
30 de zile de nars: luciu de buze Ophelia, ziua 16
30 de zile de naruri: luciu de buzunar de plăcere turcească, zi 15
30 de zile de nars: luciu de buze de serviciu riscant, zi 14
30 de zile de naruri: luciu de buze Dolce Vita, Ziua 13
30 de zile de nars: Misbehave Lip lucios, Ziua 12
30 de zile de nars: Incredibil de orgasm Lip lucios, Ziua 11
30 de zile de nars: luciu de buza de striptease, ziua 10
30 de zile de naruri: Gloss Lip Stella, Ziua 9
30 de zile de nars: Furate sărutări Lip lucios, Ziua 8
30 de zile de nars: Belize Lip lucios, Ziua 7
30 de zile de nars: Angelika Lip lucios, Ziua 6
30 de zile de naruri: minunate lucrare de buze de răzbunare, zi 5
30 de zile de nars: luciu de buze de supraveghere, ziua 4
30 de zile de naruri: Chihuahua Lip lucios, Ziua 3
30 de zile de nars: entuziast simplu Lip lucios, Ziua 2
30 de zile de nars: luciu de vacanță greacă de vacanță, zi 1