Archives February 2023

Duminica cu file pisica, machiaj si farmecul blog mascota, voi. 403

Oh-Em-Gee! Nu pot nici măcar în față! Aceasta a fost o săptămână dificilă pentru mine, deoarece tot ce am putut gândi la lăstarii de modelare a pisicilor a fost războinicii de stat de aur. Chiar sper că câștigă jocul în seara asta.

Voi fi acolo, desigur, o parte din tribunal cu anturajul meu să înveselească echipa. Cel mai bun acum am asistentul meu în bucătărie pregătindu-mi gustările pentru joc. Ea face glisiere de pește de ton, Turcia jaiky și chipsuri de creveți, yum!

PUBLICITATE

Înainte de a începe să-mi împachetăm uneltele de războinici și să încărcați mașina, iată câteva dintre campaniile de modelare a pisicilor pe care le-am ocupat săptămâna aceasta.

Sper că sugestiile pe care le-am dat lui Steph Curry îl ajută la instanță în seara asta. I-am arătat unul dintre trucurile pe care le folosesc atunci când modelele Impolite Kitty se îndreaptă spre jocul meu … Îl adorm cu Purrs și Ochii Dreamy, apoi am atac! Ar trebui să funcționeze și pentru Steph.

Deci, da, a fost o săptămână aglomerată, dar cred că încă mai întorc o bună lucrare de modelare a pisicilor.

Veți vedea jocul în seara asta?

PUBLICITATE

Multa dragoste,
Tab-uri.

P.S. Du-te războinici!

P.P.S. Crezi că ar trebui să pun imaginea mea cu ochelarii mei spațiale pe o pernă?

Meet MAC Mischief Minx From the MAC girls Collection and Her bevy of Bewitching warm Browns

minx: /miNGks/ an impudent, cunning or boldly flirtatious girl or young woman… Yas, girl, YASSS!
Could the leopard print on the new MAC Mischief Minx palette be any a lot more cat lady? ?

MIAU.

PUBLICITATE

You wanna know what’s even a lot more cat lady, though? I keep calling it “Mischief Manx.”

I would say, “why?!” to this, but we all know why… (It’s because I’m obsessed with cats.)

Mischief Minx is from the new MAC girls collection, which is available meow, by the way. It’s up on the MAC web site and on counters at select MAC locations, which generally indicates all over the place, but we’re not sure exactly where, so you must probably give your local counter a quick call if you’re interested, just in caz.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

It’s one of the six $39.50 palettes in the launch, each of which has eight powder eyeshadows in it and one highlighter.

Mrrrrow!

Like a less red version of UD naked Heat

That’s what I thought of at first glance: urban Decay naked Heat.

They’re similar, but this mischievous minx is less red. UD naked heat has several shadows in it that are subtle, slightly different variations of reds and orange browns, but MAC Mischief Minx has only one reddish brown shade (Flaming Femme), which is a good thing, I think, because at some point, when you have all of those reds and orange browns up in the mix, every look you do starts to look the same. Those reds and orange browns just kinda take over everything, you know?

Makin’ mischief with these swatches…
Golden browns keep it grounded

The golden brown workhorse shadows in Mischief Minx — Schemer and been there Done That — also set this palette apart and make that one reddish brown shade, and the whole palette really, soooo much a lot more wearable than naked Heat.

Like, I’ll bust out UD naked heat every couple months, but I can easily use Mischief Minx a few times a week.

Lid action, yo: Mischief mix and Flaming Femme (crease), Schemer (outer corner), natural Tease (lid) and V Frisky (inner corner)
Lots of things to love

That adaptability isn’t the only reason I like this palette. The shadows feel fabulously soft, and everything, even the mattes, blends like a dream (and, girl, you know that mattes can be tough!).

I also like that the shimmery shades are bright and have *bling* but aren’t frosty (unlike the shades in Power Hungry, by comparison).

Every shadow in the palette, across the board, packs a punch. I didn’t have to resort to any trickery or intense layering to get them to show up on my NC42 skin. and they are intense! — even intense for my skin tone. and if you’re a lighter lass, FYI, these will probably be majorly POTENT on you, so prepare yourself for that ideal meow!

Anyway, we’re generally talking about love fest all around.

I’m wearing BECCA lush Lip Colour Balm in Milk chocolate on my lips and MAC Melba blush on my cheeks.
Oh, and the highlighter (Stride of Pride) is an a opalescent orange rose with a gorgeously glossy finish. DRAGOSTE.

MAC Teddy and Costa Riche

Incidentally, where mah MAC Teddy and Costa Riche fans at?? This palette would look remarkable with either one of them.

PUBLICITATE

I’m just sayin’.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Pășunea lui Blackie în Tiburon, California

Adventure este așa, Mamă!
Deci, în această dimineață m-am dus la Southern Marin pentru o întâlnire dentară și suspin … ce pot să spun? Simt că m-am dus la dentist în fiecare zi în această vară. Heck, totuși, sunt recunoscător pentru stomatologia modernă, pentru că mă pot gândi doar la stomatologia medievală fiind de un milion de ori mai rău.

Insula Belevedere este în dreapta.
Am lăsat pe Novato foarte devreme pentru a evita traficul săptămânii și, de obicei, o unitate de o oră a durat doar 30 de minute. În mod surprinzător, traficul nu a fost prea rău astăzi, așa că am ajuns cu timpul pentru a-mi cruța în vechile mele motive de stomping de Mill Valley. Victorii mici! Pentru că am ajuns acolo atât de repede, l-am luat pe Connor la locul ăsta El Hub și cu mine obișnuia să merg la jogging în jurul pășunei lui Blackie, care se află în frumosul oraș Tiburon.

PUBLICITATE

Unde sunt toate pisicile, mama?
În mod obișnuit, oamenii jogging și mergând câinii și, în zilele însorite, îl puteți vedea pe Sausalito pe dreapta, insula Belvedere din stânga și San Francisco în golf.

Era o bancă de ceață care atârnă astăzi, așa că nu am putut face cu adevărat SF în depărtare, dar am putut să văd un pic de orizont.

Tide’s Out.

Întotdeauna am iubit culorile aici. Această perioadă a anului, turful se usucă și se transformă într-un galben bogat de aur și îmi place modul în care seamănă sub cerul albastru și oceanul …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ceață … Oh, ceața!
Connor avea un timp mare, desigur. A spus Bună tuturor celor pe care o văzu și încercată să alunge șapte sau opt câini. La un moment dat, tocmai am renunțat la numărare. Aparent, ea credea că vom lua toate animalele acasă cu noi. Baby prostie.

Hei Girl, Haaaay!
Sf în depărtare
Este trippy luându-l pe Connor în locuri unde am petrecut o mulțime de timp pentru că le amintesc într-un anumit mod în mintea mea, dar acum este diferit împărtășind-le cu o nouă persoană mică, dacă asta are sens? Nu știu … probabil petrec prea mult timp în capul meu.

Un loc senin de gândit
Să mergem prieteni cu câțiva câini!
Vedeți casele din dreapta? Pun pariu că opiniile lor sunt epice!

PUBLICITATE

Oricare, dacă sunteți vreodată în sudul Marin, pop de pășunatul lui Blackie pentru vederi și o plimbare bună. Este gratuit, și există o cantitate bună de parcare a autovehiculului (doar asigurați-vă că ascundeți obiecte de valoare în mașină, deoarece au existat unele spargeri câțiva ani înapoi).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Mac Holiday 2015 | Enchanted Eve ochi / umbra de ochi calde x 6 palete

purtând Mac Enchanted Evey Eye / Haldă ochi umbra x 6 paletă ($ 39.50) pe ochii mei
Ați auzit vreodată sunetul de machiaj Heartbreak? Sună ca niște bucăți sparte de ochi, alunecând într-o paletă de vacanță Mac …

Mac Eve Evey Ochii / umbra ochilor calde X 6 (39,50 USD)
Da, sa întâmplat asta.

PUBLICITATE

Dar nu am lăsat-o să mă oprească! Pentru a parafraza marele Celine Dion: “Inima mea va merge mai departe … folosind aceste umbre cu perii machiajului meu”.

Am luat în cele din urmă noul Mac Enchanted Eve ochii / palete de ochi calde X 6 ($ 39.50) de la Colecția Mac Holiday 2015 (venind pe site-ul Web Mac 18 octombrie și Mac Contoare și magazine Octombrie 22) Out pentru o rotire în această săptămână În speranța că va face o versiune mai bună decât versiunea marină și Verd?

Echipa Enchanted Evey Ochii / Paleta de ochi calde X 6 include …

Veluxe Pearl Shadow Ochi în spiritul sezonier, un bronz cald galben

Îngheț umbra ochilor în Moodmaker, un maro de stejar

Satin umbra ochilor în apelul sax, un taupe moale-maro

Catifea umbra ochiului in Bewitchin ‘, un castan cald maro

Umbra ochiului mat în carbune maro, un taupe-maro dezactivat

Luster Umbra de ochi în RestarosPeck, o blondă Bleach

O perie dublă de 217/266 (nu este vizualizată mai sus)

Swatches de Mac a enumerat ochii ochi / umbra de ochi calde x 6
Ei bine, umbrele sunt puțin mai pigmentate decât umbrele din paleta marinei, care este frumos, dar nu sunt mult mai ușor de amestecat. Din păcate, nu cred că sunt la fel de netede ca umbrele din linia permanentă Mac.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Este o combinație excelentă de culori neutre, deci dacă sunteți pe piață pentru neutre și nu aveți o mare parte dintr-o colecție de Mac acum, probabil merită considerată … Cred că ambalajul arată destul de frumos, dar probabil aș putea opta Obțineți unul sau mai mult din umbra single-ului în linia permanentă Mac.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Machiaj, precum și blogul de farmec Luni, voi. 449

Monday essentials: a cup of coffee, my preferred watch, a new notebook, a handcrafted calming fragrance from my friend, as well as one of my preferred necklaces
Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult o evoluție continuă (devolvare?), Într-o oarecare măsură aleasă a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în dimineața zilei de luni pentru ultimele nouă (!) ANI. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am încântat să vă citesc răspunsurile în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

1. have you ever done a choreographed dance in public?

I wouldn’t be me if I stated no, right?

PUBLICITATE

Yes, I completely have, as well as I desire I might state that it was in some cool-@ss flash mob in the middle of Union Square, however no. It was a two-minute dance routine to a new youngsters on the block tune in high institution (I can’t keep in mind which song; I believe I blocked it out).

Oh, it gets worse…

We did it to promote this band girl’s party.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

I don’t even understand what we were thinking, however we were like, “Let’s do a dance!” as well as then at the end of it all of us yelled, “Party at Rochelle’s house!!!”

Haha!

2. Do you like to go antiquing?

I like to choose people who enjoy…

Wait –what am I saying?

UM, nu. I don’t truly like to go antiquing. It’s just not my thing, as well as I’m always scared that I’m going to purchase something haunted, to be honest.

3. Do you listen to music while you work? If so what type of music gets you going?

If I’m reading or writing, I requirement to have silence or some type of white noise, however for tasks that don’t need any type of verbal or written skills, I like all type of music.

It depends upon my mood that day, however I listen to a great deal of music on YouTube, or I like to stream directly from radio station websites.

4. I desire there was a _____ emoji.

Curmal japonez

5. have you ever been in a food fight?

Din pacate nu.

A new week…

Most of the time on the blog I don’t like to get as well deep when it concerns politics, just since I’ve always saw this as my bit island away from all the…I guess, difficult stuff in the world, however I want to state that no matter what side of the fence you’re on, I hope you can keep in mind that there are still great people out there.

You’re a great person, the people around you are great people, as well as we’re all just doing the very best we can.

It’s a new week, my friend. I hope you have a great one.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. right here are the concerns to copy as well as paste…

1. have you ever done a choreographed dance in public?
2. Do you like to go antiquing?
3. Do you listen to music while you work? If so what type of music gets you going?
4. I desire there was a _____ emoji.
5. have you ever been in a food fight?

Lasă un comentariu pentru o șansă de a câștiga o carte de cadou de 50 de dolari sephora! (Se termină luni)

** Giveaway este închis **
Această Giveaway este închisă, iar câștigătorul a fost contactat (Felicitări, Jennifer !!!), dar verificați sâmbăta viitoare pentru o altă Giveway.

Bună dimineața, glorie! Ghici cine e pe cea de-a doua ceașcă de ceai de mic dejun irlandez și de a lucra în revista Allure din februarie.

Ca de obicei, acesta a fost foarte educativ. De exemplu, tocmai am aflat că prea cu care se confruntă că va avea o versiune impermeabilă a acestora mai bună decât mascara sexuală. Hmm … bine să știu.

PUBLICITATE

Astăzi, este vorba de mult mai mult lucruri legate de copii pentru mine, ca, trebuie să renunț la o zonă în toaletă unde pot să-i dau BG Băi de burete, dau seama exact unde o să pun bassinetul, chestii interesante ca asta …

Sper că aveți un weekend fantastic de sezon de iarnă și eu sigur că sper că implică ciocolată și / sau altă zi de valentine tratează și dulciuri.

PUBLICITATE

Vorbim curand. Mult noroc în Giveaway.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Unul (1) Carte de Egift Sephora, inclusiv 50 de dolari trimisă câștigătorului prin e-mail (cititori internaționali, puteți opta pentru a primi $ 50 trimise prin Paypal în schimb).

Introduceți prin lăsarea unui comentariu de mai jos.

Deschis la cititorii internaționali și internaționali.

Ar trebui să aveți 18 ani sau mai mult pentru a intra (sau altfel un adult bazat pe legile locale).

Comentariul dvs. poate fi deloc despre orice, dar aici sunt câteva idei dacă sunteți blocați:

Când a fost ultima dată când ați ascultat muzică live?

Care este un zvon pe care l-ați auzit recent?

Care sunt trei tipuri de machiaj (grund de buze, bronzer, hidratant colorat etc. nu purtați niciodată?

Ai plecat de schi sau snowboarding în acest an?

Când a fost ultima dată când ai purtat ochi de ochi albaștri?

Care este bomboanele tale preferate de Valentine?

O intrare pe persoană.

Ar trebui să utilizați o adresă de e-mail validă pentru a câștiga.

Giveaway se termină luni, 15 februarie 2016 la ora 11:59 (Pacific Time).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

NEAT ȘI NOU PENTRU ME: NARS MEKONG Shimmer Fishadow

NEAT și NOU PENTRU ME

Spre deosebire de seria mea de eroi noștri, care prezintă produse de colectare permanentă pe care le-am cunoscut și am iubit o lungă perioadă de timp, seria NEAT și NOU către mine prezintă produse de colectare permanente care au alunecat sub radarul meu pentru o vreme, dar apoi le-am descoperit! – Și acum cred că sunt îngrijiți și noi pentru mine.

Nars Mekong ma făcut să zâmbesc! și rima!

A fost o rimă, nu? (MEKONG face …?)

PUBLICITATE

Are o bază de espresso maro închis, cu micro-sclipire de aur, și este nevoie de respirație gawgeous cu maro roșii calde și brunuri purpurii pe ochi, roșii, burguri și prune pe buze.

Am descoperit recent, ceea ce indică faptul că am încercat în cele din urmă, și mă simt ca o astfel de goofball pentru a aștepta atât de mult timp. Dați-i un swatch dacă puteți înainte de sfârșitul iernii, dar vă avertizează – vă avertizați. Este un knock-out total.

Nars Mekong Shimmer Fayshadow
Am purtat-o ​​pentru ochi fumeni și, de asemenea, ca o căptușeală, și când o folosesc pentru ochi fumători, am împachet pe capacele mele cu o pensulă de fard de ochi plat și apoi amestecă marginile, desenând doar o smidigen în sus Cresterea, înainte de a încorpora câteva nuanțe de tranziție mată.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi, pentru a compensa greutatea de pe suprafața superioară, linia și smudge o linie de creion roșu purpuriu sau cald, în mod normal Mac Pruella sau Mac Teddy, ambele despre care cred că într-adevăr completează Mekong bine, de-a lungul liniei mele inferioare.

Purtarea Nars Mekong pe capacele mele într-un ochi fumător cu Mac Pruella de-a lungul liniilor mele inferioare …

Ca liner, Oh! – atat de frumos. În primul rând, îmi ud capul de perie pentru a stimula strălucirea de aur a lui Mekong și a face umbra să arate aproape lucios (am vrut mereu să folosesc “stimularea” într-o propoziție, lol!), Îndepărtați-l în tigaie, apoi pat ușor Periați pe un țesut de câteva ori pentru a descărca o parte din excesul de apă. Apoi îmi voi linia liniile de lansare superioară și gamă imediat. Oh!

Este un aspect lucios, dar nu prea strălucitor, așa că simt că este încă potrivit pentru uzura obișnuită.

PUBLICITATE

Pentru gale și oameni care se joacă pe #teamneutrals cu mine, acesta este un nars trebuie să aibă. Puteți găsi acum la contoarele NARS, buticuri și online pentru 25 de dolari pentru o singură fard de ochi cu un compact și oglindă sau 18 dolari pentru o reîncărcare ca cea afișată aici.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Lancôme Monsieur huge Mascara as well as Marker

That’s Lancôme Monsieur huge Marker liner on my upper lids, MAC Prissy Princess combination on my eyes, MAC Fleur Power blush on my cheeks, as well as Nudestix Matte Lipstick in Saint on my buze.
Lancôme’s new Monsieur huge collection, which includes a mascara as well as a separate liner, is so undoubtedly a shout-out to Sex as well as the City’s colossal character, however ya know, I’m team Aiden for Life, since when a guy volunteers to buff your hardwood floors…that’s true like ideal there.

Team Aiden for life, yo
The Monsieur huge collection is new to Lancôme

The collection includes a $25 black mascara, a $25 black liquid liner as well as a new line of five chubby $25 brow crayons (haven’t tried those, though), all of which are offered on Lancôme counters as well as the Lancôme web site acum. I’m quite sure they’re all LE.

PUBLICITATE

Lancôme Monsieur huge Mascara ($25)

Layers upon layers

Monsieur huge Mascara is all about length, meaning as well as texture, however you requirement A great deal of layers to get there.

I phone call these rock ‘n’ roll lashes since if you look carefully at them after stacking on a few layers, the lashes look bumpy, as well as the a lot more layers you apply, the bumpier they get.

It’s a casually remarkable lash look in shape for musicians as well as actresses (or you as well as me!), since you can see the lashes from truly far away. as well as the long-lasting, sweat-proof formula won’t go anywhere, not even under hot stage lights.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

This is me using five (!) layers of Monsieur huge Mascara on my upper lashes.
To get to that point on its own, though, takes me about four layers.

So, I believe of this as a real-deal layering mascara that works finest when you integrate it with other mascaras in your arsenal, as well as I like utilizing it with a base of MAC additional dimension Waterproof, which thickens the roots as well as locks down the lash curl (two things that Monsieur huge needs a bit assist with), upon which I add a couple coats of Monsieur Big.

Lancôme Monsieur huge Marker liner ($25)
Lancôme Monsieur huge Marker liner for thin, rich, shiny black lines

I like Lancôme Monsieur huge Marker liner for a extremely certain look — skinny, intensely black shiny lines on my upper lids (goes truly well with with mattes as well as satin shadows). The rigid felt applicator has a slanted idea that tapers to a extremely fine point, as well as I’m diggin’ that fine point. It draws thin, exact lines, and, when you have restricted lid genuine estate like I do, this is SO. CHEIE.

It dries in less than 30 seconds, too, so you aren’t stuck waiting with your eyes closed for days for your liner to dry, as well as the smudge-proof, water-proof formula lasts of what feels like YEARS.

But drawing flicks at the outer corners with the rigid applicator is hit or miss for me. Sometimes, it goes well, however other times it’s a hot-freakin’ mess, as well as I’m sitting there correcting wings with a odd angle while thinking, “Well, that was a poor idea! I should’ve left well sufficient alone.”

You understand exactly how it is. Those flicks can make or break it, man.

I like versatile liquid liner ideas like the ones from Tom Ford as well as Clinique, however if you can flick with a rigid tip, a lot more power to ya. You’ll most likely like this. perhaps even like it.

I just realized that..

SATC debuted in 1998, which indicates that the show will be 20 years old next year, as well as THAT IS SO crazy TO ME!!! I still keep in mind hearing about it for the very first time from a co-worker as well as having no inkling of what she was speaking about.

PUBLICITATE

I still get emo when I enjoy the last scene from the final season… In lots of ways, I desire they would’ve just ended it there instead of making the movies. It’s still one of my preferred shows, though.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Tom Ford Bips, precum și băieți, 25 de toamne noi 2016 nuanțe: creme

Cele cinci noi Tom Ford Bips & Boys toamna 2016 Cremă Rujuri de suprafață din stânga: Alexander, Bradley, Jack, Ashton, precum și Mitchell
Una dintre aceste nuanțe se numește Bradley, precum și asta mă face să cred despre Bradley Cooper, așa că acum mă întreb dacă Bradley Cooper ar putea purta cu adevărat această umbră …

Nu știu. Cred că se poate spăla … el poate necesita ceva mai cald.

PUBLICITATE

Pe această notă, Bradley Cooper ar trebui să poarte mai probabil mai mult ruj. Adică, aș fi dacă aș avea un ruj numit după mine.

Tom Ford Bips & Boys
36 $ fiecare, 50 de nuanțe, 25 dintre ele noi pentru toamna anului 2016 (10 mată, 10 metalică, 5 cremă)
Vino în curând să aleagă magazinele Sephora, precum și sephora.com #tflipsandboys @sephora

Aceste cinci lovituri de cinci biți, cum ar fi celelalte 20 de rujuri noi care sunt adăugate la colecția Tom Ford Lips & Boys, sunt numite după tipi diferiți pe care Tom admiră. Acestea sunt cele cinci noi creme (și chiar aici sunt maturile, precum și metalice).

Tom Ford Bips, precum și băieți 2016

Tom Ford Bips & Boys 50-Piece Set – Colecția totală găzduită într-o carcasă specială Black Lacquered Tom Ford: $ 1,950 (notă laterală: Sfântul SH * T!).

Tom Ford Bips & Boys Container cu trei piese – Un set personalizat de orice tip de trei rujuri de dimensiuni ambreiaj afișate într-un caz luxos aduce caz: 108 $ pentru opțiunea dvs. de orice tip de trei nuanțe.

“Tom Ford oferă buze și băieți, a treia adaptare a colecției de culoare din buze originale numită pentru tipul pe care îl descoperă admirabil, precum și inspiratoare. Linia de ruj de 50 piese dezlănțuie 25 de băieți noi, inclusiv 10 finisaje mată contemporane.

“De la nudele nuanțe precum Bradley, precum și Alexandru până la roșii puternice de Nicolae, precum și Dominic, fiecare umbra transformatoare amplifică unicitatea unei femei în timp ce incita o dorință insațiabilă de a-și potrivi orice dispoziție.

“Afișarea în mahon netedă, precum și în cazuri de aur, fiecare tub este compact suficient pentru a aluneca în interiorul celui mai mic de ambreiaje.

“Rujurile de dimensiuni ale ambreiajului din acest dulap decadent conțin pigmenți bogați, tratați speciali, amestecați pentru a oferi o plată de culoare pură în trei finisaje ultra-kisscabile: mată, cremă, precum și metalică”.

– Tom Ford PR

Cele 10 noi creme

Alexander (Cream)
Bradley (Cream)

Jack (Cream)
Ashton (Cream)
Mitchell (Cream)
Primele lucruri foarte primele – cremele lui Tom Ford nu sunt cu siguranță farmacie. Voi spune asta despre ei. Acestea sunt de 36 de dolari fiecare (și sunt minis!), Cu toate acestea, cred că arată că merită cel puțin atât de mult. Se aplică uniform fără nici un fel de patchiness – nici unul – precum și aceste cinci creme sunt extrem de pigmentate. Formula durează de la 3-4 ore.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Practic, în ceea ce privește rujurile cremoase, acestea sunt niște tipi de top-notch.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Colecția de produse cosmetice Mac Make-up: Diane Kendal Spring / vara 2017

purtând nuanțe de la Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me Palete, Mac Studio ascunde & Dreapta X 6: Acoperiți-mă, Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radiance / Shadow și Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă de la noul Mac Make Up Art Cosmetics / Diane Kendal Collection
Mă întreb dacă experiența substanțială a machiajului din spate a lui Diane Kendal a influențat-o parte din noua colecție de produse cosmetice de artă Mac Make-up, deoarece în culise este agitată. E nebun și întotdeauna par să alerge în spatele … Deci cine știe? Poate că dorea o colecție de creme rapide pentru a-și pregăti modelele și pe pistă.

Ei bine … cel puțin, cremele sunt rapide în experiența mea. Sunt mai repede să lucreze cu pulberi. Puteți să le dați doar să le dați și să vă folosiți degetele pentru a le amesteca. Chiar și atunci când făceam acest machiaj, a mers relativ rapid în comparație cu a face un ochi de ochi cu trei sau patru pulberi diferite. Tocmai am folosit cremele din Kendal’s Creme Shadow X 6 în Glamourize Me Palete (40 $), și a fost atât de mult mai repede să lucrați și să amestecați decât să stați acolo și să amestecați o grămadă de pulberi.

PUBLICITATE

Diane Kendal este unul dintre cei trei artiști de machiaj Mac a apărut pentru a face sub-colecții pentru colecția de produse cosmetice de artă Mac de 50 piese, care este disponibilă acum. (Celelalte două sunt James Kaliardos și Kabuki.) Este un artist britanic de machiaj britanic bazat din New York, și înainte de a merge la Mac, ea a ajutat la dezvoltarea produselor pentru Marc Jacobs și Calvin Klein Cosmetics. Ea lucrează în Biz, având în vedere că anii ’80. În acest post vom verifica partea lui Diane în poveste și am lucrat cu opt din cele 11 bucăți în lansare.

Există o mulțime de creme în această lansare, pe care o găsesc … i dunno. Pe măsură ce îmbătrânesc, îmi place mai mult cremele. Sunt ușor de amestecat și nu arată ca fiind grele și evidente și machiaj-y ca pudri. Sunt în Em în Em.

Diane Kendal face thang

Mac Creme Shadow x 6 în Glamourize Me ($ 40)

Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me, $ 40
Atât de delicat! Paleta de îmbrăcăminte de $ 40 Glamourize Me este lucrul meu preferat în lansarea lui Diane. Finisajul lucios mă face să mă iau, dar aceste umbre se scot în jurul valorii de pielea mea după câteva ore … Fii pregătit pentru că probabil vor dori să se descopere în crestă.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă ($ 40)

Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă, 40 de dolari
Finisajul satin pare excepțional natural, iar cremele sunt ușor de amestecat pe obraji și buzele mele. Ei au și timp destul de bun. Am primit aproximativ cinci ore pe obraji ca o blush și cam trei ore pe buzele mele. Acesta este al doilea lucru preferat în partea lui Diane a colecției.

Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă, 40 de dolari

Mac Studio ascunde și dreapta X 6: Acoperiți-mă ($ 40)

Mac Studio ascunde și dreapta x 6: acoperiți-mă, 40 de dolari
Acești concealeri au subtilități de piersic și roz, iar numele de umbră nu sunt normale NC sau NW. Acestea sunt oferite ca cele mai ușoare, luminoase, medii, medii, medii, întunecate și cele mai întunecate.

Nu cred că veți avea nevoie de acest lucru dacă sunteți mult mai mult de un iubit de machiaj casual decât un ființă, pentru că există o șansă bună să ajungeți doar folosind una sau două dintre nuanțe.

Mac Studio ascunde și dreapta x 6: acoperiți-mă, 40 de dolari
Kajal Crayon / Diane Kendal (disponibil în patru culori, câte 18 USD)

Trei dintre cele patru Mac Kajals Crayon / Diane Kendal din stânga în Flouring Me Adânc, Floră Me Vibrant, Floră-mă frumos
Acestea se potrivesc cu liniile mele de apă bine, dar fac o mizerie pe liniile mele de gunoi, unde sunt atât de neatimate și greu de amestecat …

Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radiance / Shadow (32 USD)

Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în Radianță / Shadow
Nu am folosit acest lucru foarte mult, dar formula se topește practic în pielea mea. Partea de contur este o culoare bazată pe gri, iar evidențierea este un alb murdar.

Opulash / Diane Kendal Mascara ($ 18)

Mac Opulah / Diane Kendal Mascara, $ 18
Nu pot vedea cu adevărat burgundia (dar, știi, am gene negre). Cred că formula este mai bună la adăugarea lungimii și a volumului decât deținerea unei curbe (aș începe mai întâi cu un strat de rimel separat impermeabil sau curling).

Mac Creme Shadow X 6 în Glamourize Me
Mac Culoare cauzal Lip & Cheek Color X 6: Îmbunătățiți-mă
Mac Studio ascunde și dreapta x 6: Acoperiți-mă
Top două swatches, Mac Studio Quiktrick Stick / Diane Kendal în strălucire / umbră; Partea de jos trei swatches, Mac Kajals Crayon / Diane Kendal

PUBLICITATE

Da, aceasta este ediție limitată, deci obțineți-vă la un contor Mac sau trageți în sus pe site-ul Mac, ideal de miau dacă vedeți ceva ce vă place.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.