Archives January 2023

Un duo dur: beneficiu că sunt blenderul real al umbrei în Bombshell Brown și unul dintre cele mai bune duo muzicale din toate timpurile

beneficiază că sunt adevărați blender de umbre în Bombshell Brown și sunt adevărate duble buza Fuchsia febră
Tot ce trebuie să spun este: delicarea brună aurie. Dintre cele trei beneficii noi sunt amestecuri reale Duo Shadow Am încercat până acum, Bombshell Brown este preferatul meu.

Cred că cele două nuanțe din ea au cele mai frumoase finisaje.

PUBLICITATE

Beneficitați că sunt adevărați blender duo umbră în Bombshell Brown și sunt adevărate duble buza în febra Fuchsia
Eu sunt * asa * particular despre produse si produse de ramane. O să recunosc – în unele cazuri sunt un urător de îngheț, mai ales când stralucirea vine cu boabe enorme de pulbere. Dar cele două umbre din acest duo sunt mult mai satine decât îngheț foarte strălucitor.

De asemenea, purtând Chanel Noir Petrol Stylo Yeux pe liniile mele de bronz și bronzul de bronz de bronz radiante de bronz și radiant magenta pe obraji
Acest duo îmi face cu adevărat ochii să pară mai mari și mai sexi și sunt un mare fan. Apropo, continuam să încerc să folosesc aplicatorul burete rotund, dar se termină o mizerie fierbinte, așa că folosesc periile obișnuite de ghidare.

I DUNNNO … poate că pot re-intensifica peria de burete și o folosesc ca un mic beautybleserder pentru colțurile interioare?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Bombshell Brown are un bej de aur deschis (vreau o tigaie imensă a acestei culori. Este perfecțiunea!) Și un maro de aur mijlociu și ambele sunt complet gemul meu.

Purtau bejul de aur în partea interioară a capacelor mele și maro de aur de mijloc în colțurile exterioare, ambele aplicate cu o perie de amestecare cupată pe care o ud cu câțiva sprinți-o pentru a crea vreodată ceață și fixare.

Pur și simplu ar putea să iubesc acest duo la fel de mult cum îmi place sala & Oates … care se întâmplă să fie unul dintre duo-urile mele muzicale preferate din toate timpurile.

Crescând, i-am bătut cântecele ori de câte ori au venit la radio și iau în considerare pe mine – nu ați trăit până când nu cântați o fată bogată la un bar de karaoke.

HomeBoy poartă acele pahare? ️ obțineți după ce aveți ochii dilatați

Care a fost afacerea lor, oricum? Au fost bffs? Au dat seama? și au mers la același stilist de păr? Pentru că amândoi au avut părul de 80 de ani!

Faci ca visele mele sa devina realitate

PUBLICITATE

Vizionând fiecare mișcare

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Mac Eye Shadow x 9 în Tropic Great Times Nine

Noul 32 $ Mac Tropic Mare Times Nine Combinație de la Mac Ochii de la Mac Collection, Venind 2 martie 2
A fost extrem de academic 24 de ore.

În primul rând, am descoperit că anotimpurile două, precum și trei excelente spectacole britanice de coacere ??? sunt pe Netflix (sunteți binevenit). În al doilea rând, OMG! Am descoperit că gri este o culoare de schimbare legitimă pentru ochiul ecologic, precum și cu ochiul albastru.

PUBLICITATE

Serios, fata, nu aveam idee. Chiar aici am fost, tot timpul în jurul valorii de credința că am fost limitat la Browns în creasta ori de câte ori am folosit eco-prietenii sau blues pe capacele mele, totuși nu! Se oprește și lucrările gri. precum și galben. Această înțelegere vine curtoazia noului Mac Tropic Mare Times Nine Combinație din ochii Mac asupra colecției Mac.

Caracteristicile de lansare Șase palete de umbre de ochi restricționate X9 oferite pe contoare, precum și pe internet 2 martie, cu 13 aprilie, precum și Tropic Mare este unul dintre ei. La fel ca și unul destul de unic, deoarece este cel cu oferte minunate de albastru, precum și verde. Nu o puteți rata.

Ce culori de schimbare fascinante!

Nu am avut nici un concept exact cât de bine ar funcționa gri în creasta cu albastru, precum și aspectul ecologic, sau că ochiul galben, precum și gri, ar merge chiar împreună.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Adică, înțeleg că funcționează ca un combo cu haine, precum și decor de casă, așa că nu înțeleg de ce nu am crezut niciodată să le asociez împreună pe capacele mele.

Asta e chestia despre această paletă … este interesantă. Ea are toate aceste distracții, bluze aglomerate, precum și verdele, care mă fac mult mai mult în starea de spirit pentru primăvară, totuși, de asemenea, are aceste culori de schimbare neobișnuite care fac totul fascinant, precum și tipul de unic.

Tropic mare în acțiune
Noua școală X9s Rock

Înțelegi că am avut carne de vită cu înaltă calitate a umbrelor vechi de școală X9. Ei bine, cred că asta e la fel de mare ca semi-minunată, precum și roșu fierbinte. Pulberile sunt ușor de amestecat, cât și de pigmentate. Există, totuși, un pic de fabrică, precum și eu descoperă că fac mult mai multă curățare decât am terminat cu semimare sau roșu fierbinte, totuși că ar putea fi extrem de repede datorită, cel puțin parțial, la jocul meu, precum și la adus departe de învârtirea mea, precum și cu vărsarea.

Deci, combinația ma făcut să o fac.

În acest aspect sunt, de asemenea, folosesc Laura Mercier Joie de Vivre pe obraji, precum și Tom Ford Spaniolă Ruzstick roz acoperit cu Mac mulțumit pluthglass pe buzele mele

Timpul de uzură minunată

Este doar incredibil. Am petrecut câteva ore de curățare a casei ieri după ce am lucrat, precum și să-l pregătesc pentru weekend-ul lui Connor B-Day, așa că am fost în deplasare de la 8 dimineața până la 8 noapte, cu toate acestea Tropic Mare părea solid tot timpul. Tot ce am făcut a fost purtau-l pe partea de sus a NARS pro-Prime.

Ochiul te văd!
Sunt, de asemenea, linii fine

Dintre cele trei ochi pe paletele Mac am evaluat până acum, Tropic Mare este cel mai bun cu liniile mele fine. Pulberile arată cele mai “naturale” (citatele de aer) pentru mine.

Ei bine … la fel de natural ca albastru, verde, gri, precum și ochiul galben, pot privi pe capacele tale, haha.

Verdictul final

E un du-te! Tropic excelent are atât de numeroase galbene fantastice de tranziție, precum și Grays, care nu sunt culori comune de schimbare, precum și diferențiază această combinație de la mai multe palete vibrante albastre, precum și eco-friendly acolo. Pentru 32 de dolari, este, de asemenea, destul de prețat pentru Mac.

Sunt atât de confuz o mare parte a timpului de palete puternice de ochi, de când vor avea luminoase minunate care sunt ridicolos de frumoase, totuși nu pot să-mi dau niciodată exact cum să-i fac să arate bine. Tropic Mare face așa de ușor.

Vorbind despre excelentul spectacol de coacere britanic …

Noaptea trecută am descoperit că, deoarece tortul de mâncare înger nu include grăsime de la unt sau scurtare, aveți nevoie de ao coace într-o tigaie de coacere nesănătoasă pentru a obține o înălțime. Această metodă, aluatul poate obține, precum și urcarea pe părțile laterale ale tigaiei.

Luați în considerare adevărul dvs. distractiv al zilei.

Sper că miercuri a fost minunat. Acum o să merg la locul de muncă în clasa mea de heit!

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Angel Food Tort … mmm …

Essie Winter Season 2015 Collection

Cream Jet Black Essie Haute Tub, una din cele șase nuanțe noi de 8,50 $ în sezonul de iarnă Essie 2015 Colecția, are palete de ametist strălucire …
Biletul dvs. de ridicare așteaptă la cabana Essie! Este un sezon de iarnă minunate de chic, dar nu vă faceți griji cu privire la înghețarea șuviței, deoarece cele șase noi lustruire de unghii din colecția Essie Winter 2015 (8,50 dolari fiecare) vă vor menține cald.

Există trei nuanțe îndrăznețe pentru copii (și tipi!), Care îi plac culorile de lux de unghii și trei lacuri cu cheie inferioară pentru a fi luate din spate.

PUBLICITATE

Atitudinea de altitudine Essie, o cărămoară cremoasă
Purtau două straturi de fiecare culoare în aceste swatches, iar singurul care mi-a dat truburi este de top spectacol, cremoasă, pudră roz. A mers puțin …

Celelalte cinci au luat pantele ca profesioniștii! – Mai ales Haute Tub, frumos negru cu sclipici de ametist.

Atât de fierbinte, că cada de haute. (Notă laterală aleatorie: Știați că doamnele însărcinate sunt așteptate să evite cadă fierbinți? Oh, ei bine!

În ceea ce privește roșii, ambele sunt extrem de matasoase …

Essie va cabana, o rubină cremoasă

Zăpadă virgină Essie, o periwinking cremoasă, cremă

Sunt un fan Big Essie și îmi place cât timp durează pe unghiile mele. Cu două straturi și o bază de bază și de sus, primesc șase sau șapte zile pe degete și, în unele cazuri, atâta timp cât trei săptămâni pe degetele de la picioare (!).

Essie apres chic, o platină strălucitoare
Essie Top Show, o cremoasă, pulbere roz
Pentru a vă înscrie în propria dvs. Ski și Medspa Adventure, căutați colecția Essie Winter Season 2015 la farmacie, saloane, magazine Ulta și online.

Primul la cabană este un ou devilit!

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. TGIF!

Pixi Geltint & Silkgloss: Lovin “aceste combinații de buze luxuriante, low-cheie

aceste pix geltint & silkgloss combos sunt gemul meu cel mai bun miiu! Din partea de sus: Berrytint și luciu minunat, PinkTint & Prettygloss, precum și BeachTint & Freshgloss (12 $ fiecare)
Îmi place, buzele mată. Eu cu adevărat, dar, ca în multe relații de lungă durată, în unele cazuri absența face ca inima să crească, deci … Trebuie să luăm o pauză. Doar pentru un pic. De când este Hella fierbinte ca a fost chiar aici în ultima vreme, buzele Matte nu par bine. Cu toate acestea glosses, precum și nuanțe de buze, cum ar fi combo-urile Pixi Geltint & Slickgloss (câte 12 dolari fiecare), care sunt ambele, fac.

Poate că este de când condiția meteorologică fierbinte îmi pune o stare de machiaj foarte mică, sau poate că este de la aceste culori naturale. Tot ce înțeleg este că pe sprâncene / Mascara / Gel Blush / Gloss Days, îmi plac aceste duo-uri Doe-picioare.

PUBLICITATE

Bună ziua, pretties!
Există o nuanță de buze lichide ușor colorate pe un capăt, precum și o luciu fără lipici, cu o formulă ușoară și ușoară pe cealaltă. Poți purta tinta sau luciul singuri sau poți să-ți strai luciul deasupra nuanței, ceea ce fac de obicei. Ei miros, precum și gustul de ceai de menta delicios, precum și toate cele trei duo sunt noi la linia pe termen lung a lui Pixi.

Pinktint & Prettyglosss.

Nu-mi place când nuanțele de buze lichide nu se aplică uniform, precum și lăsați patch-urile goale pe puckerul meu. Este o durere în pradă (Patchiness este lucrarea diavolului!), Cu toate acestea, nuanțele de buze ale lui Pixi (când le-am topit cu luciu) se aplică în mod egal.

Ei și-au dăruit-mi aproximativ două ore când sunt doar chillinoși, precum și luând SIP ocazională de la sticla mea BKR, precum și nu mă deranjează să le reaplicați de când o pot face fără o oglindă, pentru că sunt Sheer.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

BeachTint & Freshglosss.
Berrytint și luciu minunat
Am menționat exact cât de bogați sunt acestea în departamentul de umezeală? buze uscate, nu te voi avea!

Purtau rozul, precum și duoul roz roz (Pinktint & Prettygloss), precum și Tint de Berry, precum și o duo crescută de gloss (Berrytint și luciu minunat) mult mai mult decât nuanța de cărămidă, precum și Papaya Gloss One (BeachTint & Freshgloss) Din moment ce cred că arată mult mai simplu și mai ușor și natural (mai ușor?), Cu toate acestea, cărămida / papaya este cea mai intensă, precum și cred că este prea.

PUBLICITATE

Pentru fiecare câte 12 dolari, cu adevărat nu puteți merge prost cu orice tip de ele.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Sfat rapid: Faceți cercurile întunecate o favoare și aplicați finalul concealerului de ochi

dacă concealerul dvs. sub ochi arată gros și greu, aplicați-l ultimul.

Da, îmi dau seama că acest lucru merge împotriva a ceea ce sugerează niște peepuri de machiaj și ar putea suna ciudat, dar dă-i o încercare! Aplicați mai întâi restul machiajului. Faceți-vă ochii, baza, rujul, blush – întreaga nouă metri – și faceți concealerul dvs. sub ochi ca ultimul pas.

PUBLICITATE

Sunt serios! Fă-o * După * Mascara. Dacă sunteți ceva de genul meu, veți folosi subconștient mai puțin concealer fără să vă realizați nici măcar că faceți acest lucru, iar zona dvs. sub ochi va arăta mult mai naturală decât atunci când ascundeți ca unul dintre primii pași.

De ce?

Sincer, nu pot spune sigur! Dar nu-mi pasă. ? Tot ce știu este că atunci când mi-am luat fața integrală cu fundație, pudră, blush, ruj, ad infinitum, am un context de a lucra de la, și este simplu mai simplu să dai seama cât de mult sau cât de puțin concealer de a folosi … De fapt, cât de puțin trebuie să purtați.

Este aceeași idee ca aplicarea rujului roșu înainte de blush. Cât de mult ar trebui să folosești roșii? Baza-l pe luminozitatea / îndrăzneala buzelor.

PUBLICITATE

În practic, în fiecare caz, când îmi fac mai întâi concealerul meu sub ochi, folosesc mult mai mult mai mult decât am nevoie, și cu atât mai puțin concealer am purta, mai ușoară și mai bine arată.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

5 things I’ve Been Loving Lately

1. Ladybug as well as Bumblebee trays by Rae Dunn

I discovered the cutest trays at HomeGoods! They’re these Rae Dunn rectangle trays, as well as each one has a hand-drawn picture of an insect with its own bit bio, like in a nineteenth century biologist’s field guide.

I’ve got Ladybug as well as Bumblebee. ???

PUBLICITATE

I like that they’re equal parts cutesy as well as science-y at the exact same time.

Is that nerdy of me?

Plus, rectangle trays are so helpful around the house. I keep one in my kitchen area for components I utilize often, like olive oil, salt, pepper, that type of thing. I likewise keep one on a table in my living space that I put fashion jewelry as well as my glasses on, since I’m the type of person who will naturally set things down, like, anywhere… as well as then fail to remember about aceasta.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

When I assign locations for things, though, as well as I understand that, “OK, this is where I put my glasses, as well as this is where I put my rings,” it just makes my life easier, as well as these trays are excellent for that.

They’re likewise great in bathrooms, too. I have a tray by the sink for my view or my sound before I laundry my hands.

2. The Five-Minute Journal

I’ve been lovin’ on a lotta things lately, as well as I believe it’s partly since I’ve been doing The Five-Minute Journal every day.

I got this as a gift, as well as it’s so wonderful!

All you do is casually fill out the prompts, noting things you’re grateful for, things you believe would make your day great, things you’d like to work on, as well as things like that… I hope I’m not making it noise hard, since it completely isn’t. I truly look ahead to it now. I do five minutes in the morning after I get up as well as five much more minutes before bed (from in bed).

It’s expected to assist you prime your mind to ensure that you can focus much more on the positive side of things instead of the negative.

I’ve been doing it for practically two weeks, as well as I’ve really notice myself having a much better cattitude now. I truly do. It’s one of the very best gifts I’ve ever received.

3. The Marvelous Mrs. Masiel

This is what I binged last weekend. It’s on Amazon Prime Video, as well as — brace yourself — it’s from the creators of The Gilmore Girls!!!! Yes, it’s by Amy Sherman-Palladino as well as Daniel Palladino.

Aceasta. Este. Asa de. Bun.

The primary character is Miriam “Midge” Maisel, a 1950s housewife from a well-to-do Jewish household in new York. When her marriage falls apart, she required to figure out what she’s going to finish with her life, as well as it may or may not include stand-up comedy. It’s witty, thoughtful, as well as it has that exact same fast, snappy dialogue like Gilmore Girls.

I don’t even understand if this is the method it truly was, however the makeup, the sets as well as the clothes make me desire everybody still dressed to nines just to run to the grocery store.

4. My great morning playlist

I’ve been bumping these tunes best after I get up, while I’m making the bed, washing my face, brushing my teeth as well as putting on lotion for the day.

They set a great tone for productive butt kicking.

The Rascals, It’s a lovely Morning

Natalie Cole, This will Be

Kylie Minogue, stop Me From Falling

Michael Jack as well as Justin Timeberlake, like never felt So Good

5. Bioluminescent Stamps

I utilized to gather stamps when I was a kid, as well as I still like purchasing stamps with special styles at the publish office.

I just got these yesterday — stamps of bioluminescent life!

SO COOL.

There’s even a small holo impact when you look at them as well as relocation your head.

Dragalasenie!

Before I go, the cutest thing occurred to me at the publish office yesterday. So, the one by my home is always crowded. There’s always a line, as well as the people are very grumpy. It’s typically at least a 20-minute wait, so when I go I like to just stand there as well as zone out. I even kinda look ahead to it like it’s my unwinding time.

Anyway, when El Hub got house from work yesterday, I left Connor with him as well as went to the publish office since I needed some stamps. While I was standing in line, there was a bit woman there with her parents. She was half Oriental like Connor as well as wanted to be two or three years old. She walked best as much as me, slowly looked me up as well as down, then slowly increased her arms, as if she desired me to pick her up.

It was the cutest thing in the whole broad world! Her mother as well as father were there, as well as they were like, “Are you great with this?” as well as I was like, “Oh, my gosh, yeah!”

I provided her a hug, as well as then she went on her merry way. It was one of the very best things that occurred to me this week.

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? What have you been loving lately?

Your frienDly Communith Communith Farm dependent,

Karen.

Dim sumă: yum!

Am aceste pofte intense pentru o sumă slabă din când în când, și totul mă pot gândi.

Chiar visez despre asta uneori. Mmm … acele găluște de supă care se învârte în gură când muști în ele. OM! Sunt atât de buni.

PUBLICITATE

Nu o să fac dreptate, dar ceea ce este suma slabă? Este ca tapasul în stil chinezesc cu plăci de aperitive mici. În cele mai multe locuri, serverele împing căruțele în jurul meselor cu diferite feluri de mâncare afișate pe ele și alegeți și alegeți care doriți.

Noms, în sensul acelor de ceasornic din partea dreaptă sus: chifle de cremă, orez prăjit, găluște de ceai verde, bile de creveți, găluște de ceapă verde și broccoli chinezi
Dumnezeule!

Există găluște doughy de dimensiuni de mușcătură, cu carne sau fructe de mare amestecate cu câteva legume, cum ar fi varza sau morcovii din interiorul lor și diverse chifle aburit, prăjite sau coapte umplute cu grătar, carne sau legume sau legume.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Este minunat pentru că puteți încerca o grămadă de lucruri diferite, și dacă mergeți cu un grup și toată lumea împărtășește, este chiar mai bine.

Asta am făcut pentru Ziua Mamei. Am plecat la Golful de Est și am avut o masă distractivă, delicioasă la Bistroul BK din Fremont.

Foarte recomandat dacă sunteți vreodată în acest fel. Nu este super fantezist, dar nici nu este foarte scump, iar mâncarea este proaspătă, interesantă și o primesc repede la masă.

Cineva iubește orezul prăjit!

Îl iau de la mama mea …

PUBLICITATE

Porțiunile sunt, de asemenea, mai mari decât de obicei, așa că nu faceți aceeași greșeală pe care am făcut-o prin ordonarea a 20 de mâncăruri pentru cinci adulți și un copil, deoarece vă așteptați ca ei să iasă pe plăci mici (pentru că asta se întâmplă la o mulțime de sumă slabă locurile din oraș). Mâncărurile de gătit ale BK sunt masive prin comparație. IMENS. Deci, vei fi umplut când pleci!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Faceți cunoștință cu cățea fundamentală Mac de la colecția de femei Mac, precum și postul ei de prune, precum și Grays

de la colecția de femei Mac, noua combinație fundamentală a cățelui (39,50 USD)
Ok, acum, ultima dată când am verificat, simțul umorului a fost mult mai mult sau mai puțin intact, totuși eu dunno … Doriți să vă deschideți sacul de machiaj, precum și să vedeți o combinație cu cuvintele “Bitch de bază” pe ea?

Nu aș face-o.

PUBLICITATE

Am înțeles complet că este de așteptat să fie obraznic, totuși nu simt cuvântul acel cuvânt (târfă). Îmi presupunem că sunt o prințesă prissa în felul ăsta, ha!

Faceți cunoștință cu celelalte palete de femei Mac!

Printesa Prisy.

Mischief Minx.

Rockin ‘Rebel.

Fanatica de moda.

Puterea foamei

Cuvântul părtinitor deoparte, eu, cum ar fi această combinație mult mai mult decât am crezut că aș face-o. Pentru o paletă de ochi fum, cu performanțe, este absolut excepțională. În ceea ce privește Fallout, care este, de obicei, problema mea primară atunci când se referă la ochii întunecați ca acestea, abia văd orice tip de – atât de puțin încât să cred că ați putea face fundația dvs. foarte întâi, precum și biciuiți cel mai fumos de ochi fumați în timp ce numai Având în vedere câteva fascicule chiar aici, precum și acolo. Este un tip de uimitor în acest fel.

Folosesc combinația pe ochii mei, precum și obrajii. Buza este mărturisirea clepsiduială a lui Ultra Slim Ruj în favoritul meu.
Îmi place că Mac-ul a împachetat-o ​​cu Grays, prune, precum și purpuri (sunt, de asemenea, un pic de negru, deși, deși), precum și o prăpastică extrem de largă printre culorile din punct de vedere al contrastului, dacă aceasta face asta orice tip de sens. Făcând-o pe gripa adâncă, precum și prune ca acestea sunt mult mai simple decât amestecarea întunericului, negru de zăpadă, precum și nuanțe negre, astfel încât aceste nuanțe fumoase sunt surprinzător de purtare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

MAC Fundamental Bitch Swatches

Smokaaaaaay!
În ciuda adevărului că aș putea termina fericit cu un nume diferit, eu încă cum ar fi această paletă. Mult! Este acum la contoarele Mac pentru un timp restrâns, împreună cu restul echipajului de femei Mac. Este de 39,50 dolari, precum și are opt umbre, precum și un lider de pulbere.

Femeia aceea este otravă are otrăvire alimentară

Sunt destul de sigur că am otrăvit ieri (de la un Păsări de păsări de curte Bánh Mì am mâncat cu o zi înainte de ieri), deoarece am fost în mod esențial redat total inutil timp de 24 de ore de vărsături practic nonstop.

Și chiar eu, cu adevărat disprețui vărsături (voi ieși pe un membru, precum și să presupun că nu sunt singurul). De asemenea, nu pot să-l fac în fața altor oameni, chiar și el hub, .

Mă descurc mult mai bine acum, precum și tot timpul pe canapea care alăptează o sticlă uriașă de Gatorade mi-a oferit posibilitatea de a re-urmări câteva episoade de joc de tronuri, sezon.

Este o înțelegere amuzantă exact cum se desfășoară povestea, în special pentru steaua … au un drum destul de dur înaintea lor.

Oh, George R.r. Martin, de ce trebuie să jucați tinerii Stark ca asta?!

În acel moment am luat un sine cu omul care a compus un joc de tronuri …

PUBLICITATE

Oricum, pe canapea, mi-am dat-o, de asemenea, pe această bijuterie a unui mash-up între a obține și Rapsody Boemia. Bucurați-vă!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Smoky, uimitor și de strălucire prune cu tarta destul de paintbox set, mușcătură de apel Cashew și Mac Dancing Flowers

Senzație de plummy astăzi cu caseta de vopsea drăguță de la Colecția de vacanță 2016
Uite. La. Acest. Machiaj.

Unde a fost un lucru pe care trebuia să-l pun pe machiaj ca acesta? Nu știu … Nu cred că merg oriunde. Aș vrea să pot spune că mă duc la cină sau ceva, dar cred că cel mai interesant lucru pe care l-am făcut în timp ce purtam acest aspect a fost scoateți gunoiul …

PUBLICITATE

Am intrat în vecinul meu și am vorbit puțin despre câinele ei de companie puțin, așa că cel puțin cineva a ajuns să vadă rodul muncii mele IRL.

Îl purt pe Multistick Bite Apel în Ceașcă aici și îți spun – este cea mai bună culoare! Este sub o grămadă de lucruri pe capacele mele. Am folosit-o ca un primer de capac de ochi.

Cred că este atât de frumos, mai ales cu culori ca cele pe care le port.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ochii: Bite Apel Cashew Multi-Stick, Tarted Failbooks Paintbooks (van Gogh cu el în creduri, și primul impresionism, Hot Moma și obține suprareal amestecat pe capace), tartă tarteist negru eyeliner (de la setul de vacanță de la Wingworkers), tartă Cele mai tari mascara (de la frumoasa cutie)

Obrajii: Blush Blush, Autentificare autentică și Bronzer special de la Tartele Pretty Cox

Buzele: Flori de dans de la Mac Nutcracker Sweet Retro Matte Plum Kit

Purtau un fel de taupe rosie-ish maro în creasta mea și există o acțiune de culoare gri-tonată răcoroasă care se întâmplă pe capacele mele pe care le-am făcut prin amestecarea unei grămezi de culori în această paletă de tartă (i-am marcat cu inimile în jos de mai jos).

Am apucat o grămadă de nuanțe cu aceeași perie, le-au băgat pe spatele mâinii și apoi le-am arătat pe capacul meu.

Este doar o fază prin care trec. Îmi place să-mi fac propriile culori. Mă face să mă simt ca și cum aș fi un om de știință nebun într-un laborator de apel sau ceva …

Ok, deci, culoarea mea de capac este foarte uimitoare, dar cred că este echilibrată cu căldura maronii din creasta mea. Îmi place juxtapunerea, dar, desigur, puteai să rămâi absolut de unul sau altul folosind umbre răcoritoare sau umbre de tonifiate, și încă mai faci așa.

Mac Dancing Flori Lipstick
Nuanțele pe care le-am folosit din cutia frumoasă …

Pielea

Am făcut ceva diferit pentru pielea mea de data asta. Mi-am pus cronometrul și mi-am făcut mai întâi ochii, dar atunci când m-am uitat la ceas, am rămas doar ca două secunde, așa că am prins Fundația Compact Compact Mac Mac Mackmaster Shade Intelligence în 4.0 și Sephora Bright Viitor Gel Concealer seric.

Du-te pentru imperfecțiunea grungică pe ochi …
Oh, acel evidențiere, totuși! Este evidențiator de la tarta frumoasa cutie …
În primul rând, am vorbit puțin din ser sephora pe obraji.

Apoi, am deschis Mac compactul și am apăsat o perie skunk în ea și știi cum compactele de pernă au acel burete? Ei bine, am apăsat ușor peria skunk în ea pentru a ridica un produs. Apoi am folosit acea perie pentru a cumpăra concealer pe obraji.

Este doar o modalitate foarte rapidă de a obține o bună acoperire care nu ia o mulțime de efort.

PUBLICITATE

Lipul mat de plummy este o culoare foarte distractivă din colecția de vacanță Mac numită Mac Dancing Flowers Ruj. Cred că este o culoare cu adevărat încântată și îmi place cum joacă cu tonurile de prune pe capacele mele.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si frumusetea blogului mascot, voi. 447

Taburile au fost hongry astăzi pe plimbarea noastră. Nu doar foame, dar Hongry. A fost ravenos! Nici măcar nu-i pasă de curcanii gigantului pe deal sau pe copiii mici strigând la locul de joacă cartier. El a fost prea ocupat de vânătoare pentru cele mai proaspete, mai gustoase lăstari de iarbă, care au fost greu de găsit astăzi, deoarece peiscaperii condo a cosit dealul în această săptămână.

Tabby îi iubește pe Novato atât de mult și vom veni în cel mai bun moment al anului pentru a explora Kitty. Zilele sunt frumoase și lungi acum, ceea ce înseamnă că poate merge mai multe plimbări.

PUBLICITATE

Singura problemă este că oricine altcineva are aceeași idee, deci există și mai mulți infractori și violatorii din tab-uri Perimetrul proprietății Cat Industries LLC.

În consecință, uneori filele trebuie să-și flexeze mușchii Kitty pentru a-i arăta cine este șeful și el este întotdeauna gata să arunce în jos, pentru că niciodată nu știți când o altă pisică va încerca o preluare ostilă. După cum știu sigur că afacerea de modelare a pisicilor este cutthroat.

Amenințarea constantă pusă de curcani temperamentali, oameni condimentați, pisicile cantankeroase și câinii acoperiți de drool păstrează filele pe o alertă constantă ridicată. Uneori chiar sare la umbra lui …

PUBLICITATE

Dar acesta este genul de diligență pe care este nevoie pentru a proteja un imperiu de modelare a pisicilor din clasa mondială.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.