Archives March 2023

7 Metode pentru a câștiga un card Egift de 50 $ din Sephora! (Se termină luni)

ei spun: “Funcționează foarte mult de flexors de șold”, când închiriați un caiac. – În jos, aici. Cu toate acestea, ei nu vă spun cu adevărat despre brațele, spatele, umerii, coapsele, fundul sau degetele (deținerea plăcii).

Da … puțină durere în această dimineață, lol!

PUBLICITATE

Asta ți-a făcut patru ore într-un caiac la tine când nu mai ești, uh … mai mult de puii de găină.

Dar a meritat. M-am distrat.

În altă ordine de idei, OMG! Kitties nu a fost la fel de bun cu mine. Am pierdut încă 2 $ noaptea trecută (este un slot de cent), care este mult mai bine decât pierderea mai mult decât atât, cred. O să-i ofer o ultimă încercare astăzi … Nu sunt cel mai mare jucător din lume, așa că rămân în principal cu sloturi de cent. Cred că Marele Premiu Mega Jackpot pe OMG! Kitties este ceva de genul a 4000 de bani … dar aș prefera un jackpot de pisoi.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Aveți un weekend excelent, indiferent de ce vă aflați, precum și un mare noroc în Giveaway. Taburile mi-au scris și pe tot parcursul călătoriei. El, precum și petitterul său a jucat Dungeons & Dragons aseară. Taburile sunt un al nouălea nivel Paladin numit Chevalier … presupun că a luptat câțiva câini de iad.

Un (1) carte de Egift Sephora care conține 50 USD trimis la campion prin e-mail (cititori internaționali, puteți opta pentru a obține 50 de dolari trimise prin Paypal în schimb).

Introduceți utilizarea Widget-ului de la Rafflecopter de mai jos.

Deschis la U.S., precum și cititorii mondiali.

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a intra (sau altfel un adult bazat pe legile dvs. regionale).

Comentariul dvs. poate fi deloc despre orice, dar aici sunt câteva concepte dacă sunteți blocați:

Care este pepeniul dvs. preferat (apă, honeydew, cantaloupe etc.)?

Ai avut vreodată tapet într-o cameră? Cum arăta?

Ați pierdut vreodată vreun tip de machiaj în vacanță?

Care este cea mai bună mascara rezistentă la apă?

Ați încercat vreodată paddling stand-up?

Cine face ca cel mai risipit lac de unghii?

Puteți intra în până la șapte metode pentru a vă stimula posibilitățile de câștigare.

Giveaway se termină luni, 11 august 2014 la ora 11:59 (Pacific Time).

Termeni compleți, precum și condițiile sunt oferite în widget.

PUBLICITATE

o giveiway de raflecopter

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Colecția Mac Julia Petit: Culorile flexibile și magnifice pentru toată lumea

utilizând mic ruj roșu din noua colecție Mac Julia Petit, care vine la 12 martie la site-ul Web Mac, precum și la 18 martie la magazinele Mac, precum și contoarele
Dacă toate colecțiile de machiaj spun o poveste, atunci pentru mine, noua colecție Mac Julia Petit începe într-o cafenea vibrantă undeva în inima lui São Paulo.

Heroina noastră, Uber-faimosul mod brazilian de viață blog scriitorul Julia Petit, stă la o masă din afară cu o iubită E Uma Xícara de Café. Ei vorbesc despre machiaj, precum și pisici, precum și chicotirea, precum și distracția.

PUBLICITATE

Pe parcursul programului de câteva ore, mai mulți prieteni buni se strecoară, luând locuri în jurul mesei, precum și comandarea cafelei, precum și gustări, până când fiecare centimetru pătrat de zonă de masă este ambalat.

Opt din cele 11 bucăți în noua colecție Mac Julia Petit
Exact așa se simte ca această colecție să mă simtă. Este ca și toate femeile sunt acolo, precum și toată lumea se bucură de ei înșiși, precum și absolut nimeni nu se simte lăsat afară.

În momentul petrecut împreună cu colecția până acum, am un sentiment puternic de incluziune, cum ar fi Julia, culorile versatile dorite care se potrivesc tuturor.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Din neutrele din duo-ul de ochi la blush, precum și pe rujuri, toate par a fi extrem de ușor accesibile pentru mine, care este de a afirma că nu există nici un fel de pantaloni nebuni înnegriți glosses ochi ecologice (Deși cei cu siguranță au timpul lor, precum și locul!).

De la maro-maro mată din duo-ul de ochi, rujul roșu (întotdeauna un clasic), rujul de piersic roz moale (buzele neutre vreodată ies din stil? Hell naw!), Precum și roșu de bronz de bronz roz (care trebuie să arate Amazball-uri cu sau fără bronz), sunt, de asemenea, obținând o atmosferă de ladyike de trend.

Asta a spus, există încă spațiu pentru eyeliner negru rău, precum și o pereche de cizme de motociclete SS-Kicker. Rupstickul Matei profund violet adaugă doar o rebelitate suficientă pentru galele care le place machiajul lor cu o margine.

Rujurile din stânga în Boca, roșii mici, precum și acai
Toate cele trei dintre aceste ruj sunt dorinta liste de vrednice. Satiny Rinkish Rin roz Boca, crema de căpșuni Matte mici, precum și Matte profund violet acai sunt o simfonie saturată de netezime care ar face Fred, precum și ghimbir mândru.

Ruj în boca.
Ruj în roșu mic
Ruj în acai.
Același lucru este valabil și pentru robinetul de pulbere maro roz roz în Linda. Incredibil pigmentat, precum și durează tot timpul lung pe obraji (pentru referință, am o piele combinată uscată / uleioasă). În ceea ce privește finisajul? Swoon City.

Pulbere roșie în Linda
La prima vedere, cred că este absolut ca un mat pe pielea mea (deci nu există nici o dramă, inclusiv porii mei, yay!), Cu toate acestea, când arăt mai aproape … văd o strălucire frumoasă, subtilă.

Perfect, deoarece îmi place aspectul pielii radiante, precum și obrajii. Cred că Linda va ajuta absolut în acea urmărire.

Sunt pielea radiantă a echipei tot drumul!

Apoi, există duo-urile de ochi, care primesc două labe de la mine pentru că maturile lor netede se completează, precum și de wearabilitate. Sunt o locație excelentă pentru a începe dacă sunteți complet nou pentru a face machiajul ochilor.

Umbra ochilor x 2 în morganite
Petit Eye Shadow X 2 în Sagu

Umbra ochilor x 2 în nisip în mișcare

Dacă, cu toate acestea, circumstanța dvs. de ochi este complet blocată, precum și încărcată, este posibil să descoperiți deja culori similare în stash-ul dvs.

Și exact cum despre purpurină? Este o lipglassă de piersic cu roz, precum și aur de aur. Purr-Foct pentru când sunt în starea de spirit pentru buze strălucitoare, precum și culoarea abia acolo.

Lipglass în purpurină
Lipglass în purpurină

Umbra ochilor x 2 în morganite; Sunstoned (stânga), precum și Cake Choco (dreapta)
Umbra ochilor x 2 în nisip în mișcare; Mumu (stânga), precum și noite (dreapta)
Umbra ochilor x 2 în Sagu; Druzy (stânga), precum și prune negru (dreapta)
Pulbere roșie în Linda
Rupstick se rotește din stânga: Boca, mic roșu, precum și acai
Lipglass în purpurină
Ruj în acai.
Ruj în boca.

PUBLICITATE

Indiferent de stilul dvs. de machiaj (Edgy, Boho, Preppy, Tradițional cu o atingere Trendy), este posibil să descoperiți ceva care să vă placă, precum și să purtați în această colecție. Este o petrecere, precum și toți cei invitați. Căutați-o pe Internet începând cu 12 martie, precum și la contoarele MAC, precum și magazine 18 martie.

Colecția Mac Julia Petit include …

Satin ruj în Boca, un nud roz moale. $ 17.50 US, $ 21 CDN.

Rujul de satin în roșu mic, o cremă de căpșuni. $ 17.50 US, $ 21 CDN.

Matte Ruj în Acai, un violet strălucit. $ 17.50 US, $ 21 CDN.

Lipglass în purpurină, o piersică strălucitoare cu roz, precum și perla de aur. $ 16,50 US, $ 20 CDN.

Liquidlast liner în drumul umed, un negru cu perle. $ 20 US, $ 24 CDN.

Umbra ochilor x 2 în Morganite, cu umbra de ochi lucioasă în Sunstoned (un șampanie roz roz), precum și umbra de ochi mată în tortul de choco (un cho întunecatColla). $ 22 US, $ 26.50 CDN.

Eye Shadow X 2 din Sagu, cu umbra ochiului de strălucire în druzy (un mov-violet murdar), precum și umbra de ochi mată în prune negre (un prune adânc înnegrit). $ 22 US, $ 26.50 CDN.

Umbra ochiului x 2 în nisip în mișcare, cu umbra de ochi lucioasă în Note (un negru cu perle), precum și umbra ochiului mat în mumu (un maro moale nud). $ 22 US, $ 26.50 CDN.

Luster picătură roz roz, un roz albastru cu perle de aur. 21 USD, 25 USD CDN.

Pregătirea + pulbere de completare transparentă transparentă apăsată. $ 28 US, $ 33 CDN.

Satin pudră roșie în Linda, un bronz roz moale. $ 24 US, $ 28.50 CDN.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Lăsați un comentariu pentru o posibilitate de a câștiga o carte de cadou SEPHORA US $ SEPHORA! (Se termină luni)

** Giveaway este închis **
Această giveiway este închisă, precum și campionul a fost contactat (Felicitări, India !!!), totuși să inspecteze înapoi sâmbăta viitoare pentru încă o dată.

Vezi, acum, am înțeles că trebuie să fi obținut acel jucărie rechinul lui Pincer ghemuire atunci când l-am văzut la Aquarium Monterey Bay, câteva săptămâni înapoi de când aș putea să folosesc cu adevărat arme ideale acum. Mă duc ca o sigiliu din apă! Întorcându-mă în pat, mă duce la 10 minute (doar oarecum exagerat), precum și acest lucru este totul pentru a afirma că abia pot pasi ideal acum, precum și pentru a ajunge la lucruri, cum ar fi comutatorul de lumină de lângă patul meu, ia efortul suprauman.

Vremuri bune…

PUBLICITATE

Cum merge în dimineața asta, prietene? Dacă este încă ninsoare unde vă aflați, sper că se oprește în curând. Trimiteți vibrații calde …

BTW, nepotul tău tabby a fost extrem de nesatisfăcător față de întreaga situație de sarcină, precum și cred că are nevoie de un “vorbind cu”. În fiecare seară, el încearcă continuu să urce pe Mt. Karen, chiar dacă Mt. Karen nu vrea să se urcă, așa că îl scot politicos, totuși el încearcă din nou …

Cu adevărat nu puteți modifica mintea tabby atunci când este fixată pe ceva.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

PUBLICITATE

Indiferent ce faceți astăzi, sper că nu este sub 10 picioare de zăpadă! Au un weekend excelent, precum și un mare noroc în Giveaway. Vizitatorul Bonnie Clyne a câștigat o lună trecută. Îți pun la îndoială ce a ajuns să obțină …

Unul (1) carte de Egift Sephora constând din 50 de dolari trimise la campion prin e-mail (cititori internaționali, puteți opta pentru a obține 50 de dolari trimise prin Paypal în schimb).

Introduceți prin lăsarea unui comentariu de mai jos.

Deschis la U.S., precum și cititorii mondiali.

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a intra (sau altfel un adult bazat pe legile dvs. regionale).

Comentariul dvs. poate fi deloc despre orice, dar aici sunt câteva concepte dacă sunteți blocați:

Ați văzut vreodată Borealisul Aurora?

Ai făcut vreodată un înger de zăpadă?

Purtați vreodată ochelari de ochi albi sau ochilor?

Un produs (machiaj sau altfel) pe care îl rupeți întotdeauna?

Ați avut vreodată o reacție alergică la o bucată de machiaj sau îngrijire a pielii?

Care este primerul dvs. preferat prezent?

O intrare pe persoană.

Trebuie să utilizați o adresă de e-mail validă pentru a câștiga.

Giveaway se termină luni, 25 ianuarie 2016 la ora 11:59 (Pacific Time).

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Ceea ce am folosit miercuri, voi. 12: Linia de căptușeală purpurie, precum și distracție cu Matte, precum și dewy completează

Înțeleg că am întrebat acest lucru înainte (Oh, 10 sau 12 ori), cu toate acestea vă place să purtați machiaj de ochi vibranți? Ca, în ultima vreme? Am fost destul de aventuros cu culoarea în ultima vreme. mult mai mult decât am fost de ani de zile. Cel puțin două sau trei. Eu nu … M-am dus cu o perioadă de loooong când tot ce mi-am dorit să port în ochii mei era umbra brună, precum și că era distractiv în felul său … dar mi-am plăcut să joc cu culoarea din nou. Este timpul.

(Mă întreb, toată lumea merge cu o fază de umbră maro cel puțin atunci când în viața lor ?? Hmm …).

PUBLICITATE

Oricum, pentru ultimii “ceea ce am folosit miercuri”, am mers plin de colorat, totuși astăzi … Fata, tocmai am fost în starea de spirit să se amestece extrem de mult (se întâmplă), așa că am înșelat un pic cu O căptușeală purpurie pe liniile mele, precum și capacele Taupe / Bronz / Brown.

Purple Liner, deosebit de luminos, precum și de cele mai strălucitoare, cum ar fi cea pe care o folosesc (este designerul Mac Purple, o căptușeală uimitor de luminoasă, precum și linia de purpuriu, care durează permanent pe linii de lansare), vă oferă o mare parte din spate pentru spate în ceea ce privește efortul. Veți arăta că ați încercat cu adevărat greu, totuși știți, este doar un eyeliner purpuriu.

Am mers “Stash Shopping” pentru acest aspect, care este întotdeauna interesant, deoarece este ca și cum ar fi săpat pentru recursul de truc / comoara pirat pentru lucruri care nu au văzut lumina zilei de ceva vreme.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am avut această fotografie în mintea mea de capacele Matte cu căptușeală purpurie, cu pielea defectuoasă, precum și buze neutre mată, deoarece am dorit să joc cu complete, precum și am apucat potul de vopsea constructivist Mac (pe care l-am folosit ca o fard de ochi Baza), precum și paleta de ochi de ochi de la Hourglass, pe care m-am gândit mereu la subteratul, precum și cu Chanel Malice Blush, de când LK, după cum am vorbit despre asta în comentariile săptămâna trecută, precum și am primit un hankering să-l poarte.

Oh, răutate … reunit, precum și se simte atât de bine!

În amestec sunt, de asemenea, unele noi înțelegeri cu produse de machiaj – noul Marc Jacobs de cocos se ocupă de grund, împreună cu fundația, precum și un concealer de la o nouă linie numită stelar. Sunt linia cu toate culorile fundației pentru femeile din mijlocul spectrului de umbră. Folosesc fundație nesfârșită în S05, care este un mediu luminos cu subtilități galbene, precum și un concealer nesfârșit în S03 (lumină / mediu, precum și galben) pe zona mea sub-ochi.

În ceea ce privește meciurile de umbre, sunt mulțumit până acum. O mare parte a timpului pentru a obține fundații, precum și pentru a lucra pentru mine, certitudinea cu mult mai galben în ele, precum și eu trebuie să le modificăm puțin, totuși acestea sunt la fața locului.

PUBLICITATE

Încă trebuie să le testez pentru timp în următoarele câteva zile, așa că mă voi întoarce la tine.

Produse în amestec

Ochii: Pout de vopsea constructivist Mac (Baza de ochi), combinația de ochi modernistrii moderniste în infinit (capace, precum și linii de lansare inferioară), Becca Opal Shimmering Perfector de piele (culoarea interioară a colțului), Mac în dimensiunea extremă Mascara rezistentă la apă (Lass), Mac Studio Brow Sculpt, precum și beneficii preparate setate de sprâncene (sprâncene)

Obrajii: bronzul de bronz de bronz de bronz de bronz radiant (chearele), Blush Chanel Malice (pe mere), Kevyn Acion Candlelight Lichid Ilumination (Lightrighter)

Fata: Marc Jacobs sub acoperire sub acoperire Perfecting de nuca de cocos cu grund (grund), fundație nesfârșită în S05 (fundație), concealer nesfârșit nesfârșit în S03 (sub ochii mei), lumina NARS reflectă pulbere de setare presată (pentru a-mi stabili concealerul sub ochi) , Mac Mineralizați Skinfinish natural în aur mediu (pe frunte, laturile nasului meu, precum și în jurul gurii mele, precum și bărbia)

Buze: Mac catifea Teddy Matte Ruj

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si recursul blog mascot, voi. 396

fanii și felinele mele,

Ei spun că dușurile din aprilie le aduc flori și nu sunt adevărul. M-am bucurat de înflorirea din cartierul meu, împreună cu ierburile înalte și frunzele de pe copaci.

PUBLICITATE

Sper că ați reușit să petreceți ceva timp în afara acestui weekend. Am petrecut o perioadă bună de timp bucurându-mă de teribil în aer liber, încercând să-mi cunosc abilitățile de înșelăciune a pisicilor; Cu toate acestea, datorită alergiilor asistentului meu și a străzii ei constantă, nu am reușit să mă furișez pe nimic.

Este atât de greu să găsești ajutor bun în aceste zile.

Dar nu sunt supărat. Este prea uimitoare afară pentru a pierde energia asupra sentimentelor negative. Atâta timp cât pot absorbi soarele, respirați aerul proaspăt și simt gazonul dintre ghearele mele, sunt fericit.

PUBLICITATE

Primăvara este în plină desfășurare și mă bucur de fiecare secundă. Sper că și tu ești.

Te iubesc mereu,

Tab-uri.

NEAT și NOU pentru mine: Mac Sheertone Blush în Pinch Me

$ 22 Mac Mac Mine Blush
Curat și noi pentru mine

Spre deosebire de seria mea de eroi noștri, care prezintă produse de colectare permanentă pe care le-am cunoscut și am iubit o lungă perioadă de timp, seria NEAT și NOU către mine prezintă produse de colectare permanente care au alunecat sub radarul meu pentru o vreme, dar apoi le-am descoperit! – Și acum cred că sunt îngrijiți și noi pentru mine.

Este asta viata reala?

Visez?

PUBLICITATE

Cineva mi-a prins, te rog, pentru că nu pot spune dacă Mac Sheertone Blush în Pinch Me (22 de dolari pentru o Pan) este la fel de bun ca cred ca ar putea fi.

Este o corală brună medie cu tonifiat în familia Mac Blush, și am purtat-o ​​tot week-end-ul pe călătoria mea în Napa cu fetele. Nu a cerut odată Jen sau Cindy să întrebe: “Ești încă pregătit?” Sau dispreț dramatic / germeni (cod pentru “Karen, grăbește-te!”).

Vedeți, sunt atât de întreținere foarte scăzută (ideea lor de a pune machiajul pentru cină implică balsam de buze), așa că eu sunt rața ciudată și îmi dau întotdeauna prostii despre luarea pentru totdeauna pentru a se pregăti (adevărul este, Sunt complet dreptate). Pentru că știam că nu aș putea să diltească, când mă pregătesc în această călătorie, am împachetat produse pe care le-am cunoscut că aș putea să-l folosesc rapid – printre ei, hidratant, mezaler de ochi, rimel, frunte, luciu Și Mac mă strânge.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Mac mi-a trecut pe pielea mea NC42
Ceea ce mă face să-mi spui o astfel de blush bun de pregătire rapidă?

Ei bine, spre deosebire de Mac Gingerly și Coppertone, care ambele se sprijină spre piersicul cald, apucă tonurile de corali roșii roz, fac să funcționeze mai bine, cred, cu o gamă mai largă de culori – destul de mult orice culoare de buze pe care am avut vreodată cu mine în punga mea – Și în ciuda faptului că este foarte pigmentată, nu ia un antrenament pentru încheietura mâinii olimpice pentru a se amesteca. Tot ce este nevoie este una, sau, în unele cazuri, două, straturi pentru uzura pe tot parcursul zilei.

Deci cred că este mult mai versatil.

Purtarea Mac mă strânge pe obraji
Dacă vă decideți să o luați pentru o rotire, încercați să o aplicați cu o perie de fibră cu fibră Mac Duo sau ceva de genul ăsta, în loc de o perie standard de blush. Pinchează-mă este atât de pigmentat încât să puteți trece peste bord dacă nu sunteți atent.

Uneori, atunci când doar obțin oricare ar fi peria de blush Rand-o, este la îndemână și folosește asta pentru ao aplica, am ajuns să arăt ca Lady Esmerelda, Teller Fortune Animatronic la bordul plajei Arcade …

PUBLICITATE

Cred că este mai simplu să renunți la cantitatea de pigment pe care o folosesc când folosesc o perie de fibră duo. Faceți-vă un solid, și obțineți o perie skunk pentru a ajuta acest frumos blush să-și lucreze magia.

Pret: $ 22
Disponibilitate: disponibil acum în linia permanentă Mac online și la Mac Stores and Contoare
Machiaj și Charm Blog Evaluare: A- (drăguț și pigmentat și destul de pigmentat, dar aveți grijă ce perie pe care o utilizați pentru ao aplica)

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

#Începutythings: $ 165 Crème proaspăt Ancienne Ultimate Eye Ser

Crème proaspăt Ancienne Supreme
Călugării europeni sa deplasat pe fiecare, precum și fiecare scădere a acestui ser de ochi de 165 $ (!) Pentru ao face cu mâna.

DE MANA.

PUBLICITATE

Nu-mi dau seama dacă este imaginația publicitară la cea mai bună, sau dacă este doar nebunie. (Notă laterală: de ce călugării, precum și nu călugărițe?)

#FancyLadythings este o serie scandaloasă (nu într-adevăr) nouă unde vorbim despre banii vechi, intriga de uz casnic, precum și produse de frumusețe fantezie, de înaltă calitate … sau, cel puțin acesta din urmă.

Noul ser nou de crème ancienne final de ochi se presupune a face un pic de orice – hidratare, ușurează cercurile întunecate, precum și liniile fine arată mai puțin vizibil. Toate lucrurile minunate. Pe lângă faptul că ar trebui să o facă pentru toate tipurile de piele.

Famele proaspete îi place să utilizeze produsele de plante în îngrijirea pielii, precum și acest ghimbir roșu, precum și coaja de mătase, printre alte substanțe botanice, precum și cele mai multe dintre extractele de plante, precum și uleiurile apar în jumătatea superioară a componentei Listă, care este întotdeauna un semn atrăgător.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ingrediente

Apă, glicerină, butilen glicol, cilindru, etilen / acid acrilic Copolimer, Propandiol, Limnanhens Alba (Meadowfoam) Ulei de semințe, Albizia Julibrissin extract de coajă, Helianthus anneu (floarea-soarelui) Ulei de semințe, extract de frunze alpinia Galanga, extract de rășină Commiphora Mukul, Zingiber Extract de rădăcini din officinale (ghimbir), extract de rădăcină Panax Ginseng, extract de origine orientalis Siegesbeckia, tocoferol, adenozină, diglicerină, poliacrilat-13, gliceride de palmier hidrogenat, trigliceride caprilice / caprice, clorfenin, acrilați / c10-30 croscolimer alchil acrilat, poliizobutene, poloxamer 407, guma de xantan, hidroxid de sodiu, parfum (parfum), edta disodic, izostearat de sorbitan, glicearate de palmier hidrogenat, gliceril acrilat / acid acrilic, polisorbat 20, gum-2 biosacharide, caramel, metabisulfit de sodiu, benzoat de sodiu, fenoxietanol, salicilat de sodiu

Primul lucru pe care l-am observat când am început să folosesc acest lucru este exact modul în care este hidratantă. Este o formulă de hidratare durabilă, deci nu este ca acele seruri de ochi pe care le-ai pus pe ochii tăi, așa cum ești, “Ce? Tocmai am stropit apa pe fata mea? Mă simt pozitiv că pot evita cu adevărat crema de ochi când folosesc acest lucru. Este hidratanta.

Pe partea de sus a exact cât de mult este hidratantă, este, de asemenea, straturile bine deasupra machiajului, în special concealer sub ochi.

Am folosit-o de dimineață, precum și noaptea de două săptămâni, precum și nu am observat o diferență vizibilă în cercurile întunecate sau ridurile mele … nu că mă așteptam să privesc din nou 25, totuși sunt destul de nerăbdător acum când vine vorba de seruri. Îmi doresc rezultate instantanee, precum și cred că acest lucru poate fi ceva ce aveți nevoie să utilizați constant luni de zile.

Îmi place exact cum este hidratarea serului, totuși pentru $ 165? I dunno … Homegirl Doar nu are răbdarea pentru asta. Vreau lucruri care funcționează acum!

PUBLICITATE

Voi continua să-l folosesc pentru a-mi pregăti zona sub ochi înainte de machiaj, de când îmi place exact cum Mac Matchmaster (iubirea mea de concealerie) arată stratificată pe partea de sus a acestuia.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Lancôme Miel-en-mousse Deal de spumare cu Cleanser & MakuUp Cleaner este destul de minunat

sesiune de spa de sănătate în toaletă în trei, două, una …
Indiferent de cât de mult te-ai atras, nu – repet, nu! – Puneți orice tip de Lancôme Miel-en-mousse Deal de spumare cu Cleanser & Machiaj Cleaner ($ 40) în ceașcă de ceai, precum și nu puteți reuși să vă amintiți despre a mânca totul peste o bucată de toast, omule! Sigur, poate arăta ca miere, precum și mirosul ca miere și, da, chiar are miere în ea, totuși nu, este absolut, pozitiv 100% nu este comestibil.

Urmați instrucțiunile pentru acest machiaj cu două in-one, eliminând curățarea, precum și veți fi bine. Aplicați 2-3 pompe la pielea uscată, apoi masați cu atenție totul peste tranzacția dvs. pentru a începe să vă dizolvați machiajul. Marvel la exact cum se simte gros ca mierea, totuși nu este lipicios ca mierea (ciudat!),

PUBLICITATE

Se simte ca și cum ai fi la spa, nu-i așa?

În acest moment, dacă doriți să faceți o clipă pentru a pune la îndoială de ce nu vă întărește liniile de apă, precum și liniile de lansare (de obicei), nu ezitați. Indiferent ce faceți, totuși, rezistă la ispită să-l lingeți de pe buze cu limba!

Acum, umeziți-vă mâinile, precum și adăugați un pic de apă pentru a transforma stratul asemănător mierei pe afacere cu o spumă. Apoi, clătiți-vă de pe fundație, cremă Blush, face față pulberii, machiaj ochilor, precum și orice altceva pe care îl purtați, împreună cu toate grijile dvs., precum și problemele … Acest produs nu este doar un rememorare la machiaj. Este o experiență ciudată.

PUBLICITATE

Și, dragă, dacă te întrebi, răspunsul este da. Lancôme Miel-en-mousse Deal de spumare cu Cleanser & MakuUp Cleaner (care a fost introdus la începutul acestei vară) este acum oferit pe termen lung. Dulce!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Mac Holiday 2015 EVENITATE EVENIMA NAVY EYEYHADOW X 6 combinație

Mac Holiday 2015 Enchanent Eve ochi / Navy Eyeshadow X 6 Combinație ($ 39.50), una din cele trei palete Enchanted Evehadow X6 în colecția de vacanță
Holdforth, 2015 va fi în permanență gravată în memoria mea ca “Anul Mac Mac a făcut telefonul mobil Bladerunner satisface ambalajul Atari 2600 pentru paletele lor de ghidare.”

Mercur Alpha Company (M.A.C.) Digital Transponder sau Mac Holiday 2015 Enchanted Eve ochi / Nava Paletă? Tu ești judecătorul …
Trebuie să-mi placă vibrația retrofuturistă!

PUBLICITATE

Buuut, în ceea ce privește ochii ei înșiși? Ei bine, mă întrebam … este doar eu, sau pare că câteva dintre paletele de vacanță Mac au scăzut în ultimii ani? Cum ar fi crescut la exact același nivel de înaltă calitate ca single-uri pe termen lung?

Am folosit combinația Evidei Evy Evy Evehydow X 6 (39,50 dolari, ediția restricționată, precum și referitoare la site-ul Web Mac 18 octombrie, precum și la magazinele Mac, precum și contoarele 22 octombrie), precum și a petrecut ceea ce sa simțit ca un neobișnuit de mult timp construirea culorilor. Pulberile se simt mai greu, precum și mai bogate decât single-urile de ochi pe termen lung, precum și duce la aplicația boppier, precum și doar în mod normal o problemă mult mai multă problemă.

Purtând Mac Enchanted Enchanted Ochii / Marinei pe capacele mele, precum și linia de lansare inferioară; Buzele sunt creionul de buze Mac Pro Lingwear în dublu cu ruj Mac în Creme d’nud

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am avut mult noroc mult mai bun cu Mac Enchanted Eve Eye Deal cu paleta / cool a doua zi, cu toate acestea, pastreaza-ma, pulberile nu se simt mai degraba ca si cerintele de colectare pe termen lung pentru mine.

Am avut o verificare cu ultrasunete în această dimineață, precum și am mers la biroul medicului folosind acest aspect albastru fumos … (Baby Femeia a avut o sesiune de modelare imensă, totuși mult mai multe despre asta în câteva.)

Inutil să spun că nu eram extrem de supărat că luminile au fost refuzate scăzute în spațiul cu ultrasunete, deoarece capacii mei arătau destul de dicey.

Absolut ca conceptul de a obține șase umbre de colectare pe termen lung pe termen lung pentru 39.50 dolari, totuși aici, nu știu …

Deci, ultrasunetele! Acesta a fost unul imens (acum sunt acum 20 de săptămâni), unde inspectează dezvoltarea bebelușului, precum și de ceea ce am putea aduna chat cu tehnologia cu ultrasunete, femeia infantilă se descurcă bine. Aranjamentul ei a introdus data este între 6 martie, precum și al 9-lea.

Laboratorul de laborator a trebuit să ia 314 (!) Ori de câte ori am încerca să obținem un instantaneu cu fața ei, ea și-a pus mâinile, precum și arme la fel de mult ca ne blochează. Serios, tânărul nu se va opri în mișcare. Vizita mea a ajuns să ia de două ori mai mult decât de obicei, așa că acum mă întreb dacă ia dupa unchiul ei tabby, precum și de modelul lui Kitty Diva tendințe.

Am un sentiment că voi fi înconjurat de predomina divasului în curând …

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. Dacă aveți nevoie de orice tip de recics pentru culorile de colectare pe termen lung pe termen lung, lemme știu. Sunt multe dintre ele, precum și stau în întregime în urmă.

Clinique Crayola Chubby Sticks pentru o conflict, drăguț

două din opt noi Clinic Clinic Chubby Sticks, $ 17 fiecare și disponibil acum
Care sunt șansele lui Connor Claire care intră în machiajul mamei într-o zi și gândindu-se că aceste bastoane Clinique Crayola chubby sunt, de fapt, desenate, cum ar fi creioanele reale?

Am plasat șansele la aproximativ 96,543%, dau sau ia, lol! Marchează cuvintele mele, voi fi instagramând unele artă de perete nebunească.

PUBLICITATE

Serios, totuși, cât de drăguți sunt acestea? Acestea sunt, în general, clinicile dvs. de emisie standard pentru buze – aceeași mega hidratantă, formulă nedemlicată și culoare pură – dar în haine incredibil de speciale din Crayola.

Clinique Crayola chubby bastoane în roz sherbert (sus) și mango tango (partea de jos)

Cele opt nuanțe necunoscute, necunoscute, sunt câte 17 dolari fiecare (cum ar fi stick-urile clinic obișnuite), care este, da, pe partea scumpă pentru un balsam, dar îmi plac foarte mult. Pot arunca unul înainte de a merge la clasa HIIT și nu trebuie să vă îngrijorați de culoarea migratând dincolo de liniile mele de buze când îmi frecau buzele împreună, minimizând probabilitatea mea arătând ca o persoană nebună.

Și voi lua tot ajutorul pe care îl pot obține sub acea aprindere oribilă de la gimnastică floreccentă … Jur, dacă cineva a făcut o sală de gimnastică cu o iluminare foarte mare, unde ați putea să vă uitați în oglinzi și să nu arătați ca un criminal în serie, aș fi înscris pentru o parte de membru pe viață.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oricare … Dacă nu săpați întregul ambalaj Crayola și doriți doar un balsam foarte bun, ieftin, neutrounica face unul minunat pentru mai puțin de 10 $.

Dacă, totuși, vă iubești Crayola Crayons la fel de mult ca mine, Clinique Crayola Chubby Sticks sunt disponibile acum pentru o perioadă limitată de timp.

Învățați-mi căile voastre calme, oh înțelept …

Pe coperta emisiunii februarie a realului simplu: “Un ghid pentru a crea o viață calmă, organizată și mai fericită”.

Da, te rog! inscrie-ma.

Nu am citit postul încă, dar o voi citi în seara asta înainte de culcare.

Adică, sunt destul de încântat o mulțime de timp, dar aș putea folosi o tonă de ajutor în departamentele calmante și organizând.

PUBLICITATE

Dacă viața ta este în prezent calmă și organizată, vă rog să-mi arătați căile voastre! Încă mai fac o mulțime de mementouri pe telefonul meu (“Siri, să-mi amintesc să-mi iau vitaminele în fiecare zi la ora 7:30. – Siri, amintiți-mi să reprogramați sarcina juriului mâine dimineață”) nevoie de mai mult!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.