Archives December 2022

Sunt rutier-trippin ‘peste filmul Chanel Road Les 4 Ombres Fashyhadow Palette

Paleta de film de 61 dolari Chanel, disponibil acum în colecția de toamne de călătorie
Sfânta Highway, Thelma & Louise! Tocmai mi-am dat seama că nu am un film de drum preferat!

Cum e chiar posibil? Sunt un film atât de film.

PUBLICITATE

Oh bine. Mulțumesc, Chanel Film Film Palete, pentru această realizare.

Hmm … Ce zici de viteza cu Sandra Bullock și Keanu Reeves? Nu este într-adevăr un film de drum, dar îmi place că Classic Cheesy (Thelma & Louise este un alt mare, desigur).

Culorile coastei California

Filmul de drum ($ 61) este una dintre cele două quad-uri ediție limitată în colecția de cădere Chanel Travel Dily care au fost inspirați de culorile coastei California și pot vedea cu siguranță culorile statului de-a lungul coastei între LA și Big Sur.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Există Blues și Techi de Navy Deep, Oceanic, în acest ochi quad, dar să ajungem real – apa este de obicei mai întunecată, mai murdară decât o vedem vreodată în machiaj, lol!

Quad-ul are, de asemenea, un brown de aur satin, care este o versiune de umbra de pulbere a memoriei, umbra cremei in aceasta colectie si un bronz mat care arata ca nisipul de aur cali.

Acesta este filmul rutier pe liniile mele și linii de lasare, palete Chanel Essentielle în bej intens (de la colecția de toamnă de călătorie) pe obraji și Chanel Rouge Coco în experimental pe buzele mele (de asemenea, de la jurnalul de călătorie).
Ambalate cu pigment

Pigment puternic nu este primul lucru pe care îl cred când vine vorba de Chanel Quads. Brandul se retrage de obicei pe pigment – dar nu prea mult – ceea ce face mai ușor pentru simpla muritori ca mine să le amestecim și să scoți marginile. Acesta este unul dintre motivele pentru care iubesc umbrele Chanel atât de mult pentru aspectul de zi cu zi. Sunt destul de pigmentați.

Acest quad? Filmul rutier a făcut pentru culoarea din ce în ce mai calibru. Umbrele sunt intens pigmentate, în special albastru și teal, dar sunt încă surprinzător de ușor de lucrat.

Gata să lovească drumul

Ușor de aplicat și de lungă durată

Sunt mulțumit de unul sau două (sau două) straturi și trebuie să folosim foarte puțină grăsime cotă. Doar câteva semifabricate și gălbește cu pensulă de ochi canel. La sfârșitul zilei, capacurile mele încă arată la fel de strălucitori și proaspeți, deoarece fac primul lucru în dimineața.

Film de drum
Caveat …

Există o cădere, totuși, cu Marina și Teal (Yup, chiar și când îmi rotesc peria). Doar pentru a vă avertiza, poate obține un pic dezordonat cu cele două nuanțe, dar nu este nici măcar aproape de Fallout de Decaderi Urban.

Nu fi intimidat de albastru și verde

Sunt mult mai portabile decât am crezut. Dacă nu sunteți în culori îndrăznețe, ați putea purta bronzul de aur din satină și bronzul mat pe capacul tău, apoi liniați liniile de bordură cu marina sau teal, ceea ce am făcut de obicei când am purtat asta.

Un alt minunat, Chanel Quad foarte bun.

“Dracari!”

Ok, jocul de tronii, nu știu cum episoadele omului sunt lăsate în acest sezon (unul sau doi?), Dar deja am trecut prin a obține retrageri … acest sezon a fost unul pentru vârstele până acum!

Noua poreclă a lui Connor este “copilul dragonilor”, apropo.

Oh, ori de câte ori sunt afară și acum și cineva bustă o mișcare @sshole, ca atunci când mă văd mersul pe jos în spatele lor într-o ușă, dar în loc să fiu politicos și să țin ușa deschisă, au lăsat ușa să mă ducă Fața, am proclamat cu voce tare “Dracari!” cu o mulțime de bas în vocea mea.

PUBLICITATE

Nimeni nu o primește decât pe mine, dar mă crăște de fiecare dată, haha!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

ATAT DE BUN! Culoarea Tom Ford 2017 de vară și culorile ochiului de praf în Young Adonis și cultul de soare

Tom Ford Cremă și Pulbere Culoare ochi în închinarea la soare (stânga) și tânăr Adonis (dreapta), 62 dolari fiecare
Viața va continua dacă treceți pe aceste scumpe scumpe scumpe Tom Ford Potted Shadow Duos (OMG! Sunt 62 de dolari!)?

Bineînțeles că va. Veți supraviețui … Pentru a parafraza Celine Dion, viața va continua. Inima ta va continua să bată, plămânii dvs. vor continua să funcționeze, dar pe un nivel de machiaj? Sincer, nu știu. Nu pot spune sigur.

PUBLICITATE

Vei trăi, dar șansele sunt bune că machiajul tău de ochi nu va fi la fel de Sassy sau Sparkly, cum ar fi dacă ar fi avut una dintre culorile de cremă și pulbere a lui Tom în viața ta.

Fata, mă descurc peste asta! ?

Tom a făcut ceva similar în 2015. Ei combină o umbră cremă și o strălucire într-un duo stivuitor, la care trebuie să spun, da.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Există patru dintre ele în colecția de vară pentru vară 2017, iar aici sunt pozele a două dintre cele patru din tinerii Adonis și închinarea la soare. Am văzut celelalte două, care sunt numite bronz goale și piersic de aur, în colecțiile anterioare de vară TF. Am o versiune mai veche a acestora și le iubesc, dar nu am văzut încă cele noi în persoană.

Purtând tineri Adonis pe capacele mele

Ca și crema trecută a lui Tom și culorile ochiului de pulbere, închinarea la soare și a tânărului Adonis vin într-un borcan cu șuruburi stivuite. Umbra de cremă este în partea de jos, apoi răsturnați deschideți partea de sus și acolo vedeți ochiul de ochi strălucitori, pe care vreau să-l numesc mult mai mult de un strat de vârf, deoarece nu este foarte pigmentat.

FYI, nimeni nu face ochi ca Tom Ford o face. Flexurile sunt minuscule atât de microscopice încât arată aproape luciu pe capacul tău.

Ugh! Îmi place. Mă ucide de fiecare dată când văd acele semnături lucioase, strălucitoare Tom Ford Lids.

Pe măsură ce îmbătrânesc, devin mult mai mult de un minimalist de machiaj și îmi place aceste cremă / gitter duo pentru de bază, dar Sassy, ​​arată sparkly.

Pur și simplu Sassy.

Voi folosi un deget pentru a aplica una dintre umbrele creme pe capacele mele, abia doar în creăre. Apoi, voi distruge marginile și, folosind același deget, se învârte în tigaia stratului superior de câteva ori (nu folosiți o perie, deoarece nu va ridica nimic). Apoi, o să scot strălucirea direct deasupra umbrei creme pentru un aspect de ochi lucios, care arată crescător decât este într-adevăr.

Uneori, dacă mă simt într-adevăr, voi mătui, de asemenea, niște bronzoare sau Mac Soba în creasta mea pentru a-mi da ochiul cu capișon mult mai adânc.

Apoi îmi voi bate genele, aruncând niște rimeluri impermeabile și blanc.

Swatches de închinare la soare (Top) și Young Adonis (partea de jos)
Dezvăluirea completă: Sunt un Junkie Tom Ford Creme Shadow?

Tom Ford Cremă Shadows sunt … Oh! Sunt chestia mea preferată despre aceste duo.

Da, straturile sclipitoare sunt prea teribil, dar cremele? Atât de pigmentat, atât de ușor de amestecat, atât de reputat (ei nu se învârte pe capacele mele uscate) și nu se simt grele.

Am auzit că unii oameni au probleme cu ei crescând, dar asta nu a fost o problemă pentru mine. Când le am pe ei, ei rămân plasați toată ziua și direcționează cu liniile mele fine.

Verdictul final

PUBLICITATE

Îmi place să iubesc aceste lucruri, chiar dacă sunt neplăcute scumpe.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Machiaj, precum și Blog de apel luni, voi. 500 (Yes, 500!)

So…what is the Monday Poll?

Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult de o evoluție în mod regulat (Devolving?), Listarea oarecum aleatorie a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în fiecare dimineață luni pentru ultimii 10 (!) ANI. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am făcut plăcere să citesc răspunsurile dvs. în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

HOLY CRAP! 500 Monday Polls.

This is the 500th one… That is absolutely blowing my mind ideal now.

PUBLICITATE

1. presuming you “went there,” what mascara are you using today?

Diorshor Pump’N’Volume, which is, admittedly, type of gimmicky, as well as I never truly utilize the pumping aspect, however it’s an general quite excellent mascara for curl as well as length, notwithstanding stated gimmick. I’ve been utilizing it a great deal lately, as well as I’m liking it a lot more as well as a lot more every time.

I feel like a couple coats advantages up my eyes as well as makes me look like I just had a shot of espresso.

2. When was the last time you held a dinner party?

Oh, I keep in mind it like it was yesterday! The last time was, um…never?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Honestly, I haven’t done the dinner celebration thing because, while I believe I’m a respectable cook (I mean, I can comply with a recipe), I don’t believe I’m a great sufficient at it to have my food be the centerpiece of a shindig or get-together.

Mind you, I have held Thanksgivings before at our home (with the assist of a pre-made T-day meal from Nugget Market), as well as I’ve made dinner for my parents as well as friends, however I’ve never truly done a coordinated dinner party.

3. would you fare much better in a dance battle or a rap battle?

Well, ideal now I would suck at both. however when I was getting my sweat on in hip-hop dance classes three times a week back in the day, I would’ve been able to hang in a dance battle… however I’ve lost all my moves, man.

It all started a few years ago… for many years I carefully poked fun of El Hub’s preferred dance step (he does this one-two-step move), as well as after years of teasing him about it, that goofing-off step of his need to have permeated into my genuine dancing, as well as so now all I can do is dance like him…

Serves me right, LOL!

Anyway, if I had to choose…at this point, I’d select the rap battle.

Not by much, though!

4. Where are you in the world ideal now?

Like Carmen San Diego?? ideal now I’m 28.4 miles north of San Francisco in the rural, hilly town of Novato, California, together with about 56,000 other peeps.

5. If you had the possibility to go into area as a tourist, would you go?

Ooh, this is tough… I like the concept of area exploration, however I have a minor situation of claustrophobia, as well as I believe I’d have a significant problem with being on a area ship for any type of amount of time.

BONUS concern >> What’s your preferred type of soup?

Supă de scoici! however not the red kind… Ewww. I like the white clam chowder, as well as I like the clams to already be out of the shell as well as chopped up.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. I just sent you a huge hug, BTW, so keep your eyes out for it. must be there soon.

P.P.S. right here are the poll concerns to copy as well as paste:

1. presuming you “went there,” what mascara are you using today?
2. When was the last time you held a dinner party?
3. would you fare much better in a dance battle or a rap battle?
4. Where are you in the world ideal now?
5. If you had the possibility to go into area as a tourist, would you go?
BONUS concern >> What’s your preferred type of soup?

14 zile de răpire roșie! – Ziua 5: Buzele roșii înnegrite cu ruj carnivor Mac, precum și Liner Mac Mahogany

Roșii de adâncime de adâncime sunt gemul meu, omule!
Sunteți pregătiți timp de 14 zile de roșu? Rămâi reglat pe măsură ce verificăm roșu? Rujurile, garniturile de buze, precum și glossele în fiecare zi pe drumul nostru către? Valentine’s.

Blacile roșii mată mată au fost “ieșind” culoarea buzelor la mijlocul anilor ’90, precum și eu încă le ascund, oricât de atunci nu am putut doar să batăm doar un tub roșu mat de magie din sacul meu de machiaj, cum ar fi BAM A! A existat un proces îndelungat implicat.

În primul rând, trebuia să-mi liniște buzele cu un eyeliner negru mat. Apoi, a trebuit să le completez cu căptușeală, precum și o suprafață cu una sau adesea două straturi bine aplicate de rujul meu roșu du Jour.

PUBLICITATE

În ocazia când rujul nu era suficient de mat, aș pulveriza un strat de pulbere mată liberă pe partea de sus.

Știam că am avut ideal când am arătat ca un vampir? Cine tocmai a mâncat câțiva oameni pentru cină totuși uitați să-și ștergă buzele.

Acest roșu înflorit înnegrit este rezultatul a două produse … și nici unul nu este un ochi de ochi! Purtă ruj lichid Mac Retro Matte în creionul carnivor și Mac Mahogany buze.

Dacă doriți să vedeți un tutorial pentru acest aspect, Lemme Know.

PUBLICITATE

Ah, copii astăzi! Ei nu vor înțelege niciodată studiile, precum și necazurile pe care le-am îndurat în căutarea buzei roșii ideale.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

COVERGIRL Trublend Matte Made foundation Doesn’t Budge for Nothin’

Soakin’ up some early morning sunshine with COVERGIRL Trublend Matte Made foundation in T15 golden Honey on my face. I took this pic in natural light using only the foundation without any type of powder on top.
There are SOOOO many reasons for me not to wear white shirts.

Like feline hair.

PUBLICITATE

Baby food, which is like Liam Neeson in Taken. IT will discover YOU.

And makeup, of course, particularly foundation.

Even before Tabs as well as Connor came along, I was never the type of person who might wear a white shirt without getting tons of foundation around the place, however it’s never stopped me, which is why I was shocked to find after using this legendary new COVERGIRL liquid foundation a few times, coincidentally on days when I was using white shirts (go figure) that there was absolutely NO foundation on my clothes at the end of the day.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

E așa de bine!
Like, none. Not even a smudge of foundation on my neckline, WHICH IS totally unusual FOR ME.

Since I’m quite sure that my body hasn’t been taken over by aliens (yet), I believe it’s risk-free to state that it’s the COVERGIRL foundation, which doesn’t go anywhere when it’s on your face.

Before discovering this drugstore gem, the only liquid deal with base I understood of with this magnitude of staying power was MAC deal with & Body. Trublend Matte Made has deal with & Body’s mega-magnetic staying power, however the surface is matte instead of instead of dewy. however it isn’t so matte that your skin looks fake or weird when you put it on, ya know?

“From your preferred COVERGIRL foundation line comes a matte formula that isn’t drying or cakey. TruBlend Matte Made’s formula is established with flexi-hold innovation that produces a strong, yet versatile film on skin for toughness as well as comfort, while the mattifying powders take in oil as well as minimize pores for a soft matte, perfect finish. as much as 12 hours of wear. 12 hr comfort matte.
Pore minimizing. Controlul uleiului. transfer resistant. all in 40 shades.”

— covergirl.com

T15 golden Honey inside your home with a flash (I’m not using any type of setting powder, by the way, just the foundation)

The protection completely evens whatever out as well as blurs pores juust a bit, so you can still see the occasional freckle (OH, HAI).

If you need/want to, however, you can go full-on with it or sheer it out even further, too. It’s simple to do with the pump, which needs no tomfoolery or roguishness to get as bit or as much as you want out of the glass bottle. as well as if your skin gets darker or lighter at different times of year, you don’t even have to feel guilty about choosing up one more shade, ’cause 1) it’s only $9 at Target, as well as 2) it is available in a staggering 40 shades. (Side note: say thanks to goodness for the Fenty effect).

Other drugstore foundations I swear by…

Neutrogena Hydro boost Hydrating Tint — sheer to medium protection with a demi-matte finish

L’Oreal true match Lumi healthy luminous foundation — A dewy surface with medium coverage.

At the moment, I’m somewhat tanner than my usual NC42, as well as T15 golden Honey works for me. Oh, as well as while this foundation handles my combination skin well, if you’re extremely oily and/or prefer flat matte finishes, you may either want to avoid this entirely, or enlist the assist of your preferred blotting powder (I’m a fan of MAC Blot).

Este bine.

PUBLICITATE

Great, even.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Noul tee doar pentru fetele de aur

a fost doar o chestiune de timp. ?
Știi că Sophia este favorita mea pentru că ea este sălbatică! În plus, ea are întotdeauna o pungă cu ea. Nu contează dacă vine, merge sau dacă merge în bucătărie pentru cheesecake, Sophia are geanta ei.

Ca un entuziast pungă, pot aprecia asta.

PUBLICITATE

Bineînțeles că trebuia să-i dau recuzită una dintre cele mai mari emisiuni TV ale tuturor timpurilor. Noul vă mulțumesc pentru a fi un prieten tee este disponibil acum. Este de 34 $ și super moale. Am purtat-o ​​la antrenamente, pentru a întoarce niște lucruri la domiciliu, și dacă aș fi fost invitat să merg pe un covor roșu, aș putea să-l port și la asta.

În defalcarea mea de personalitate prin intermediul fetelor de aur, sunt în mare parte Sophia (60%), pentru că suntem atât de scurți și feistici și să avem o încântare pentru purtarea rochii și purtând portofelele noastre? Peste tot, 20% Dorothy, 15% Rose și a 5% vârf de Blanche.

Tu ce mai faci? Sunteți 100% Blanche? Haide, Fess Up!

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. Dacă există ceva ce vă aflați în magazin, înscrieți-vă pentru buletin informativ, pentru că este singurul loc pentru a afla despre viitoarele vânzări și coduri promoționale.

Maybelline tattoo studio impermeabil gel

Verificați piciorul Doe!
Toți cei mai buni doresc să știu ce faci cu viața ta care ar putea necesita să aveți produsul dvs. de frunte timp de două zile drept. Ca … Cum? De ce? Nici măcar nu știu. Nu-mi pot imagina. doua zile! Acesta este cât de lungi aceste noi maybelline Tattoo Studio Geluri impermeabile (9.99 dolari sunt așteptate să dureze pe sprâncenele dvs.

Ele sunt de lungă durată; Îi dau asta. Am purtat doar un maro mediu pentru o zi, dar m-am transpirat prin viață și am mers pentru o alergare pe banda de alergare, și a rămas pus bine.

PUBLICITATE

Lucru este … acestea sunt cam greu de utilizat. Ei vin în tuburi cu un picior de câine, și instrucțiunile de pe cutie sugerează aducerea piciorului Doe direct în fruntea dvs., începând de la mijlocul și mergeți la capete, apoi completați în față înainte de a lua spooliția separată (care vine cu gelul) și curățarea gelului.

Blondă, maro moale, maro maro și maro adâncă
Aspectul este luxurian și plin, iar țara este foarte moale, deci nu există sprâncene crocante (Yay), dar fruntea rezultată arată ca mult mai mult ca un bloc solid de culoare decât o frunte compusă din părul brun individual.

Deci, aspectul nu este într-adevăr stilul meu, dar dacă sunteți în acea frunte plină, dens, dens înaltă, acest lucru ar putea funcționa pentru dvs.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am un timp greu aplicat acest produs … Piciorul Doe depozitează prea multă culoare, mult prea rapid pentru mine și mereu ajuns cu sprâncene prea dramatice, prea întunecate. Este prea ușor să mergeți la Buck Wild cu ea și nu mă pot vedea, știți, încercând să faceți o machiaj de 10 minute și să o scoateți cu succes cu acest produs de frunte.

De asemenea, sunt destul de sigur că voi pierde spoolie în câteva zile …

Înainte și după maro medie
Mi-ar plăcea, probabil, maybelline tattoo studio impermeabil gel un pic mai mult dacă ar fi mai simplu de utilizat, dar recuzită pentru timpul de uzură nebun. Oh, și recuzită pentru – și nu pot să uit de asta pentru că este o atingere dulce – culorile, care sunt toate răcoroase și curioase, și eu aleg tonuri de azimi mult mai mult decât tonuri calde în sprâncenele mele (ca nu arata prea rosu si cam ciudat).

PUBLICITATE

Sunt 9.99 dolari fiecare și sunt disponibile la farmacii, țintă și ulta cel mai bine acum în blondă, maro moale, maro mediu și maro adânc.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Boots No. 7 Usturând pielea de gândire rapidă Șervețele

Acestea sunt FAB!
? Aceste cizme au fost făcute pentru mersul pe jos … chiar în sacul de machiaj! ?

Am găsit cele mai bune șervețele de machiaj! – Și mai bine, sunt tote ieftine și disponibile cel mai bine pe stradă la farmacie. Sunt cizmele Nr. 7 uimitoare de gândire rapidă Șervețele de gândire rapidă pentru toate tipurile de piele și am luat în mod aleatoriu un pachet într-o zi pe un capriciu la țintă, deoarece am ieșit din șervețele Pixi pe care le-am folosit pentru luna trecută.

PUBLICITATE

De asemenea, am vrut să încerc ceva nou (povestea vieții fiecărui farmec Junkie, am dreptate?). Deoarece norocul ar avea-o, sunt uimitoare-bile! Ele sunt destul de cele mai bune șervețele de machiaj pe care le-am folosit vreodată.

În primul rând, lucrurile esențiale: sunt fără parfum și elimină totul, chiar și chestii de uz lunar și impermeabil. Ei o fac, de asemenea, în clipi de ochi și nu lăsa un film gras în spatele (ca și cum ar fi atât de numeroase șervețe grele, cum ar fi cele de la Mac, care fusese machiajul meu șterge purtătorul convențional de ani de zile).

Lucrul pe care-l iubesc multe despre acestea este că nu trebuie să trag sau să mă freaz la pielea mea deloc. Este vorba despre glisare ușoară și care îmi îndepărtează toată machiajul. Vorbesc totul. Am folosit chiar și pe liniile mele de apă într-un vârf și nu am experimentat nici o iritare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ok, deci știi câte șervețele se simt practic uscate? Sunt doar puțin umede? Se simt ca ei nu au o mulțime de machiaj în ele? Ei bine, cizmele nu sunt chintzy ca asta pentru că acestea se simt umede.

Am fost de tip “umed”, dar apoi mi-am amintit cât de mult urăsc acel cuvânt … umed, umed, umed. Cu cât spui mult mai mult, suna mai ciudat. Blech!

Oricum, nu m-am așteptat niciodată să-l încânte vreodată de șervețele de machiaj, dar am încercat împărțirea mea, iar acestea sunt în mod excepționale. Sunt, de asemenea, un preț destul de bun, dar trebuie să le luați într-un pachet de două pentru a obține cea mai bună valoare. Atât Ulta cât și taxa țintă $ 10.99 pentru un pachet de 30 de șervețele fiecare (60 șervețele totale), care funcționează la 18 cenți pe ședere.

Nu e rău, nu? Dacă le obțineți într-un singur pachet de 30 de șervețe pentru $ 6.99, plătiți mai mult.

Pentru comparație, șervețele mele de grail precedente de la Mac, pe care le-am cumpărat în vrac (și care sunt încă minunate, dar cred că cizmele sunt mai bune la îndepărtarea rimelului impermeabil), sunt 29 de cenți pe ședere.

PUBLICITATE

Cine este încântat de șervețele de machiaj ieftine? Fata asta cel mai bun ur.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Saturday Surfing, March 14, 2020

When Target predicts your future
Da! Huzzah! Ura! We made it to the weekend in what officially may go down as the craziest week ever.

Oh, my goodness, right?

PUBLICITATE

Happy Caturday, my friend. We may be locked indoors. We may be exhausted of hearing terms like “self-quarantine,” “social distancing” as well as “fatality rate.” We may be stockpiling toilet paper, however it sure beats the alternative!

Oh, gosh, I’m anxious. Our bit town in the Bay area is truly starting to shut down now. companies are closing left as well as right, as well as I just got an email from Connor’s institution that they’re shutting down all classes for at least two weeks starting Monday. My hours likewise got cut at the bakery since nobody’s stockpiling cupcakes. huge box stores are swarming with people stockpiling cleaning supplies as well as pasta. (And a few of them are behaving badly. Oh, the stories I’ve heard!)

So, yeah, it appears like I’ll be holed up right here at house with Coywolf, PGR as well as El Hub for at least the next two weeks.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

I believe we might all utilize a bit additional luck these days, so right here we go…

And some weekend reading…

Makeup stores are responding to COVID-19 by cancelling events, suspending charm services as well as wiping down high web traffic areas with Clorox every hour. Sephora is likewise banning in-store testing.

Because you’re washing your hands a lot, here’s a listing of the very best hand creams, according to dermatologists.

If you’re stuck at home, right here are 12 well-known museums that offer online trips from your couch.

Last of the virus-related stories for now (I promise): exactly how coronavirus is impacting the method makeup artists work.

I’m feeling this blue eyeshadow duchess of Sussex (otherwise understood as Meghan Markle). Don’t you like exactly how you can only truly see it when she blinks? It’s subtle yet kinda fancy at the exact same time. Hmm… I believe I just discovered my new makeup aesthetic.

Staying in much more often? (I take it your response to this is “Yes.”) possibly you may want to do an at-home mani with Vogue’s step-by-step guide to the ideal manicure.

Speaking of nail polish, Target is selling Peeps scented paint for your claws.

“For far as well long, women have been required to submit to male work environment norms, particularly those who serve in the armed forces or in legislation enforcement. very first responders as well as transit workers are commonly subject to gown codes that correspond any type of expression of femininity with weakness. Defenders state we requirement uniformity since it’s essential to preserving authority within the ranks as well as with the public. however that uniformity has been developed around a male body… In almost every walk of life, women’s bodies are policed since of the worry of exactly how guy will react to them.” <---- I delighted in this viewpoint piece on Danielle Outlaw, the new Philadelphia authorities Commissioner as well as the very first black lady to lead the 6,500-member department. We’re due right here for some rain this weekend as well as next week, which leads me to the Hairbrella, a $35 hat developed to shield makeup as well as hair in high humidity, drizzle or downpour. Can you discover the feline hiding on this bed? It took me a minute! Could this types of jellyfish be the future of human skin implants? Just what I needed Currently on repeat I have no concept what’s going on here, however I’m into it. PEEP THE KITTEH! (Also, when upon a time, I might play this.) Just in situation you were unaware, there’s an entire rabbit hole of cats on piano videos on YouTube. Cracked me up! You know, I’d be one of those people having a full-on conversation with Dua Lipa, HA HA HA! PUBLICITATE Cum reziști? Farmecul tău prietenos de farmec dependent, Karen.

Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si recursul blog mascot, voi. 491

După cum știți, filele au 12 Oscaruri – mult mai mult decât orice alt actor de pisici – și înainte de a pleca pe Novato în acest weekend pentru a participa la premiile Academiei 90 din Los Angeles (el este nominalizat în cea mai bună parte a actorului CAT Pentru portretul său de nituire a unui fostului supermodel de pisici din creier în a ieși), mi-a scris câteva vârfuri de evidențiere din ultimii ani, cum ar fi timpul pe care el la fotobombed Bradley Cooper …

În timp ce filele sunt în afara orașului, îmi organizez cazul de trofeu, ceea ce este mult mai mult dintr-o cameră trofeu, pentru că este destul de încrezător că va câștiga statuia cea de-a 13-a în seara asta …

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Dacă vă bucurați de spectacol, păstrați-vă un ochi pentru el. El va sta în rândul din față lângă Tom Hanks. Va fi pisica purtând pene roz Boa.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.