Archives October 2022

Machiaj, precum și blogul de frumusețe luni sonday, voi. 588

have a vibrant day!

Deci … Care este sondajul de luni?

Întrebare excelentă! Nu este, contrar numelui său, un sondaj real, ca și cu butoanele de biți clicuri. Este doar o listă cu alte cinci preocupări aleatorii aleatoare pe care le-am publicat pe acest blog în fiecare dimineață luni pentru anii quadrillionii din trecut (din 2007). Îmi place să citesc răspunsurile, precum și mă ajută să-mi iau săptămâna de la un început minunat.

1. exactly how commonly do you exfoliate your face?

I try to do a gentle physical exfoliation everyday with a washcloth as well as a cleanser in the morning, as well as then two or three times a week I’ll utilize a retinol-containing product at night.

2. What’s the most you’ve ever spent on a single skin care product?

It was on Skinceuticals C + E Ferulic Serum…which is $166 a pop for a teeny, small bottle.

So pricey, however it worked, particularly on areas of inconsistent pigmentation. I haven’t utilized it in ages since of the price, though. I’ve been trying to discover a less costly alternate (saving for the Coywolf’s college as well as the home remodel got me all ?), however I’ve yet to discover something comparable.

I may go back to it eventually…maybe after Connor graduates from grad school?!

3. Your top three skin care concerns right now?

Pigmentation, pimples as well as fine lines.

Those are my top three, however can I add a fourth? — ’cause if I can, dryness is likewise plaguing me at the moment.

4. listing three skin care products you put on your deal with this morning.

First aid beauty deal with Cleanser

Clinique considerably different Moisturizing Cream

Kate Somerville Anti Bac Clearing Lotion

5. Your finest skin care advice?

Leave the pimple alone, girlfriend. The less you futz with it, the much better off you’ll be!

Just a friendly reminder

Hiya, friend. dimineata minunata. I’m so happy to see you today. ? This week, BTW, is going to be a great — no, a excellent one!

I just realized that as of September (which is only two weeks away), we only have four more months till 2020.

PUBLICITATE

Wow!

That’s crazy to me… This seems like a great time to think about exactly how we’re going to wrap up 2019. If you’re precisely where you want to be in terms of your goals as well as wishes, that’s amazing! provide yourself a huge hug as well as keep on keepin’ on. In my case, I still feel like I have a great deal to achieve before the year’s end, so everyday this week, I’m going to chip away at just one of those things at a time.

My thing this week is clearing out a wardrobe which has ended up being a disorganized catch-all for everything, as well as I cannot — I just CAN’T — move into 2020 with it the method it is. So, everyday this week, I’m going to spend 20 minutes cleaning as well as clearing it out.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

I’ve been avoiding it for years, however it’s lastly time, ya know?

Tu ce mai faci? What would you like to accomplish before the end of 2019?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Preocupare timp! Chiar aici sunt de a copia / lipi cu răspunsurile dvs. într-un comentariu. Vorbește cu ya în curând!

1. exactly how commonly do you exfoliate your face?
2. What’s the most you’ve ever spent on a single skin care product?
3. Your top three skin care concerns right now?
4. listing three skin care products you put on your deal with this morning.
5. Your finest skin care advice?

P.P.S. have a wonderful rest of your week! ?

Spune Aloha la The Long Live Lipstick Tee!

un nou tee la connorclaire.com
Ok, așa că, din punct de vedere tehnic, izvorul tehnic este încă la câteva săptămâni, dar sunt deja în modul de vară deplină în The Long Live Lipstick Tee. ? Aici se află în Papaya tropicală.

Magazinul este plin de tei și accesorii pentru iubitorii de machiaj și fanatică felină, cunoscută și sub numele de “poporul meu”.

Verifică.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

P.S. Acesta este unul dintre numeroasele produse noi care aparțin magazinului în următoarele câteva luni. Rămâneți aproape!

Spotlight de produs: Wander Beauty Exquisite Eye Lichid Shadow

Frumoasa Frumoasa Exquisite Umbrele lichide ale ochilor in gapul de chihlimbar si Champagne (22 dolari fiecare) pe capacele mele si maro piatra ca eyeliner
Știi cum Marie Kondo ia întotdeauna despre lucruri care scânteau bucurie?

Ca…

PUBLICITATE

Și…

Și…

Ei bine, aceste umbre lichide minunate de ochi de frumusețea rătăcită, de asemenea, o bucurie intensă în sufletul meu iubitor de machiaj.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am construit aceste swatches, astfel încât să puteți vedea cu ușurință culoarea, dar când sunt amestecate, strălucirea este plină de viață în viața reală.
În primul rând, uita-te la acele neutre superbe … Swoon!

Favoritul meu este un val de chihlimbar, pe care l-am purtat astăzi. Acum eo maro oh-destul de copacată. E ca o căptușeală de teddy de cremă.

O altă favoare este moale, strălucitoare șampanie de piersici. Mm …

Practic, dacă purtați neutre și lurve maro, bej și taupe, vă veți pierde mintea când vedeți acest lucru aproape și personal.

Cred că cel mai bun lucru despre ei este că sunt la fel ca umbrele lui Iconic de 46 de dolari ale lui Tom Ford (OMG!), Dar în loc să vină într-o oală, ei vin într-un tub cu un picior, așa că “ei” re mult mai ușor de utilizat IMO și la 22 dolari fiecare, doar sub jumătate din preț!

Este aproape ca și cum cineva a turnat umbrele lui Tom Ford în aceste tuburi, deoarece au aceeași magie. Ei fac capacele strălucitoare fără să se uite la îngheț și formula? OMG din nou! Ușoară. La fel de. Aer. Nici măcar nu le poți simți pe pielea ta și arată prea ușoare, spre deosebire de unele umbre creme care arată grele. Tom Ford nu face, și nici nu le fac.

Le puteți construi sau le puteți lăsa afară, dar oricum, ei stau din liniile mele fine și nu mă simt niciodată că mă fac să arăt mai în vârstă când le port.

Ca și cum acest lucru nu a fost suficient pentru a trimite săgețile de dragoste direct prin inima voastră, umbla umbrelor frumuseții durează, de asemenea, atâta timp cât Tom’s. M-am jucat cu ei în această dimineață, am pus niște pe capacele mele, iar apoi a uitat că am uitat că le-am avut (în serios, nu se simt ca nimic).

Apoi am sărit pe banda de alergare, am alergat la câțiva kilometri, transpirat ca un mofo și am privit în oglindă după aceea.

“Așteptați o secundă … Hauops! Încă mai am ochi! ”

Ha ha ha! Nu că intenționez să port umbra doar pentru a lucra în casa mea (care este fabulositatea de la nivelul următorului nu sunt gata), dar dacă aș vrea, acestea ar fi ținut!

Am căutat ceva de genul cremelor Tom Ford pentru vârste și acum pot în cele din urmă – în cele din urmă – spun că am găsit ceva similar.

Cel mai întunecat maro, maro, este aproape de Tom Ford Spice, în timp ce strada Steel arată ca platina, iar șampania arată ca Opale.

PUBLICITATE

Du-te pe ea, babe. Cred că îi vei iubi.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Duminica cu file pisica, machiajul, precum si farmecul Blog Mascot, voi. 507

Patrolul de dimineață a fost o afacere extrem de importantă. Ea a necesitat o alertă violet din cauza unei vizualizări de bandă de curcan pe deal. Taburile au găsit soneria, precum și l-au speriat, după care lucrurile au fost destul de neliniștite.

O mare parte a oamenilor, precum și pisicile nu înțeleg acest lucru, totuși purpuriu este filele oficiale Culoarea afacerii Feline Industries, precum și o alertă purpurie reprezintă o urgență hands-on-pe-punte – ceva de genul unei curții ostile preluarea sau spionajul afacerilor feline.

PUBLICITATE

Ultima dată când am avut o alertă plină de purpuriu a fost atunci când un concurent de modelare Kitty (Harris Cat) a vandalizat planta oficială de afaceri Catnip în curtea din față.

Taburile au mers balistice.

Din fericire, Harris nu a infiltrat proprietatea rezidențială sau comercială, deoarece atunci (pe care o înțelegem).

PUBLICITATE

Doar curios, totuși face felina dvs. are o culoare preferată? Cercetarea minții Kitty doresc să știe.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Spotlight de produs: Mac strălucitor destul de umbre de la colecția de get blazed

capace: Mac strălucitor destul de umbra în glitz vă rog, cu un pic de maro macord mac amestecat în creă. Buzele: Mac Mehr, precum și rujul mat mat amestecat împreună. Obrajii: Clinique Cupidon Blush
“Este clasic. Nu trashy! ”

Puteți să vă amintiți aceste pietre strălucitoare de la ultima dvs. descoperire a comorilor îngropate … sau din ultima colecție de vacanță Mac, cu toate acestea, dacă nu ați pierdut ultima dată, apucați-vă una de la noua colecție Mac Get Blazed. Strălucirea, strălucirea ochilor au o bază metalică … care ar putea zgomotul un pic înspăimântător dacă machiajul strălucitor nu este lucrul tău, totuși strălucirea nu merge peste bord, deci sunt șocant Chic, distractiv, precum și purtabile (și nu excesiv (și nu excesiv înghețate sau ’80).

PUBLICITATE

Da, chiar și pentru timpul zilei.

Ce folosesc pentru a vă oferi voluntar la preșcolarul lui Connor astăzi. Voi fi “mama strălucitoare”, ha ha ha!

Tehnica este de a le aplica cu o perie moale pufoasă, precum și îmi place Mac 217 pentru asta. Folosit cu 217, umbrele arată mai mare, precum și strălucitoare, spre deosebire de metalic, opac, precum și grele.

Îmi place să-i păstrez și să-i țin strâns și pe capacele mele – doar pe partea mobilă (partea pleoapelor voastre care se mișcă atunci când clarifică) – precum și eu nu-i iau până la credere.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Apoi, blanc, precum și apoi acoperiți genele cu tone de rimel.

Et voilà! O privire distractivă, proaspătă, care nu are nevoie să lucrați ore suplimentare pe machiajul ochilor.

Puternic swatched, astfel încât să puteți vedea fundalul metalic, în primele două swatches, precum și apoi lustruit ușor cu un 217 în swatele de jos, astfel încât să puteți vedea exact cât de subtile pot arăta aceste umbre dacă utilizați o atingere ușoară.

PUBLICITATE

Fiecare umbra strălucitoare este de 21 de dolari, precum și prefera mea este p pentru roz (un aur-aur), oricât de glitz vă rog (rozul de la mijlocul tonului pe care îl folosesc aici) este distractiv.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Adăpost în locație / Distanțare socială / Homeschooling Activitate: Distracție cu fotografie

Căutarea unui lucru distractiv, academic, precum și interactiv pentru a termina cu un pic? Încercați să le prezentați exact cum să utilizați camera video de pe telefonul dvs. pentru a face fotografiile excelente în aer liber în timp ce sunteți pe o plimbare. Vedeți lumea cu ochii lor!

În fiecare dimineață, ploaie sau strălucire, fără a eșua, în timpul achiziției de la domiciliu pe care le avem aici, în California, Connor Claire, precum și ieșim pentru o plimbare în jurul cartierului, așa că putem obține niște aer curat, Întindeți-ne picioarele, precum și pentru a obține alllll pe Wiggles. Suntem de obicei în afara orei o oră, ceea ce este suficient timp să o purtați în fața somnului, precum și acel timp de somn este de aur! (În mod obișnuit, voi face o lucrare sau captură într-un antrenament.)

Uneori, vom plânge în mod obișnuit, precum și să inspecteze flori, precum și de stat Hi la Pisicile Comunității, cu toate cele două ori voi încerca să fac o activitate mult mai structurată în afara pentru a păstra lucrurile interesante, cum ar fi aceasta: Descoperirea exact cum să faceți fotografii.

PUBLICITATE

Connor a luat aceste fotografii ale cartierului nostru …

Cu siguranță nu aveți nevoie de niciun tip de echipament elegant. Telefonul dvs. (în mod ideal, cu o situație durabilă, precum și un protector de ecran în situația de picături accidentale) sau o veche cameră video digitală va funcționa bine.

De asemenea, aveți nevoie de experiență completă de fotografie. Cu telefoane în aceste zile, fotografiile se duc practic.

Mâinile lui Connor sunt încă extrem de mici, așa că o ajut să țină camera video în timp ce își ia fotografiile, cu toate celelalte, ea face toate deciziile directorului de artă executiv. Când mergem în jurul valorii de aici, precum și ea vede ceva ce dorește să facă o fotografie, ea îmi spune că mă opresc, precum și eu iau telefonul / camera afară. Îi asunz să aleagă dacă dorește fotografia verticală sau orizontală, apoi lansăm împușcătura, precum și ea împinge butonul declanșatorului.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Câteva lucruri de ținut minte

Încă ca statui: Pentru o imagine clară, clară, dvs., precum și bitul dvs. va dori să stea cât mai mult posibil pentru a reduce mișcarea camerei. Voi avea Connor un pic “dans wiggle” sau să ruleze câteva cercuri, precum și atunci când este timpul să luăm imaginea, ne prefacem că suntem statui, precum și stand cât mai liniștit.

Alegeți o temă: Gândiți-vă la selectarea unui stil înainte de a începe plimbarea, cum ar fi flori din cartierul dvs., câini sau numere. Stilul nostru pentru cea mai nouă sesiune de fotografie a fost “semne de primăvară”, care leagă cu ceea ce facem pentru Homeschool Preschool în această săptămână.

Crazy Despre colaje: Dacă puteți imprima poze la domiciliu, imprimați fotografiile preferate ale copilului, precum și să le lipiți fotografiile într-un colaj.

Această activitate nu este nici pentru copii. Exact cum despre întinderea mușchilor de fotografie? Utilizați camera video a telefonului dvs. pe plimbările dvs. în afara fișierului, ceea ce vă mișcă!

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Ei bine, se pare că voi face o mulțime de activități externe, cum ar fi cea cu COYCOY în viitorul apropiat, deoarece instituțiile din Marin vor fi cel mai probabil închise până cel puțin 1 mai.

Covergirl înflorește prin Lash Blast Mascara: Nou și mai puțin de 10 $

Două straturi de acoperire de acoperire înflorește pe genele mele superioare și inferioare
Nu am navigat în apele calde în cinci ani, babes. CINCI. Acesta este un dezastru minor când ești un copil de apă la inimă. Totuși, nu sunt sărat despre vibrațiile de sirenă provenind din acest tub de teal de acoperișgirl rimel, chiar dacă ar fi o privire la ea mă face să-mi dau seama în umbra capului Diamond la plaja Waikiki în loc de Googling gluten-free Pop Tart rețete La biroul meu din Novato …

Covergirl înflorit de Lash Blast Mascara (9,49 USD)

Acum, rimelul real, care are una din cele mai complete formule pentru un aspect de “bătăi, dar natural”, în interiorul tubului nu este Teal (vine în negru, maro și foarte negru), deci dacă situația dvs. de bordură poate în prezent sunt descrise ca fiind lungi și pline, rece. S-ar putea să vă place acest lucru pentru că nu este fulgi, nu se simte rigid sau greu și este, de asemenea, ușor de eliminat (și este mai mic de 10 USD).

PUBLICITATE

Cu toate acestea, după cum probabil știți deja pentru că am spus doar despre un milion de ori, îmi doresc toate clopotele de rimel și fluierele la extrem! – Așa că vreau / am nevoie de rimelul meu pentru a oferi suficientă dramă pentru a rivaliza un real gospodine a sezon finale.

PUBLICITATE

Deci da. Fapta ca droguri mascaras merge, înflorirea este A’ight, dar lasă-mă să te îndrepte ușor la paradisul L’Oreal Voluminos, care se desparte și se întinde pe genele mele pentru a le face să arate foarte lungi (dar nu, ca, spidery înfricoșător ).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Duminica cu tab-uri Pisica, machiajul si frumusetea blogului mascot, voi. 557

În timp ce stau aici tastând acest lucru pe laptopul meu în sala mea de mese, încă mai am nisip între degetele de la picioare, apă sărată în blana mea …

De fapt, în părul meu, dar în cuvântul meu, “blană”, a alunecat pentru că în întreaga noastră călătorie în jos spre San Simeon și Hearst Castelul în acest weekend (îți voi spune totul mâine), m-am gândit la cât de multe file iubesc plaje.

PUBLICITATE

Unele dintre cele mai reușite de succes ale lui Kitty de modelare a lui Kitty a avut loc pe partea oceanului. Waikiki pe Oahu în Hawaii, Coasta Centrală din California, au fost printre locurile sale preferate de plajă, și nu doar pentru lucrările de modelare a pisicilor. De asemenea, le-a iubit pentru relaxare și distracție.

Călătorind cu el, în timp ce asistentul său profesionist de animale de companie pe acești jachete a fost întotdeauna puțin stresant pentru mine, totuși, pentru că, după cum vă puteți imagina, filele au trebuit să aibă cele mai bune lucruri – cel mai moale King King, cel mai epic vedere la ocean, 24 – Masseu-urile la fața locului, cele mai proaspete pești. Aceste călătorii nu au fost niciodată vacante pentru mine, dar ma făcut fericit să-l țin pe șeful satisfăcut.

Acest lucru ma făcut să închid întregul panou de plajă Santa Cruz, așa că ar putea să meargă la fiecare călătorie fără a fi nevoie să aștepte în linie. Asta a luat o mulțime de finaling în partea mea, dar cea mai bună parte a fost că tab-urile de fapt mă lasă să merg cu el. Nu mă voi uita niciodată de mers pe jos și în jos, cu bordul de bumbac mănâncă bomboane de bumbac și călătoresc pe coaster rulant.

PUBLICITATE

Vremuri bune…

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

5 things I’ve Been Loving Lately

new favorite way to delight in a refreshing drink
1. Drinkin’ fruit-flavored water from my Fressko Water bottle

I have about 1,354 water bottles in my cupboard. ?

This one from Australian brand Fressko is probably the coolest. It can be used for hot or cold drinks, comes with a tea infuser, and is made from double-insulated glass. I use it to make my favorite beverage at the moment: green tea infused with sliced lemon and lime!

PUBLICITATE

The bottles come in 10-, 13- and 16-oz. sizes. I have the 16-oz. bottle, which is $39.95. I think it’s a well-designed, helpful something special to have around, and the possibilities for beverages to make with it are endless.

2. Pared down makeup using a brow pen/pencil combo, mascara and liquid liner (and in some cases a liquid lipstick)

Lately I’ve been getting back in the practice of wearing a little makeup a little much more frequently than I had been earlier in the pandemic because it boosts my mood, like a daily workout (but without the sweat!). and in some cases when I don’t feel like working out, I’ll just do my makeup, so that way I’m still doing a little something to help my mood.

Three loves of my makeup life best now…
I like to start with this three-piece pared down combo using a brow pencil, mascara and liquid liner: urban Decay Brow Blade (seriously, SO GOOD), urban Decay Cannon ball or Laura Mercier Caviar Mascara (or a combo of both), and truthful charm liquid liner (easy to use and dries quickly).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

If, when I’m finished with those three, I still want to wear more, I’ll wear more. If I don’t, I’ll just stop there!

3. Victoria’s secret Amber Sunset

It’s a little funny to me that I now consider this my “late summer scent” because I originally purchased it as a mosquito repellant. ? LAUGH OUT LOUD!

Dar tu stii ce? It I think it actually smells really good. Please give it a try.

Smells like late summer (and not like mosquito repellant)
Amber romance has notes of warm vanilla, sandalwood and amber, with a pinch of tart cherry, and it’s not strong. It’s juuuust right. added bonus: it does keep mosquitos away!

4. This giant, overstuffed anatomically-shaped heart stuffed toy

I don’t know who needs this huge stuffed heart in their life best now, but apparently I think I do.

I love how big it is, and I especially love that it has valves, LOL!

LUB-DUB!
5. how people are creatively adapting to life in the pandemic

I admire how people have adapted to “the new normal.” It’s been a lot to handle, but people will do what they have to do. numerous small companies are also coming up with some remarkable ideas to keep their places going, like Connor’s dance studio. They couldn’t hold their annual spring dance recital in a big theater like they used to, so a few weeks ago the instructors taped the routines outside in a vehicle parking lot in the back of the studio. They added a hand washing station, tents for shade, and then built individual small “stages” spaced six feet apart for the dancers to carry out their routines on while the performances were recorded on iPhones.

PUBLICITATE

We’re seeing a very distinct time in history, aren’t we? It was certainly a dance recital I’ll never forget. ?

Dansator micuț!
Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Machiaj major inspirație din anii ’60! Trebuie să vă bucurați de ultima scrisoare de la iubitul dvs. “pe Netflix ASAP

Oh, Doamne! Ok, ai primit o recomandare de film pentru tine. E și o bijuterie reală.

Ok, ești gata? Aici merge: se numește ultima scrisoare de la iubitul tău, și streaming pe netflix. Este o dramă dulce romantică cu Shailene Woodley și Felicity Jones, situată în Anglia și Franța și este vorba despre două femei – un jurnalist în epoca modernă (Felicity Jones) și o gospodină în anii ’60 (Shailene Woodley) – și povestea flips înainte și înapoi între epocă ca un mister se desfășoară. Povestea urmează atât femeilor care găsesc dragoste în locuri improbabile.

PUBLICITATE

Din diferite motive, nu mă pot bucura de nimic prea greu înainte de culcare, așa că am fost atât de încântat să mă poticni pe ea pentru că – este foarte bun! Nu este doar dulce și ușor de urmărit, dar ooh! – Machiajul, părul, moda! Este absolut merită să vă bucurați doar pentru inspirația vizuală IMO, mai ales cu machiajul de toamnă chiar lângă colț.

Machiajul din scenele ’60 cu Shailene Woodley este doar … Swoon. Caracterul ei este prins într-o căsnicie nefericită cu un magnat afluent și ea este întotdeauna îmbrăcată să impresioneze de la cap la picioare.

Ea poartă o mulțime de variații pe linerul înaripat (sau de ochi de pisică, dacă vrei!) Cu smudging subtil de-a lungul marginilor, sau cu căptușeala afumată cu un gri moale. Serios, dacă ești un machiaj mare de machiaj ca mine, cred că îți place.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oh! – Există, de asemenea, o mulțime de scene cu crestături foarte subtile, care sunt prea bune!

Și apoi există părul de 60 de ani. Adică, nici unul dintre ei nu arată aerul de spălare și uzură (go-to-to), dar încă mai iubesc cât de structurat arată, cum toate COIF-urile sunt netede și perfect fixate în loc cu o mulțime de volum și sări. Sigur, face vreun pas în mod natural? Nu chiar! Dar Dang dacă nu arată fantastic pe cameră. Îmi amintește puțin de ’80 de păr, deoarece este atât de mare și puțin și absolut frumos. Îmi place că arată “făcut”.

Acum, aș lua timp și efort de a face părul și machiajul ca fiind structurat și complex ca stilul în film? Probabil că nu acum, dar dacă am avut o echipă de 24 de ore pe zi la dispoziția mea ca Mariah Carey, am văzut asta o dată pe un spectacol de televiziune! Are oameni în jur pentru a-și face părul și machiajul în orice moment!) S-ar putea. Aș spune: “Hei, miracolii! Vă rog să-mi spuneți ca o femeie bogată cu un iaht pe Riviera Franceză în anii ’60 și faceți asta în fiecare zi pentru tot restul vieții mele. Ha ha ha!

Nu pot uita să menționez hainele! like the hair and makeup, the outfits in the ’60s are very structured and tailored and “done.” There’s lots of next-level matchy-matchy happening, which I adore. Shailene’s character never ever looks sloppy, which I think is incredibly cool.

Anywho, I found this motion picture in the most random section on Neflix called “movies based on books,” and I stopped because I saw that it was based on a book by an author I like, Jojo Moyes. I recently read a book she wrote called The Giver of stars and loved it! That’s another thing for you to check out if you’re trying to find something not-too-scary to read before bed!

PUBLICITATE

I’m off to do some winged liner now…

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.