Archives July 2022

Machiaj și Blog de farmec Luni, voi. 714

Deci … Care este sondajul de luni?

Întrebare excelentă! Nu este, spre deosebire de numele său, un sondaj real, ca și cu butoanele mici clicky. Este doar o listă de întrebări mult mai mult sau mai puțin aleatoare pe care le-am postat pe acest blog în fiecare dimineață luni pentru anii quadrillionii din trecut (din 2007).

1. Dulce, sărat sau picant?

Dulce, întotdeauna.

2. Lipgloss foarte lipicios: da sau nu?

Aceste zile, nu.

PUBLICITATE

3. Cineva pe care intenționați să-l vedeți în această săptămână?

Prietenul meu Kelly. Ea este Mama lui Bestie a lui Coywolf din partea preșcolară și am devenit prieteni acum doi ani.

4. Cafea azi?

Da, da și da. Am avut prima mea ceașcă când m-am trezit la ora 6:00 a.m., iar acum aștept cu nerăbdare un decaf sau jumătate la prânz.

5. Jumpsuit sau rochie?

Ambii! Dar dacă trebuia să aleg unul, aș alege o rochie cu buzunare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

6. Ce este pentru prânz astăzi?

Un castron mare de legume proaspete, crocante (încerc să ajung în cele cinci porții mele în fiecare zi), și o masă înghețată a lui Amy. Ai avut vreodată panoul indian Mattar? ATAT DE BUN. Îmi dau astăzi.

7. Un joc distractiv vă place să jucați?

Connor are un joc de bingo pentru copii numit Zingo că mă bucur foarte mult, lol! Dacă aveți copii în viața voastră și aveți nevoie de un cadou, îl recomand foarte mult!

8. Ce e pe buzele dvs. astăzi?

Ilia a colorat Gloss Balmy din Tahiti, preferatele mele pentru întâlniri video.

9. Ceva bun care ți sa întâmplat în ianuarie?

Am început să citesc din nou înainte de culcare și am terminat câteva cărți. Este distractiv și mă face să mă simt bine!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Iată întrebările de copiere / lipire cu răspunsurile dvs. într-un comentariu. Vorbește cu YA în curând.

1. Dulce, sărat sau picant?
2. Lipgloss foarte lipicios: da sau nu?
3. Cineva pe care intenționați să-l vedeți în această săptămână?
4. Cafea azi?
5. Jumpsuit sau rochie?
6. Ce este pentru prânz astăzi?
7. Un joc distractiv vă place să jucați?
8. Ce e pe buzele dvs. astăzi?
9. Ceva bun care ți sa întâmplat în ianuarie?

P.P.S. Mulțumit luni! Sper că în această săptămână vă aduce atât de multe lucruri bune. Trimiteți o îmbrățișare mare!

Părul uscat de aer Falificare: Combaterea Frizz, precum și produsele hidratante pentru mai multe fire

Frizz Combaterea, precum și hidratarea!
Oricine altcineva care trăiește cu părul nebun de carantină?

Da, fată, sunt cu tine. Ultima tunsoare pe care am primit-o a fost în mai … din 2019, deci ceea ce stă pe lângă umeri în acest moment este, în esență, ca părul de 90%, precum și capul de 10%. Hahaha! Pentru că nu am avut cu adevărat niciun fel de locație elegant pentru a merge altceva decât țintă, precum și comerciantul Joe, nu mi-am așezat mopul în vârstă; Cu toate acestea, în beneficiul sănătății mele, încă mai pun efort în aplicarea produselor de styling, precum și a love-in-ului înainte de uscarea aerului, deoarece, dacă nu, acest păr de păr se află în teritoriul nebun de om de știință, precum și să cotezi Hall ca Oates, “Nu pot opta pentru asta (nu poate face).”

PUBLICITATE

Cue toate poțiunile de styling Quintessential, precum și loțiuni de loțiune de umplutură, multe dintre ele pot fi utilizate pe o gamă largă de tipuri de păr, de la fine la gros, grosier, curly, precum și orice altcineva.

Părul pandemic nu-i pasă.
Am părul lung ondulat, care, în mod natural, în teritoriu uscat, frizzy, nemulțumit. Partea de sus de la rădăcinile mele la arborele mijlocii este culoarea mea naturală, care este pepperată cu fire argintii. Jumătatea inferioară este un melangen de nuanțe diverse de vopsea de păr.

Respectarea cu produsele mi-au fost făcute, precum și maneaua mea cu ultimele câteva luni cu sanatatea mea (oarecum) intactă …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Alterna Părul meu Canvasul meu simplu face balsam uscat la aer: netezi frizz, adaugă lift

Acest balsam vegan este bomba (argou total datat, cu toate acestea inþiþi ca a trebuit sa merg acolo), deoarece face un pic de ceea ce – netezi Flyaways, adauga straluceste, coaxi bucle, precum si adauga umezeala la fire sete – toate fara cântărire părul în jos. Folosesc acest lucru în principal pentru firele mele de argint, care, atunci când au delegat propriile gadget-uri sunt Hella Frizzy, cum ar fi fidea uscată de ramen sălbatic. Fac două stoarce ale acestui balsam, fiecare despre dimensiunea unei tije de ochi Mac în ambalajul său, în palma mâinii mele, care lucrează de la rădăcinile mele până la capetele mele, precum și părul meu pare atât de mult mai fină, precum și Silkier precum și de obicei mai puțin nebun. Dacă oferiți cu Frizz sau Grays derutat, acesta va fi gemul tău! 29 dolari pentru un tub de 3,4 oz.

Ingrediente

Apă / aqua / eau, glicerină, ulei de cocos nucifera (nucifera), izododecanol, poliacrilat-13, octilldodecanol, octilldodecyl xilozid, PEG-30 dipolydroxistearat, butilen glicol, poliizobutene, polisorbat 20, acid caprilhidroxamic, alcool fenetil, extract de lentilifera CAULEPA, Lilium Extract de flori Candidum, extract de vulgaris Bambusa, Opuntia Ficus-Indica, pulbere de carbune, extract de crispus Chondru, fenoxietanol, etilhexilglicerina, poliuretan-35, parfum (parf), Edta disodic, acid citric, Citral, Citronell, Geraniol, Limonel, Linalool .

Alterna Părul My Canvas Gloi pentru IT Gloss Universal: radiați fără greutate

Acest ser de sporire ne-gras, serul de frizferință este produs toate tipurile de păr, însă, în special, părul normal, uleios, grosier și / sau curl. Ca și simplu, balsamul de aer, este făcut din componente vegane, precum și nu-mi lasă părul de păr ca acesta este acoperit cu un strat gros de produs. Părul meu se simte ca părul de rutină când îl folosesc, pe care îl iubesc. Gloss-ul universal se amestecă bine cu alte produse de styling, precum și îmi place să se învârte două până la trei pompe în balsamul de aer uscat înainte de a lucra. Utilizați acest lucru dacă doriți o fire strălucitoare care nu se simt ca niște fidea acoperită grasă! $ 26 pentru un 2,5-oz. sticlă cu o pompă.

Ingrediente

Ciclopentaasiloxan, C12-15 Benzoat de alchil, dimeticonol, extract de vulgaris din Camellia, extract de semințe CAULERPA, pulbere de carbune, ulei de fructe EUTERECE, gliceină, glicină SOJA (Soia) ulei, Helianthus annuus (floarea-soarelui) Ulei de semințe, Opuntia Ficus – ulei de semințe de intrare, extract de rădăcină Panax Ginseng, ulei de fructe Rosa Canina, ulei de semințe (de susan), tocoferol, apă (Aqua, Eau), parfum (parfum), salicilat de benzii, lalilool, citral, geraniol, limonen, eugenol, Hexil scumpal, Citronellol.

Bumble, precum și Bumble Salvați Ziua Reparații Fluid de lucru: o lansare ușoară pentru umiditate intensă

Ambalate cu ulei de flori antioxidant Camellia, această lucrare de reparare a condiții de răsărit, precum și hidrateizări uscate, precum și capetele deteriorate. Formula de la loțiune se simte subțire, precum și ușoară, totuși este bogată bogată pentru a face față celor mai mari fire. Acesta împachetează un pumn de hidratare major! A produs toate tipurile de păr, precum și cruzime-free. $ 45 pentru un 3.2-oz. sticlă cu o pompă.

Ingrediente

Apă, dimeticonă, glicerină, alcool cetetar, lecitină hidrogenată, dimeticon / PEG-10/15 transversal, dimeticonol, camellia oleifera ulei de semințe, cofeină, oenothera biennis (primrose de seară) ulei, ulei de semințe de granatum (rodie), extract de semințe chinopodiu quinoa , Ulei de semințe irio Sisymbrium, extract de arabidopsis thaliana, hidrProteina de grâu de olused PG-propil silenettriol, extract de semințe PEG-40, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, coco-glucozidă, ulei de ricin hidrogenat / copolimer acid sebacic, dihidroxipropil arginină HCI, proteină vegetală hidrolizată Pg-propil silenettriol, etilhexilglicerină, caprilil glicol, linoleic Acid, izomeratul zaharidă, acetat de tocoferil, silice, metoxidibenzoilmetan, metoxicinnamat de etilhexil, panthenol, lecitină, gumă xantan, parfum, citronelol, citral, limonen, fenoxietanol, mica, dioxid de titan (Ci 77891)

Oribe Gold Lust hrăniți uleiul de păr: radiați, precum și moale

Dacă vă simțiți fantezie, acest ulei de păr $ $ lovește locul. Argan, precum și uleiuri de iasomie, împreună cu unt de shea de unt, înmuiere uscate, precum și fire sete, în timp ce netezi, de asemenea, Frizj, precum și adăugarea de tone de strălucire. A produs toate tipurile de păr – curl, uleios, uscat, deteriorat, tratat cu culori, fine, tipic, precum și părul grosier și grosier. Folosesc acest lucru la capetele mele când se simte crocante suplimentare. $ 56 (!) Pentru un 3.4-oz. sticlă cu o pompă.

Ingrediente

Ciclopentasiloxan, nucă de cocos, dimeticonol, trigliceridă caprilică / caprică, ulei de semințe din Abyssinica, Limanghanes Alba (Meadowfoam) Ulei de semințe, butyrospermum parkii (Shea) Ulei de kernel Argania Spinosa (Argan), Tocoferol, Citrullus Lanatus (pepene verde) Extract de fructe, Citrus Auranum Bergamia (Bergamot) Ulei de fructe, extract de fructe (Lychee), Orbignya Speciosa Ulei de kernel, Unture de semințe Murumuru, Album Santalum (lemn de santal) Extract de lemn, Olea Europaea (Olive) Ulei de fructe, Ribes Nigrum (coastec negru) Uleiuri de petrol, Citrus Limon (lămâie), Jasminum officinale (iasmine) Ulei, Letopodiu Alpinum Flori / Extract de frunze, coco-caprilat / caprate, tbhq, parfum / parfum, limonen, hexil scumpal, Linalool, Citral.

R + CO NEON Lămpi de ulei uscat Spray: pentru flyaways ray-ray

Dacă flyaways dvs. sunt permanent pe autobuzul de luptă, acesta este biletul dvs. de metodă! Luminile de neon este o pulverizare fină de ceață radiază, precum și puterea sa super-erou este netezire fire runaway. Îi țin o lungime a brațului de la cap, precum și de două până la trei izbucniri rapide în partea din față a liniei mele de păr pentru a netezi părul necredincios, care rămân în orice direcție nebună. Tehnica este de a utiliza cea mai mică sumă cu care puteți scăpa; Dacă aplicați atât de mult, părul va fi îndepărtat, precum și se simt gras. $ 29 pentru un 4-oz. sticla.

Ingrediente

Iristat de izopropil, izobutan, alcool SD 40-B (Denat de alcool), Oleea Europaea (Olive) Ulei de fructe, sclerotera BIRREA, Oenothera Biennis (Primroza de seara) Ulei, Carapa Guianensis Ulei de seminte, hidrolizat PEA PG-propil silenettriol, Cetearyl etilhexanoat, polyquaterium-59, butilen glicol, aqua / apa / eau, alcool, fenoxietanol, parfum / parfum, butilfenil metilpropional, limonen.

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Mulțumit marți! ?

Machiaj, precum și blogul de farmec Luni, voi. 690

So…what is the Monday Poll?

Întrebare excelentă! Nu este, spre deosebire de numele său, un sondaj real, ca și cu butoanele de biți clicuri. Este doar o listă de cinci preocupări ale aleatoarelor mult mai mult sau mai puțin pe care le-am publicat pe acest blog în fiecare dimineață de luni pentru anii quadrillionii din trecut (din 2007). Îmi place să citesc răspunsurile, precum și mă ajută să-mi iau săptămâna de la un început minunat. ?

1. Plum or lychee?

Lychee, preferably chilly as well as juicy.

2. exactly how are your hot roller skills?

They are…not great! I’ve tried utilizing them before, several times, however I can never get the rollers to sit rather right. There’s something very awards about it for me. Also, since I have a fantastic offer of hair, there typically aren’t sufficient rollers in those sets. I’d rather just utilize a curling iron instead.

PUBLICITATE

3. Something you liked as a child?

The care Bears. I was crazy about ’em, even though I never had one of the plushies.

I really, truly desired one, though.

4. Biking or roller blading?

Biking, as well as if it’s outdoors, we’re going at a slooooow as well as lazy speed since — hey, man, when I’m outside, I don’t want to be working as well difficult on bike, ya know? Now, if, instead, we’re inside your home on a stationary bike, then BRING IT!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

5. What’s your go-to serum?

SkinCeuticals CE Ferulic is my jam best now.

6. A skin care product (or items) you utilized in ’90s?

Oh, so many! Clinique 3-step with the bar soap in the eco-friendly plastic tray, Noxzema deal with laundry as well as Noxzema Pads, St. Ives Apricot Scrub, Nivea lotion takes me method baaaaaack. Oh, as well as all the toners! Ten-O-Six lotion, Sea Breeze, Witch Hazel… If a toner were able to virtually melt your deal with off in the ’90s, it’s risk-free to presume I utilized it.

7. Do you sweat a lot?

Yeah, when I’m working out, I sweat like a mofo’! during the program of my daily life, I would state that I’m moderately sweaty, however much more so when it’s hot out.

8. things that assist you put your finest foot forward?

Getting a great night’s sleep, meditating very first thing in the morning, drinking great deals of water… Oh, as well as using an attire that makes me feel good.

9. jump rope or dancing?

Dans!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Chiar aici sunt preocupările de copiere / lipire cu răspunsurile dvs. într-un comentariu. Vorbește cu YA în curând.

1. Plum or lychee?
2. exactly how are your hot roller skills?
3. Something you liked as a child?
4. Biking or roller blading?
5. What’s your go-to serum?
6. A skin care product (or items) you utilized in ’90s?
7. Do you sweat a lot?
8. things that assist you put your finest foot forward?
9. jump rope or dancing?

P.P.S. Hello, my wonderful friend! I’m so grateful to see you right here today, as well as I hope the week ahead is full of so much joy. You are essential as well as so, so loved. have a great one, OK?

Ați folosit mai mult sau mai puțin machiaj în ultima vreme?

YA știu, mă duc cu faze. Uneori, voi purta cu grijă machiajul în fiecare zi, precum și voi ține minte exact cât de mult mă simt mai bine când sprâncenele mele sunt pieptănate, precum și genele mele sunt curbate, precum și acoperite cu rimel (cel puțin) , cu toate acestea, atunci pentru orice tip de motive din zilele noastre, voi aluneca într-o groapă de semi-disperare (sună dramatic, totuși simte că metoda uneori), precum și nu reușesc să pună orice tip de machiaj pentru mai multe zile …

În timpul acestor faze, voi avea tendința de a lăsa și alte lucruri să alunece, ca și cum nu voi face părul meu, precum și voi rula hainele în mișcare care ar putea dubla rapid ca pijamale.

PUBLICITATE

În cele din urmă, am ieșit din ea, precum și am realizat, din nou, că atunci când am pus într-un efort puțin, precum și “arătând pentru mine”, mă simt mult mai bine pe tot parcursul anului. Deci e ciclic, cred.

Un lucru care mă ajută să-mi amintească că nu trebuie să dau, precum și chiuveta zonei de bucătărie. Chiar și un pic de numărare de auto-îngrijire, precum și o diferență uriașă în starea mea de spirit.

Uneori simt că trebuie să fac “picant” sau “interesant” arată, parțial în afara obiceiului, precum și uneori doar ca să pot vorbi despre ei chiar aici pe MBB. Cu toate acestea, care pot fi copleșitoare. Uneori, extrem de crezut de costuri pe oră de a face ceva elaborat este tot cerința de a vă abține de la a face orice, haha! precum și ciclul continuă să meargă … Cu toate acestea, dacă fac doar un mic, chiar doar rimel, mă va duce, de obicei, mai repede să fac alte lucruri, precum și curând voi avea o înțelegere cu vopsea pe lângă se simt mult mai bine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Am observat acest model ecou în alte părți ale vieții mele, acum că cred despre asta. Înainte de “Rona, mi-a plăcut să merg la centrul de fitness, precum și să lucrez cu prietenii mei buni în clasa HIIT, cu toate acestea acum sunt destul de mult blocat de mine acasă. ? Când am avut dificultăți de a rămâne inspirat (vreau să spun când a fost cu adevărat săraci acum câteva luni), investesc în unele haine adorabile de antrenament, pe care nu l-am avut cu adevărat în vârstă, precum și a ajutat.

Când mă simt împreună, mă împing cu siguranță mai greu, chiar și atunci când sunt singur.

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Ați folosit mai mult sau mai puțin machiaj în timpul carantinei?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Makeup and appeal blog Monday Poll, Vol. 714

So…what is the Monday Poll?

Întrebare excelentă! It isn’t, in contrast to its name, an actual poll, like with little clicky buttons. It’s just a list of a lot more or less random questions I’ve been posting on this blog every Monday morning for the past quadrillion years (since 2007).

1. Sweet, salty or spicy?

Sweet, always.

2. incredibly sticky lipgloss: yes or no?

These days, no.

PUBLICITATE

3. someone you plan to see this week?

My pal Kelly. She’s the mommy of Coywolf’s bestie from preschool, and we became buddies two years ago.

4. Coffee today?

Yes, yes and yes. I had my first cup when I woke up at 6:00 a.m., and now I’m looking forward to a decaf or a half-calf at lunch.

5. jumpsuit or dress?

Ambii! but if I had to pick one, I’d opt for a dress with pockets.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

6. What’s for lunch today?

A big bowl of fresh, crunchy veggies (I’m trying to get in my five servings every day), and an Amy’s frozen meal. have you ever had the Indian Mattar Paneer? ATAT DE BUN. I’m craving it today.

7. A fun game you like to play?

Connor has a bingo game for kids called Zingo that I really enjoy, LOL! If you have any children in your life and you need a present, I highly recommend it!

8. What’s on your lips today?

Ilia tinted Balmy Gloss in Tahiti, my favorite for video meetings.

9. Something good that happened to you in January?

I started reading again before bed and finished quite a few books. It’s fun, and it makes me feel good!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

PUBLICITATE

P.S. Iată întrebările de copiere / lipire cu răspunsurile dvs. într-un comentariu. speak to ya soon.

1. Sweet, salty or spicy?
2. incredibly sticky lipgloss: yes or no?
3. someone you plan to see this week?
4. Coffee today?
5. jumpsuit or dress?
6. What’s for lunch today?
7. A fun game you like to play?
8. What’s on your lips today?
9. Something good that happened to you in January?

P.P.S. delighted Monday! I hope that this week brings you so lots of good things. sending you a big hug!

Polishele neutre Deborah Lippmann

Intrarea de astăzi a fost invitată de acest post de la Fivezero, arătând noul colecție Deborah Lippmann Fall 2015 numit “dezbrăcat”, care mi-a provocat ca fața mea să meargă:

Uită-te la această gamă de o superbitate neutră:

Deborah Lippmann Set de ediție limitată
Când am recăpătat atât conștiința, cât și sanatatea mea, mi-am spus: “Ia o aderență! Ai tone de nudi în colecția ta! ” Și discuția mea de sine a avut dreptate, pentru că nu numai că am o mulțime de lustruire nud / neutru, am multe dintre ele de la doamna Deborah Lippmann! Iată:

De la stânga la cele mai bune (descrieri de la site-ul DL):
Preludiu la un sărut – Sheer Misty Pink (Sheer)
Naked – Curățați bejul gol (Sheer)
Dragostea modernă – Modern Classic Mauve (Crème)
Nu mai multă dramă – Caramel de aur Sultry (Subtil Shimmer)
Moda – nu-așa-tipic Taupe (Crème)
Trezirea în Vegas – gri-chiriaș (Crème)

Toate aceste culori sunt încă disponibile cu ușurință, cu excepția vânzărilor în Vegas – care coincidență este formula mea preferată din toate DL pe care o dețin – este perfecțiunea în 1 strat.

Astfel încât dl neutru lustruit un fel de creație pe cont propriu:

Voi numi acest set “Boringriege”
Da, în serios, nu am nevoie de acel set “dezbrăcat”! Jocul meu de cumpărare este puternic, booyah!

(Deși, trebuie să spun că încă mai am următorul dl pe lista mea de dorințe: P.Y.T., Dragoste în dune, Luna de desert, Wolf, și orice vrea Lola)

Ați realizat vreodată că nu aveți nevoie să cumpărați ceva, pentru că aveți deja ceva asemănător cu el în stash dvs.?

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail unui prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Nail Polish Stashall dreapta, iată stashul care a început totul. Dacă nu ar fi fost pentru colecția mea de unghii în creștere, n-aș fi urmărit niciodată niciunul dintre machiajul meu într-o foaie de calcul. Și din tot ceea ce am tent, aș spune că achiziționarea de unghii de unghii este cea mai compulsivă pentru mine. Sunt …
2 martie 2015in “frumusețe”

INSTANȚĂ: ILLAMAMAQUA POke Nail Polishi ar fi putut discuta pe acest blog că am o mulțime de lustruire de unghii. S-ar putea, de asemenea, am discutat că numeroasele lustruite de unghii sunt nefolosite, sau așa cum le numesc: Îndepărtează. Și numeroasele nenorociri ale mele sunt ILLAMAMAQUA. Astăzi vă aduc Illamasqua Poke. Este descris pe …
2 aprilie 2015in “frumusețe”

China glazură nuanțe de colecție nud a fost un timp pentru că am făcut un post de unghii! Astăzi, arăt o colecție care a fost lansată pentru primăvară în acest an, dar personal cred că o bună colecție nudă este mai mică de sezon. : D Am 3 din China Glaze nuanțe de colectare nudă pentru a arăta: • Mama minimalistă (nisip bej …
12 septembrie 2017in “frumusețe”

Sâmbătă Surfing, 12 septembrie 2020

Bună, prieten, încântat de caturdă. Scurt, precum și minunate “salut” în această dimineață de când am garantat acest dansator mic, ne-am vopsit unghiile noastre cât mai repede! ?

Cred că folosesc culorile de toamnă pentru a coaxiza niște vibrații ploioase la gâtul meu din pădure pentru a ajuta eforturile de luptă împotriva incendiilor.

PUBLICITATE

Au trecut câteva luni, având în vedere că mi-am pictat unghiile … Știu, cine sunt eu? 2020 și-a aruncat cu siguranță rutinele obișnuite de apel pentru o buclă.

Pe această notă, citirea dvs. pentru săptămâna …

Fiecare recomandare unică în această nouă colecție de machiaj inspirat de prieteni merge în totalitate peste capul meu, deoarece nu mi-a plăcut niciodată seria (știu!). una din aceste zile o voi face.

Sally Hansen are un dinte minunat! Cele mai noi colecții de unghii poloneze sunt influențate de copiii de patch-uri acru, Yum!

Viața hack-urilor descoperite în timpul carantinei! (Este ciudat că sunt cam ecstatic pentru a încerca tehnica cu prosopul curat în uscător?)

Doar în situația pe care ați căutat o afacere de 1000 de dolari cu Shield de Louis Vuitton …

Vedeți despre mirosurile preferate pe această listă a câștigătorilor de premii Fofer Foundation 2020?

Nu o să minți, vreau toate scrunchii.

Pisicile supranaturale au fost demoni care mănâncă cadavru, precum și schimbătorii de formă în folclorul japonez de secole, miau!

Cele 28 de produse de îngrijire a pielii din 2020, conform editorilor de sănătate și wellness

Cum să vă dați seama de tipul de piele

Din istoria de apel în politică: “De atâta vreme, imaginea implicită a unui politician a fost un om, precum și femeile li sa spus că pentru a prospera în politică pe care trebuie să o adapteze la acest standard. Cu toate acestea, astăzi, femeile încep să-și facă propriile reguli. ”

Aceste fotografii realizate de fotografii profesioniști profesioniști din zona premiată sunt uluitoare!

Vintage Apel Sfaturi.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

De ce vreau să încerc asta acum?

Doar adăugați la lista mea de containere: Descoperiți acest dans

Eu tip de așa ceva.

Fata, a trebuit.

Nota de sine…

Simbolic

Ce ai aliniat astăzi? În cazul în care aerul de înaltă calitate nu este atât de rău, îmi doresc, de asemenea, să plantez noul nostru copac minunat de bay în curtea din față. ?

PUBLICITATE

Indiferent ce vă faceți, aveți o zi excelentă.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Sâmbătă Surfing, 26 februarie 2022!

Bună dimineața pentru tine. Cum merge până acum curba ta? Bine, sper. Cu tot ce se desfășoară în lume în această săptămână, sunt recunoscător că pur și simplu să am adăpost și să mă simt în siguranță în acest moment, pentru că o mulțime de oameni nu au acum …

Sper că burta ta este plină oriunde te afli. Sper că vă simțiți în siguranță, caldă și mulțumit și sper că sunteți înconjurați de oameni care vă îngrijesc și vă iubesc.

PUBLICITATE

Încerc să-mi păstrez lumina lui MBB și luminos, deoarece, pe măsură ce mă aflu mai departe la vârsta adultă (* Ahem *), toate problemele din lumea reală se simt mai grele și mai grele, iar speranța mea este că MBB poate fi întotdeauna un adăpost temporar de la Garși mari – un loc care se simte în siguranță pentru a porni doar despre lucrurile care ne aduc bucurie, fie că este de machiaj, pisici sau cultură pop. Sper că întotdeauna vă simțiți bine când vizitați.

Dar, așa cum știți foarte bine, uneori lumea reală intervine.

Pe acea notă, Bună ziua din nou. Oh, ghici ce? Această fată se întoarce astăzi la Sephora, pentru că tocmai am încercat câteva dintre lucrurile noi pe care le-am cumpărat ieri și păreau funky … și nu funky într-un mod bun.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Pielea Serului Super Super a arătat verde greu și griș pe pielea mea (culoarea pe care am ales-o a fost Morgat), Ilia Concealer părea doar o atingere prea groasă, iar rimelul Caliray a refuzat să țină o curl de Lash.

Hmm … poate că sunt pickier decât am fost. Tot ce știu este că încă caut o rimel, un concealer și o nuanță de piele care cântă sufletului meu.

Citirea acestei săptămâni

Influenții de frumusețe OG? Antic Royalty egiptean!

Gwen Stefani are o nouă linie de machiaj.

Pentru prietenii mei cu tonuri de piele echitabile, acestea se presupune că cei mai buni bronzatori pentru curelele mai ușoare, potrivit artiștilor de machiaj.

Artiștii de păr și machiaj care lucrează la Opera Atlanta se află în centrul unui litigiu de muncă care ar putea avea implicații pe scară largă în toate industriile.

Machiajul în stil Euphoria este încă un lucru.

Modul în care Thierry Mugler a schimbat pentru totdeauna lumea parfumurilor.

Iubeste-mi cateva Florenta.

Oui.

Am nevoie de ceva din acest stil.

Iubire iubire iubire.

Robinet dans intro!

Oricine altcineva iubește aceste videoclipuri?

PUBLICITATE

Vă rugăm să aveți o mare odihnă a weekend-ului dvs.!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Sâmbătă Surfing, 3 aprilie 2021

Bine ați venit la weekend!

PUBLICITATE

Salut baieti! Weekend de Paști. ?? dimineata minunata. Primele lucruri mai întâi; Am o preocupare pentru tine. Imaginea de la partea de sus face pe care doriți să vă pictați labele? De când a făcut pentru mine! Acum am nevoie de gheare galbenă, roz, precum și ghearele albastre. ?

Citirea acestei săptămâni

Se presupune că acestea sunt cele 21 de organizatori de machiaj din 2021!

Youtber Violette_fr tocmai și-a introdus propria linie de machiaj, deci acum putem toți stăpâni francezi chic.

Byredo noua colecție de machiaj de primăvară include un eyeliner numit “Brown practic”, un nume care vorbește volume la esteticul meu de machiaj prezent.

Dacă aveți psoriazis, iată ce sugerează un dock pentru a face ca rutina dvs. de farmec mult mai ușor de gestionat.

Are cerința dvs. de rutină a pielii un cleanser de ulei?

Aceasta este ceea ce sugerează profesioniștii dacă doriți ca unghiul tău să se usuce mai repede.

Acești trei clapete al patrulea au început o organizație de salvare pentru feline de rătăcire, fără adăpost, precum și abandonate în comunitatea lor.

14 rujuri portocalii care se așteaptă să pară grozav pe toată lumea.

Faceți cunoștință cu “regele rujului” Chinei “, Austin Li Jiaqi.

USCAT

Grace Kelly’s Style

Iubeste-mi cateva roncal

Yum.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

PUBLICITATE

Karen.

Book: Can You get Hooked on Lip Balm?

A few weeks back I came across this book at a utilized book store: Can You get Hooked on Lip Balm?

I couldn’t withstand as well as bought it.  I’ve checked out many of it now as well as while there’s a great deal of just typical sense guidance “Do curling shampoos truly work?” (no) or “Is it risk-free to utilize lipstick on your cheeks?” (yes), I likewise discovered a few things. Today I’m sharing this about the notorious Aspirin mask.

The book is written by the two guy who are behind the blog The charm Brains, Perry Romanowski as well as Randy Schueller.  It’s fascinating to see things from the point of view of chemists, who are purely focused on the science behind cosmetic products, and with no program (ie. pushing their own products).

On pg 59, the concern is:

Is an Aspirin mask great for the skin?

Response (paraphrased):

The active component in aspirin is the medication called acetylsalicylic acid.  After you swallow an aspirin tablet, it travels to your little intestine where this component is damaged down to produce salicylic acid…  which belongs to the class of chemicals understood as beta hydroxy acids, or BHAs.  BHAs are similar to AHAs (alpha hydroxy acids).  Both BHAs as well as AHAs are understood for their capability to to assist slough off dead skin cells when used topically.

In theory, crushing aspirin tablets as well as scrubing them on your deal with might be advantageous since you’re providing a skin-smoothing BHA, right?  Well, not exactly.

You’re truly providing acetylsalicylic acid to the skin – not salicylic acid, which is the active BHA.  And just scrubing the acetyl version on your skin won’t make it convert to the salicylic acid version… a few of the salicylic acid is present, however it definitely isn’t an optimized doze.

The book goes on to suggest just purchasing a BHA product formulated for the skin.

Bine! I utilized to crush aspirins as well as mix it with water or aloe vera as well as slather it on my face, I believed I was so clever! Did any type of of you make your own aspirin mask?

I’ll publish a few much more snippets from this book if you’re interested!

EDIT: because so numerous of  you are asking, so can you get hooked on lip balm?  The charm Brains’ response: SORTA.
They stated that continuously hydrating the lips doesn’t enable the dry skin to slough off, therefore disrupting the natural renewal cycle, making the lips feel much more dry – thus reapplying much more lip balm. producing a vicious cycle.

Imparte asta:
Acțiune

Faceți clic pentru a trimite un e-mail la un prieten (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Pinterest (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Twitter (se deschide în fereastră nouă)
Faceți clic pentru a partaja pe Tumblr (se deschide în fereastră nouă)

Faceți clic pentru a partaja pe Reddit (se deschide în fereastră nouă)

Asa:
Ca încărcarea …

Legate de

Can saliva remedy acne?A couple of weeks back I published a snippet from the book, “Can You get Hooked on Lip Balm?” După cum sa discutat în postul respectiv, autorii se află în spatele blogului creierului de farmec. Today I’ll share one more gem from the book for discussion here. The question: My grandma always told me that…
April 11, 2015In “Beauty”

Nova Scotia Fisherman Xtreme Skin care HaulI blame this Nova Scotia Fisherman Xtreme Skin care haul squarely on Dal of bit charm Loves! She discussed this brand when she was on the MyLipAddiction.com charm Podcast, then she published a blog publish on it. based on her rave recommendations, I had no option however to location an…
23 august 2016in “frumusețe”

BITE charm Agave Lip Mask in NaturalThe BITE charm Agave Lip Mask in natural has been on my desire listing for a bit while. I’ve heard numerous raves about it so lastly chosen it up during the Sephora VIB sale: It retails for $36 CAD for 15g of product, as well as is made in Canada. Ca tine…
April 27, 2016In “Beauty”